Maria17.08.2013

Medlem
 • Content count

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Maria17.08.2013 last won the day on February 7 2013

Maria17.08.2013 had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Maria17.08.2013

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 07/13/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  17.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg
 1. I det omfang de skal færdes i et køkken, de ikke kender, ville jeg skrive hvor de kan finde ting. Det er dybt frustrerende at rende og lede i skuffer og skabe mens man bliver mere og mere bange for om der virkelig ér brødkurve overhovedet. I vores dokument havde jeg fx skrevet "Skære brød til receptionen (brødkurve på hylden over køkkenbordet), anrette salat og kartofler i skåle (det høje skab)".
 2. Vores reception varede to timer. Vi havde en kollega og hendes veninde til at spille 3x 20 minutter (guitar, cello + sang). Derudover var der bryllupskage (inkl. traditionen med at skære og made hinanden), lidt let mad og drikke og en slikbuffet som var et stort hit. Vi sluttede af med riskast i slutningen af receptionen og det virkede som om folk hyggede sig og ikke havde behov for mere eller anden underholdning.
 3. Det er jeg enig i. Vi serverede et glas Asti, da folk ankom til receptionen. Det tog ca. 20 minutter fra de første ankom til de sidste også var der. Det kan jeg ikke se noget problem i. Serveringspersonalet åbnede flaskerne efterhånden som de blev tømt, så alle fik "frisk" Asti, og folk fik noget i hænderne med det samme. Vores gæster om aftenen fik velkomstdrinken serveret på terrassen. Den skulle egentlig have været serveret når vi kom tilbage fra fotograferingen, men vi var lidt forsinkede og de var bare gået efter tidsplanen. Så da vi kom tilbage, blev vi mødt af de to sidste glas lyserød velkomstdrink
 4. Min H2B havde dem i lommen. Så praktiske er vi ;)
 5. Vi blev viet kl. 13 og var fremme ved feststedet kl. 14.15 sammen med de første gæster. Der var sat lidt let mad og kolde drikkevarer frem. Kl. 15 skar vi bryllupskagen og kl. 16-16.30 brød mange af receptionsgæsterne op. Festgæsterne til om aftenen blev hængende og der var riskast kl. 16.30 (fordi man ikke måtte kaste ris foran kirken). Derefter tog vi afsted til fotografering og vores gæster blev ført rundt på en historisk rundvisning på feststedet (som har en lang og spændende historie). De var færdige ca. kl. 17.30 og sad og fik et glas velkomstdrink og spiste lidt slik fra slikbuffeten da vi kom tilbage kl. 18. De havde ikke kedet sig, men tidsplanen havde haft tilpas luft til at de også kunne nå at slappe af og snakke med hinanden - og vi havde rigtig god tid til at blive fotograferet. Jeg ville helt klart anbefale en form for aktivitet til at udfylde hullet, hvis I vil have god tid til billederne. Alternativt: At servere noget mad/drikke når I tager afsted. Så er folk jo også underholdt ;)
 6. 285 kr. pr. kuvert for maden. Det er kun for mad, men eksl. drikkevarer, lokaleleje, personale osv. Det dækker forretsbuffet (tre retter), hovedretsbuffet (to slags kød + tilbehør), ost og dessert.
 7. Vi bliver kun 20 om aftenen, men ca. 80 om eftermiddagen. Det er aldrig faldet mig ind at fravælge den store kjole pga antallet af gæster
 8. Buen skal følge dit hoveds form, ja, det gør min i hvert fald. Prøv at bukke sløret "den anden vej" - mit slør er syet fast på kammen, så det dækker pladtikkanten af kammen, og det virker næsten som om man vender det forkert lige indtil det sættes i håret.
 9. Jeg elsker popcorn og legede faktisk med tanken om en popcorn-buffet til vores bryllup. Det blev bare enormt dyrt i indkøb, for mange af varianterne kan ikke købes i Danmark og ville faktisk skulle indkøbes fra USA. Det blev noget rod med importregler ift. majskorn, og jeg gad ikke at nøjes med den salte og den søde udgave. I min fantasi var der jo både "cookies'n'cream", "cheddar cheese", "almond'n'pecan" og flere andre af de varianter, jeg godt kan lide at spise når jeg er over there. Så tanken blev droppet til fordel for en slikbuffet
 10. 500 kr. - men jeg er også korthåret, og det tog hende kun 30 min. ved prøveopsætningen.
 11. Vi kører bare i mine forældres sorte Ford Mondeo. Vores nabo har ellers veteranbiler og laver bryllupskørsel, men vi skal køre 5 min. til kirken og 15-20 min. til feststede, og det gider jeg ikke leje en bil for. Vi er så også totalt uinteresserede i biler og det er ikke engang sikkert vi får pyntet mine forældres. Hvis det havde været vigtigt for os, havde vi som minimum arrangere pynt på lånebilen.
 12. Det gjorde jeg også. Den var oven i købet på hjemmesiden for den butik, hvor jeg startede med at kigge, men de havde den ikke hjemme alligevel. Den vil altd være "The one that got away", også selvom jeg elsker min Enzoani.
 13. Something old: min mormors broche på brudebuketten Something new: kjole + sko Something borrowed: strømpebånd Something blue: lille sten på ringfinger-neglen
 14. Det første billede er fra en kjoleprøvning. Det er ikke noget fantastisk billede, men det viser størrelsen af hårpynten (og båndet er ret tydeligt, eftersom håret ikke er sat) og også hvordan det slet ikke er i kontakt med sløret. Nu har jeg så også valgt et smalt slør i kun ét lag. På billede to får du måske et bedre indtryk af pyntens størrelse og placering.
 15. Miss Lena har lavet et hårsmykke til mig, som sidder på et elastisk velour-hårbånd. Jeg kan nemlig ikke holde de der metalhårbøjler ud - de har en tendens til at give mig hovedpine. Min frisør havde intet problem med at få hårbåndet til at sidde i prøvefrisuren, og jeg har gået rundt med det herhjemme i 4-5 timer for at prøve om det ville blive siddende. Der var ingen problemer - og det var vel at mærke i glat hår, når først der kommer krøller og hårlak ind i billedet, så skal det nok blive siddende!