SarahBJ

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About SarahBJ

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Bali er en vidunderlig oplevelse - vi var der året før vores bryllup på en 5-ugers rejse i juli/august. Vi planlagde og bookede alt selv, og ja, det er et stort arbejde, men vi har gjort det med alle vores større rejser og ville aldrig gøre det anderledes - for man sparer altså bare rigtig mange penge! Vores rejse kostede os alt i alt 40.000,- - maden er jo super billig, og man får meget for pengene på hotellerne. Transport med taxa og både er dog ikke i den billige ende. Vi boede både på rigtig, rigtig lækre hoteller og middelmådige hoteller. Ubud og Gili er begge vanvittigt lækre steder, som jeg klart vil anbefale. Vores hotel på Gili (den største af de tre øer, Trawangan) hed Vila Ombak, og det var super lækkert (jeg er kræsen ;)) og havde den vildeste morgenmadsbuffet. Bali er ekstremt kontrastfyldt - der er fantastisk smukt og dejligt, og vi oplevede også at befolkningen meget gerne ville hjælpe os - dog oftest pga. de penge, de antog, vi havde i overflod. Men ja, planlæg selv, det kan jeg i hvert fald kun anbefale! Vi havde også tre overnatninger i Singapore på vej til Bali, og det er også en rigtig spændende by, hvor al transport fungerer vanvittig godt og er utrolig nem at finde ud af som turist.
 2. Jeg elskede hvert sekund i min kjole til brylluppet - selvom den er med korset og tyl i maaaange lag (altså både stram, lang og stor), så var der bare ingen problemer. Jeg nød den så sindssygt meget! Jeg dansede nonstop til kl. 4 om morgenen, og da jeg smed stiletterne, hev jeg bare op i skørterne og dansede videre. Så jeg tror, de fleste vil opleve, at en ekstra kjole er unødvendig - simpelthen fordi ens brudekjole bare er den mest fantastiske kjole i verden, og man er totalt flyvende den dag - sådan var det i hvert fald for mig.
 3. Jeg kan kun anbefale at pakke op dagen efter - vi blev gift i lørdags og havde på forhånd besluttet at vente med gaverne. Vi gjorde gæsterne opmærksomme på det i vores velkomst + skilt på gavebordet. Vi er SÅ glade for vores beslutning, og der er absolut ingen gæster som har tænkt negativt omkring det. Men der er selvfølgelig forskel på folk. Når jeg ser tilbage på dagen, kan jeg slet ikke forestille mig at bruge tid på gaverne - vi brugte i stedet tiden med alle de fantastiske mennesker - og vi ville begge ha' været kede af hvis gaverne var noget, der skulle hurtigt overstås. Vi brugte 4(!) timer søndag på gaveoppakning og tog så et billede af os selv sammen med gaven og sendte en tak til giverne (det blev folk glade for). Gaveoppakningen blev altså en rigtig dejlig stund for os, hvor vi nød hver enkelt gave sådan som de hver især fortjener. Men altså, det er jo forskelligt hvad folk synes. Gør hvad I selv føler for, det vil altid være det bedste valg. PS. Vi blev allerede viet kl. 13, og der var bare fuld gang i den indtil kl. 04 / så jeg ville aldrig prioritere gaverne på selve dagen...
 4. Jeg kan kun anbefale at pakke op dagen efter - vi blev gift i lørdags og havde på forhånd besluttet at vente med gaverne. Vi gjorde gæsterne opmærksomme på det i vores velkomst + skilt på gavebordet. Vi er SÅ glade for vores beslutning, og der er absolut ingen gæster som har tænkt negativt omkring det. Men der er selvfølgelig forskel på folk. Når jeg ser tilbage på dagen, kan jeg slet ikke forestille mig at bruge tid på gaverne - vi brugte i stedet tiden med alle de fantastiske mennesker - og vi ville begge ha' været kede af hvis gaverne var noget, der skulle hurtigt overstås. Vi brugte 4(!) timer søndag på gaveoppakning og tog så et billede af os selv sammen med gaven og sendte en tak til giverne (det blev folk glade for). Gaveoppakningen blev altså en rigtig dejlig stund for os, hvor vi nød hver enkelt gave sådan som de hver især fortjener. Men altså, det er jo forskelligt hvad folk synes. Gør hvad I selv føler for, det vil altid være det bedste valg.
 5. Jeg har tænkt følgende (skal vies kl. 13): Kl. 9 spiser jeg morgenmad med mine forældre og nogle veninder Kl. 9.30 kommer min frisør og make-up artist - hun er færdig kl. 11.30-12 Kl. 12 skal jeg i kjolen og lige ha' taget lidt billeder, inden fotografen smutter mod kirken for at få gæsternes ankomst Kl. 12.45/50 kører min far, mor og jeg mod kirken
 6. Vores budget er 170.000,- inkl. 20.000,- til en uges bryllupsrejse. Vores budget har ikke rykket sig ret meget på de halvandet år, hvor vi har sparet op. Vi ville aldrig gøre det anderledes og vil aldrig fortryde at bruge de penge på én dag, men vi glæder os til at stoppe med at spare op i helt så voldsom grad, da vi begge har været på SU det meste af tiden. Så det passer os rigtig godt, at der nu kun er 10 dage til brylluppet. :)
 7. Har heller ikke holdt fest der, men vi sov i en af deres suiter den aften min kæreste friede, og det var SÅ lækkert. Kan kun forestille mig at deres mad er af høj kvalitet, ved det dog ikke (andet end at morgenbuffeten var super, haha). Mht. lokalerne, så var hotellet egentlig ikke i betragtning hos os bl.a. pga. at vi ikke ønskede den type konferencelokaler til vores bryllup (jeg har muligvis ikke set alle muligheder).
 8. Vi har simpelthen valgt parbilleder fra - vi vil langt hellere have stemningsbilleder end at fotografen skal bruge en time på at tage opstillede billeder af samtlige gæster.
 9. Vores er vidt forskellige fordi vi har fuldstændig forskellige ønsker - hans er mat titanium, og min er blank hvidguld med en centerdiamant og små diamanter i en halo omkring. De ligner på ingen måde hinanden, og vi vælger egentlig bare at se sådan på det, at ringene symboliserer hvordan vi rummer hinandens forskelligheder. ;)
 10. Kan kun anbefale hende - hun er rigtig dygtig. Jeg har netop modtaget mine 12 færdigredigerede billeder, og de er ALLE pengene værd. Hvis du er til et råt look, så har hun både lækre omgivelser udenfor i en baggård og nede i en kælder. Virkelig fedt. Gør det! ;)
 11. Jeg vil sige 'go for it' - medbring alle seks! Så længe de er klar over, at det er din mening der er vigtigst, og du som person kan høre din egen stemme blandt andres, så kan det kun blive en fantastisk oplevelse! Jeg havde selv 10 dejlige kvinder med mig til brudekjoleprøvning (mor, mormor, svigermor, to svigerinder og mine fem tætteste veninder) - det var en SKØN dag. Vi hyggede og grinede, fik en lækker frokost mellem de to prøvninger. Alle var så glade for at være en del af dagen. Jeg fandt min kjole og var slet ikke i tvivl.
 12. Jeg bruger Manhatten Clearface, og jeg vil i hvert fald gerne anbefale det. Der gik dog lige 6 ugers tid før det virkede - i en kort periode blev min hud også værre. Jeg har brugt det i ca. 5 måneder nu, og det har virkelig gjort en stor forskel for mig. Jeg var egentlig ked af at skifte til det renseprodukt fordi det jo på ingen måde er fri for parfume, parabener osv., MEN det virker for mig, og det er trods alt vigtigere. Jeg bruger rens, skintonic og creme både morgen og aften, og så dupper jeg min hud tør med køkkenrulle frem for et håndklæde. Jeg har dog kun erfaring med at bruge det i ansigtet. Håber du finder en løsning, der virker for dig - kan sagtens sætte mig ind i hvor træls det er.
 13. Jeg synes, det er problematisk at du bliver gjort fuldstændig til syndebuk - hvad med din fars modenhed, selvansvar og ydmyghed i forhold til sin datters bryllup? Hold da op, jeg synes at HAN er helt galt på den. Relationer går begge veje, og det lyder virkelig til at du har gjort dit. Han afviser dig jo tilsyneladende gang på gang. Hvad du skal gøre, kan kun du jo mærke efter. Ville bare give dig et klap på skulderen, for jeg synes bestemt ikke at det er dig, der er noget i vejen med her!
 14. Vi skal også vies kl. 13 og går til bords kl. 18 - der vil være små forskellige sandwiches og snacks ved siden af bryllupskagen til receptionen. Jeg foretrækker selv, at der er lidt 'rigtig' mad sammen med det søde, og vi har desuden gæster til receptionen, som ikke er inviteret med til middag/fest.
 15. Jeg har lige været på polterabend i lørdags, og jeg havde både mor, mormor og svigermor med - det havde jeg så selv valgt på forhånd, da mine tætteste veninder for flere måneder siden bad mig om en liste med deltagere. Det var en fantastisk dag med 19 af de nærmeste kvinder i mit liv, og jeg syntes det var fedt at have mor, mormor og svigermor med. De tog hjem midt på aftenen og lod os andre feste videre, men ellers deltog de på lige fod og hyggede sig gevaldigt. Det kommer jo helt an på ens relation og måske også hvor åben man normalvis er i den relation - jeg ville dog absolut heller ikke have haft de tre med, hvis jeg følte, at jeg ville være begrænset af deres tilstedeværelse på PA. Men jeg vidste på forhånd, at det ikke ville være et problem.