SarahBJ

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About SarahBJ

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Bali er en vidunderlig oplevelse - vi var der året før vores bryllup på en 5-ugers rejse i juli/august. Vi planlagde og bookede alt selv, og ja, det er et stort arbejde, men vi har gjort det med alle vores større rejser og ville aldrig gøre det anderledes - for man sparer altså bare rigtig mange penge! Vores rejse kostede os alt i alt 40.000,- - maden er jo super billig, og man får meget for pengene på hotellerne. Transport med taxa og både er dog ikke i den billige ende. Vi boede både på rigtig, rigtig lækre hoteller og middelmådige hoteller. Ubud og Gili er begge vanvittigt lækre steder, som jeg klart vil anbefale. Vores hotel på Gili (den største af de tre øer, Trawangan) hed Vila Ombak, og det var super lækkert (jeg er kræsen ;)) og havde den vildeste morgenmadsbuffet. Bali er ekstremt kontrastfyldt - der er fantastisk smukt og dejligt, og vi oplevede også at befolkningen meget gerne ville hjælpe os - dog oftest pga. de penge, de antog, vi havde i overflod. Men ja, planlæg selv, det kan jeg i hvert fald kun anbefale! Vi havde også tre overnatninger i Singapore på vej til Bali, og det er også en rigtig spændende by, hvor al transport fungerer vanvittig godt og er utrolig nem at finde ud af som turist.
 2. Jeg elskede hvert sekund i min kjole til brylluppet - selvom den er med korset og tyl i maaaange lag (altså både stram, lang og stor), så var der bare ingen problemer. Jeg nød den så sindssygt meget! Jeg dansede nonstop til kl. 4 om morgenen, og da jeg smed stiletterne, hev jeg bare op i skørterne og dansede videre. Så jeg tror, de fleste vil opleve, at en ekstra kjole er unødvendig - simpelthen fordi ens brudekjole bare er den mest fantastiske kjole i verden, og man er totalt flyvende den dag - sådan var det i hvert fald for mig.
 3. Jeg kan kun anbefale at pakke op dagen efter - vi blev gift i lørdags og havde på forhånd besluttet at vente med gaverne. Vi gjorde gæsterne opmærksomme på det i vores velkomst + skilt på gavebordet. Vi er SÅ glade for vores beslutning, og der er absolut ingen gæster som har tænkt negativt omkring det. Men der er selvfølgelig forskel på folk. Når jeg ser tilbage på dagen, kan jeg slet ikke forestille mig at bruge tid på gaverne - vi brugte i stedet tiden med alle de fantastiske mennesker - og vi ville begge ha' været kede af hvis gaverne var noget, der skulle hurtigt overstås. Vi brugte 4(!) timer søndag på gaveoppakning og tog så et billede af os selv sammen med gaven og sendte en tak til giverne (det blev folk glade for). Gaveoppakningen blev altså en rigtig dejlig stund for os, hvor vi nød hver enkelt gave sådan som de hver især fortjener. Men altså, det er jo forskelligt hvad folk synes. Gør hvad I selv føler for, det vil altid være det bedste valg. PS. Vi blev allerede viet kl. 13, og der var bare fuld gang i den indtil kl. 04 / så jeg ville aldrig prioritere gaverne på selve dagen...
 4. Jeg kan kun anbefale at pakke op dagen efter - vi blev gift i lørdags og havde på forhånd besluttet at vente med gaverne. Vi gjorde gæsterne opmærksomme på det i vores velkomst + skilt på gavebordet. Vi er SÅ glade for vores beslutning, og der er absolut ingen gæster som har tænkt negativt omkring det. Men der er selvfølgelig forskel på folk. Når jeg ser tilbage på dagen, kan jeg slet ikke forestille mig at bruge tid på gaverne - vi brugte i stedet tiden med alle de fantastiske mennesker - og vi ville begge ha' været kede af hvis gaverne var noget, der skulle hurtigt overstås. Vi brugte 4(!) timer søndag på gaveoppakning og tog så et billede af os selv sammen med gaven og sendte en tak til giverne (det blev folk glade for). Gaveoppakningen blev altså en rigtig dejlig stund for os, hvor vi nød hver enkelt gave sådan som de hver især fortjener. Men altså, det er jo forskelligt hvad folk synes. Gør hvad I selv føler for, det vil altid være det bedste valg.
 5. Jeg har tænkt følgende (skal vies kl. 13): Kl. 9 spiser jeg morgenmad med mine forældre og nogle veninder Kl. 9.30 kommer min frisør og make-up artist - hun er færdig kl. 11.30-12 Kl. 12 skal jeg i kjolen og lige ha' taget lidt billeder, inden fotografen smutter mod kirken for at få gæsternes ankomst Kl. 12.45/50 kører min far, mor og jeg mod kirken
 6. Vores budget er 170.000,- inkl. 20.000,- til en uges bryllupsrejse. Vores budget har ikke rykket sig ret meget på de halvandet år, hvor vi har sparet op. Vi ville aldrig gøre det anderledes og vil aldrig fortryde at bruge de penge på én dag, men vi glæder os til at stoppe med at spare op i helt så voldsom grad, da vi begge har været på SU det meste af tiden. Så det passer os rigtig godt, at der nu kun er 10 dage til brylluppet. :)
 7. Har heller ikke holdt fest der, men vi sov i en af deres suiter den aften min kæreste friede, og det var SÅ lækkert. Kan kun forestille mig at deres mad er af høj kvalitet, ved det dog ikke (andet end at morgenbuffeten var super, haha). Mht. lokalerne, så var hotellet egentlig ikke i betragtning hos os bl.a. pga. at vi ikke ønskede den type konferencelokaler til vores bryllup (jeg har muligvis ikke set alle muligheder).
 8. Vi har simpelthen valgt parbilleder fra - vi vil langt hellere have stemningsbilleder end at fotografen skal bruge en time på at tage opstillede billeder af samtlige gæster.
 9. Vores er vidt forskellige fordi vi har fuldstændig forskellige ønsker - hans er mat titanium, og min er blank hvidguld med en centerdiamant og små diamanter i en halo omkring. De ligner på ingen måde hinanden, og vi vælger egentlig bare at se sådan på det, at ringene symboliserer hvordan vi rummer hinandens forskelligheder. ;)
 10. Kan kun anbefale hende - hun er rigtig dygtig. Jeg har netop modtaget mine 12 færdigredigerede billeder, og de er ALLE pengene værd. Hvis du er til et råt look, så har hun både lækre omgivelser udenfor i en baggård og nede i en kælder. Virkelig fedt. Gør det! ;)
 11. Åh, jeg synes også det har været en svær beslutning at skifte efternavn (jeg har ligefrem været trist over at skulle sige 'farvel' til min fars navn - lidt fjollet). ;) Jeg synes at tre efternavne er lige i overkanten, må jeg indrømme. Mine forældre hedder ikke det samme selvom de er gift, så derfor har det nok altid været naturligt for mig, at det skulle min kæreste og jeg da heller ikke. Det betyder dog meget for min kæreste med team-følelsen i at hedde det samme, men det har selvfølgelig været helt op til mig og uden pres. Jeg hedder Blicher Jensen, og min kæreste Brahms Koch, og efter d. 2/8 kommer vi begge til hedde Blicher-Koch. Det er vigtigt for mig, at vores nye efternavn er med bindestreg, da jeg ikke fremover i daglig tale vil kaldes 'Koch' alene - det ville føles underligt for mig. Nu hvor jeg har vænnet mig til tanken, har jeg det helt fint med det, og glæder mig over at vores børn kommer til at hedde det samme som os i fremtiden. Min far er jo heldigvis stadig min far, så jeg er en Jensen i hjertet, haha.
 12. I skal gøre, hvad der er det rigtige for JER - der er virkelig delte holdninger til dette emne. Vi pakker op dagen/dagene efter brylluppet og har lavet et skilt til gavebordet, hvor vi har skrevet, at vi prioriterer tiden på vores dejlige gæster. Vi bliver mange mennesker til brylluppet, og jeg tænker, at vi i forvejen vil opleve, at der ikke er nok tid til de enkelte gæster/tiden går hurtigt. Jeg har selv overværet gaveoplukning til et bryllup som blev lidt huhej-maskinelt, og det synes jeg personligt var ret ucharmerende. Men igen, der er delte holdninger, og derfor skal I træffe jeres eget valg. Vi glæder os helt vildt til at nyde kort og gaver i tosomhed, det er lidt en måde at forlænge brylluppet på. Vi har på ingen måde mødt negative reaktioner i vores omgangskreds! Stedet, hvor vi skal holde bryllup, har tre bryllupper hver lørdag i forår/sommer, og de fortalte os, at langt de fleste vælger at pakke gaver op dagen efter. Uanset hvad, så er det i hvert fald hvad vi vælger at gøre.
 13. Jeg vil sige 'go for it' - medbring alle seks! Så længe de er klar over, at det er din mening der er vigtigst, og du som person kan høre din egen stemme blandt andres, så kan det kun blive en fantastisk oplevelse! Jeg havde selv 10 dejlige kvinder med mig til brudekjoleprøvning (mor, mormor, svigermor, to svigerinder og mine fem tætteste veninder) - det var en SKØN dag. Vi hyggede og grinede, fik en lækker frokost mellem de to prøvninger. Alle var så glade for at være en del af dagen. Jeg fandt min kjole og var slet ikke i tvivl.
 14. Jeg bruger Manhatten Clearface, og jeg vil i hvert fald gerne anbefale det. Der gik dog lige 6 ugers tid før det virkede - i en kort periode blev min hud også værre. Jeg har brugt det i ca. 5 måneder nu, og det har virkelig gjort en stor forskel for mig. Jeg var egentlig ked af at skifte til det renseprodukt fordi det jo på ingen måde er fri for parfume, parabener osv., MEN det virker for mig, og det er trods alt vigtigere. Jeg bruger rens, skintonic og creme både morgen og aften, og så dupper jeg min hud tør med køkkenrulle frem for et håndklæde. Jeg har dog kun erfaring med at bruge det i ansigtet. Håber du finder en løsning, der virker for dig - kan sagtens sætte mig ind i hvor træls det er.
 15. Jeg synes, det er problematisk at du bliver gjort fuldstændig til syndebuk - hvad med din fars modenhed, selvansvar og ydmyghed i forhold til sin datters bryllup? Hold da op, jeg synes at HAN er helt galt på den. Relationer går begge veje, og det lyder virkelig til at du har gjort dit. Han afviser dig jo tilsyneladende gang på gang. Hvad du skal gøre, kan kun du jo mærke efter. Ville bare give dig et klap på skulderen, for jeg synes bestemt ikke at det er dig, der er noget i vejen med her!