SidselEK

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SidselEK last won the day on August 21 2013

SidselEK had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About SidselEK

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/08/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  16.08.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Interesse
  Heste og min forlovede interesserer sig for golf.
 1. Vi servere også bryllupskagen om eftermiddagen til receptionen. Netop fordi kagen "fortjener" mere opmærksomhed, end at skulle have den efter 3 retters menu.
 2. Min kæreste friede efter vi havde kendt hinanden i 2 ½år, og skal giftes lidt over et år efter. SÅ altså når vi bliver gift har vi været kærester i ca. 3 ½ år.
 3. Hej.. Vi skal holde den helt store bryllupsfest d. 16. august hvor vi har inviteret 118 personer. Det skal siges at her er alle tanter, onkler, fætre og kusiner inkluderet. Vi har tænkt os at holde reception, hvor vi evt vil invitere lidt ekstra med. På en måde synes jeg det er svære at invitere til reception end til festen, for jeg føler lidt det er med den der "ha ha.. du må ikke komme med til festen", og sådan vil jeg helst ikke have at nogle af vores gæster skal føle det. Nogle af dem til receptionen er "nemme" nok at invitere med. Fx vores kollegaer, min mødregruppe. Jeg er flyttet til byen hvor vi bor pga min kommende mand, og jeg har nogle gamle venner fra hvor jeg boede før, som jeg ikke ser så tit og jeg føler det er ved at glidelidt ud i sandet, og har derfor valgt at skære nogle af disse fra selve festen. Men ville det så ikke være sådan lidt "ha ha (pege fingere)" at invitere dem til reception. Er det så nemmere at lade vær med at invitere dem overhovedet. Det der lidt nager mig er også at sidste forår hvor H2B friede til mig lagde jeg måske op til at nogle af disse venner skulle med til festen, men faktisk siden sidste sommer har jeg haft meget lidt kontakt med dem. Er virkelig meget i tvivl. Hvad gør i andre der også holder reception? Hvem inviterer i? Og hvordan? Avis, invitationer, facebook??? Håber i kan hjælpe os...
 4. Jeg synes det ville være lidt mærkeligt tiletbryllup, selvom jeg godt kan lide dine tanker bag det..
 5. Jeg er også meget i tvivl om hvad vi skal skrive i indbydelsen til receptionen, for netop at gøre opmæksom på at vi smutter videre til festen senere.. Er bange for at "smide nogen ud". Selvom det jo er det vi gør, men tja.. ja er bare lidt i tvivl!
 6. Hvor får du dem farvet henne?? Jeg vil nemlig gerne have sko der skal være mint farvede!
 7. Vi bliver nok omkring 120 hvis alle kan komme. Vi har en meget stor vennekreds, og det betyder mere for mig at få dem med. Min kommende mand har en kæmpe familie, og er en af de yngste der er, så han har været inviteret med til samtlige af hans fætre's bryllupper. Så han har rigtig svært ved at vælge nogle fra. Nogle af hans familie medlemmer har jeg ikke mødt og nogen kun 1 gang, men det er lidt svært for mig at sige de ikke må komme med, når han nu gerne vil ahve dem med. Jeg kunne godt vælge nogle kusine og fætre fra, fra min familie, men det synes min kommende mand ikke vi skal når nu ikke han vælger nogle fra. Så vi skal altså holde en brag af en fest!
 8. Hvad giver i serveringspersonalet i løn??
 9. Tak.. Vil helt klart kontakte dem og se om de kan sammensætter en menu og pris vi kunne tænke os..
 10. Vi har også været så heldige at begge vores forældre har givet os et rigtig godt tilskud til festen. Vi er meget taknemlige, og super glade for den økonomiske hjælp.
 11. Hej.. Tak for tippet. Har netop skrevet til dem. :-)
 12. Hej Nu har min forlovede og jeg endelig fundet et sted vi kan holde vores fest, så derfor går vi nu igang med at finde ud af hvad vi skal have at spise. Kender i nogle steder som laver lækkert mad til bryllupsfester. Vi bliver ca 110 personer og vil gerne have anrettet forret, hovedretten som buffet. Vil meget gerne høre alle slags erfaringer, og evt hvis i selv har bestilt mad der hvad prisen var. Håber at høre fra jer...
 13. Hej.. Jeg venter mig til januar, og skal også giftes i august 2014. Så vores datter eller søn kommer til at være ca et ½ år. Vi har tænkt os at holde barnedåb og bryllup hver for sig. Jeg ved at der bliver mange ting at se til med en lille, men regner bestemt med at holde bryllupsfesten uden en baby på armen hele dagen. Jeg tror sagtens det kan lade sig gøre med lidt koordinering af barnepiger. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at se det som en byrde at jeg har et lille barn den dag. Vi har stadig tænkt os at holde en helt fantastisk bryllupsfest!
 14. Hej Jeg er så heldig at skulle giftes næste år i august. Vi har bestemt os for at gifte os i Engesvang kirke ( tæt på 7430 ikast), vi bor i Ikast, og vil gerne holde festen tæt herved. Jeg kommer dog ikke fra egnen, og har ingen idé om hvor der kunne være gode lokaliteter. Indtil videre at vi vist mest til at finde et lokale, hvor vi selv har egen kok og køkkenpersonale med, men hvis I kender Kroer, Hoteller mm. som I har gode erfaringer med i er de foreslag også velkomne. Der må meget gerne være gode udendørs faciliteter omkring stedet, så man kan være ude hvis der er godt vejr. Håber nogen kender området, og kan give et par gode råd og ideer