Katha

Medlem
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Katha

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 11/29/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  11.07.2015
 • Type vielse
  Vintage
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Ved os skal en del af gæsterne sove på stedet, og spiser brunch med os dagen efter. Deres gaver pakker vi op med dem om søndagen til brunch. De øvrige gæster pakker vi op på dagen. Har i mulighed for noget lignende? Jeg kan så godt forstå at i gerne vil bruge al jeres tid på at være sammen med jeres gæster, og at i samtidig gerne vil pakke dem op sammen med dem, så de kan se jeres ansigtsudtryk mv.
 2. Jeg har også ledt efter en, men synes at de er lidt dyre i det. Er der eventuelt nogen som vil sælge deres brugte til en ok pris?
 3. Camilla - jeg har også haft øje på de lommelærker du har købt. Jeg ville lige høre dig om kvaliteten af dem levede op til billedet, og om de blev stoppet i tolden?
 4. Vi overvejer gin og tonic, da vi begge elsker det, da dem der ikke ønsker alkohol kan drikke tonic og da vi har fået champagne til receptionen. Eventuelt "lav selv gin tonic" bar, med mulighed for forskellige twist på den klassiske drink - fx ginger, hindbær, agurk mv.
 5. Øv med din eksamen - det er altid ærgerligt når det ikke går som man håber. Men eksamener er netop kendt for ikke altid at være helt retfærdige og ret så tilfældige. Hvor er de altså fine de trægafler du har fået lavet dig. Det må jeg da også hoppe ud i! Har du bare brugt nogle farveprøver fra en farvehandel eller?
 6. Julie - hvad koster det ved Mia? Synes ikke lige jeg kan se det på hendes hjemmeside? Og kommer hun hjem til dig eller?
 7. Øv hvor er det synd for dig. Hvor mange personer er i, og hvad er budgettet for stedet? Skal det være et nøglehus hvor i selv har mulighed for at stå for maden?
 8. Jeg har slet ikke fået set din besvarelse før nu LMW. Der er så meget jeg ikke ved som storbysbarn - tak for din fine besvarelse. Jeg må tilbage i tænkeboksen - om det overhovedet er muligt, og ikke mindst om det er behageligt nok og om det bedre kan betale sig at gøre noget andet.
 9. Jeg ville bare sige et stort tak til AS2014! Vi ahr nu været til Rickys gourmetaften, og det var bare super! Og nu er han booket til vores bryllup. Så mange tak for tippet!
 10. Super fedt at se nogle af jer som har holdt bryllup, og hvad der blev tilbage!
 11. Umiddelbart mener jeg at det er no-go at få gæster til at betale brylluppet. Samtidig ville jeg heller aldrig tage et kviklån. Hvis det var mig ville jeg lave en forventningsafstemning med min forlovede og ikke mindst med mig selv om, hvad der er vigtigt for jer til jeres bryllup, og om i har lyst til at gå på kompromis. Ud fra forventningsafstemningen ville jeg enten vente med brylluppet og spare op til det bryllup i drømmer om. Eller finde på gode, smukke, unikke måde at holde et budget bryllup på. Jeg mener som sagt ikke at i kan få gæsterne til at betale, men i kan godt holde et sammenskudsgilde, hvor alle gæster for en ting, som de skal tage med til brylluppet i stedet for en gave.
 12. Og cider har vi da også købt 4 rammer af. Puha jeg tror vi får meget tilbage!
 13. Vi har lige fået købt ind i weekenden. Vi bliver ca 100 til reception og 65 til fest. Tror nok vores motto er hellere for meget end for lidt, og vores gæster er generelt glade for et glas eller to ;) Champagne til reception - er en gave fra nogle af vores franske gæster, så ved ikke præcis hvor mange flasker. Hvidvin 45 flasker Vi mangler at købe vin til en mellemret og regner ca med 40 flasker skal købes til det Rødvin 55 flasker Dessertvin 20 1/2l flasker 23 rammer sodavand 9 rammer danskvand 2 rammer energidrink 13 rammer øl + specialøl fra microbryggeri som en gave fra en af vores venner. Jeg ved ikke hvor meget han tager med. 15l juice 6 flasker vodka 2 flasker jægermeister 2 flasker tequila 3 flasker rom 3 flasker baileys 2 flasker wiskey 3 flasker gin 2L små grønne shots 1l malibu 1l southern comfort Tror bestemt ikke vi kommer til at mangle noget, kan jeg godt se nu når det er på skrift!!!
 14. Vi regner bare med at finde en video på nettet eller biblioteket og lære det derigennem. Men for os behøver dansen heller ikke være helt perfekt. Hvis man går meget op i det eller bare har lyst til at gøre det som en paraktivitet ville jeg nok betale for noget undervisning
 15. Jeg henter lige den her lidt gamle tråd frem igen. Jeg sidder og kigger på Boudoir, og må desværre indrømme at det bliver en del dyrere end jeg havde forestilet og håbet, hvis billederne skal tages af den fotograf jeg helst vil have. Særligt fordi fotobogen er ret dyr (3600 kroner for 20 billeder eller 4200 for 30 billeder). Samtidig vil jeg jo gerne have at bogen er rigtig lækker - både i kvaliteten af billederne og af læderet (jeg forestiler mig at den skal være med læderomslag). Er der nogle af jer andre som selv har arrangeret fotobog ved Boudoir? Og hvor har i fået gjort det henne?