Julebryllup

Medlem
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Julebryllup

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 11/09/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  06.12.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Skive
 1. Hu ha... Lige om lidt, så står der bryllup i min kalender...

 2. Jeg fandt i netto sådan en pengekasse ting forklædt som bog.. den vil jeg ligge nogle hjerter frem ved og en tusch hvor de på den ene side skriver deres navn og et ord om os på den anden.. og så skal vi gemme den til vores første bryllupsdag.. :-)
 3. Jeg håber du bliver 110 % sikker... Og det tror jeg ikke man bliver med de gode kommentarer herinde fra... Forstå mig ret... Jeg tror man skal have den der helt specielle følelse i maven når man har KJOLEN på... Jeg selv har valgt en kjole som jeg ikke synes om da den bare hang på en bøjle.. Men WAUW hvor er den flot når den kommer på... Held og lykke med den endelige beslutning...
 4. Vi har valgt december måned, både fordi det er på vores 5 års dag, men også fordi jeg er total julegal.. Er kuller hele december måned med julelys og nisser over det hele, og nisser kommer der også på bordet til vores bryllup... Det bliver en dag med oplagt hygge... Vi skal da også have klejner og pebernødder til kaffe... Vejret, kan man aldrig regne med... Jeg vil også sige, og det er en beslutning dig og din H2B skal træffe, og ikke jeres familie... Vores familie vidste ikke noget får de fik invitationen...
 5. I kan jo inviterer dem i har lyst til... Familie, venner, kollegaer... Det er jo ene og alene jeres beslutning... Jeg har valgt nogle i min familie fra, fordi jeg ikke har noget med dem at gøre, og den ene morbror, fordi han altid er så nedlandende og led overfor mig.. Det er jeres fest..
 6. Mener der er en hjemmeside eller noget på facebook der hedder kageberegner, der skulle man kunne indtaste højde, bredde og længde på kagen og så har man et svar..
 7. Hejsa... Vi skal vies kl. 13, og vi har sendt en slags invitation til dem der skal med hele dagen og en anden til dem der skal med blot til reception. Det er af hensyn til planlægning og budget.. Hvor meget kage og kaffe og sådan. Vi har 2 lokaler på samme sted, hvor den ene er til reception og den anden til festen om aftenen.. Tænker i skal huske på med fotograf, hvornår skal i have taget billeder.. Vil sige AnkaL er 15,30 er lidt tidlige at de ville skulle gå.. 16,30 måske, og evt. rykke velkomstdrink en halv time ??
 8. Det er lidt op til dig selv.. men december ikke ikke en populær måned at blive gift i, så er ret sikker på der nok skal være plads/tid til jer... :-)
 9. Hej... jeg vidste ikke engang et halvt år før at vi skulle giftes... Og der er god tid... jeg ville vente til efter juleræset med at kigge på kjole.. og så nyde julen :-)
 10. Hej piger... jeg er en str. 44 til 46.. og jeg var også i nogle kjoler der var lidt for små, men alt kan jo bestilles hjem... Og som en skrev er det er god motivation for vægttab hvis man har lyst... Jeg behøver ikke tabe mig til min kjole overhovedet, men træner 6 til 7 timer i ugen, så kan ikke undgå at tabe mig... Nyd virkelig denne dag, jeg valgte en kjole, som faktisk ikke var pæn på bøjlen, men da den kom på, så faldt der tårer hos min mor og mig... Der er en kjole til alle... og man kan tit ende i det man mindst venter.. :-)
 11. Vil da sige 11 måneder er rigtig lang tid.. :-) Vi blev enige om brylluppet skulle væren år d. 6 december, det blev vi enige om i sommerferien.. og synes vi er ret godt med... irriterer mig blot over, at vi endnu ikke ved hvem der skal vie os endnu... Vi har valgt titanium, det er vores forlovelsesringe... og der er kommet sten i.. Disse ringe her, er da bare super duper flotte... :-)
 12. Spændende med den store dag.. kan mærke det kommer tæt på, nu efteråret rigtig melder sig... :-)

 13. Jeg ville også vælge den kirke, hvor din svigerfar var præst... Jeg får ca 30 km til kirken, da jeg skal være hos min mor..og vi har også valgt en anden kirke end den der ligger i den by vi bor i.. den er ikke så pæn, og der er ingen af os, der har noget forhold til den...
 14. Vi skal holde på BorbejrgMølle, der må man dog ikke selv tage drikkevarer med.. men bryllupskage og pyntning kan du godt.. Man skal blot tænke på hvornår man har lokalerne...