S.Laursen

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About S.Laursen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.07.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Hvis gæsterne går sultne hjem, er det sørme deres egen skyld... ! Uha en super lækker menu
 2. Super gode billeder, hvor ser I alle godt ud
 3. Tillykke med dagen, sikke et fantastisk vejr I har haft på jeres store dag
 4. Den sidder bare så flot på dig. Har du skørt inden under kjolen?
 5. Super flotte billeder. Jeg kan godt lide dit smil på billede nr.4 Men du ser super ud på dem alle. Det billede du allerede har valgt er MEGA godt!
 6. Super flot resultat efter alt den bøvl med etiketterne... Vil helst ikke være lyseslukker, men kan se der har sneget sig et 0 for meget ind ved 2014 på din vandflaske.
 7. Mange tak, du var hurtigere end jeg var
 8. Fik trykket for tidligt.... Så fik ikke kommenteret din kjoleprøvning Kjolen du har prøvet er rigtig fin, (ser ingen mormor-arme), men er mere til kjole fra nettet. Er ret vild med blonde delen øverst på kjolen;)
 9. Det er nemlig en rigtig billig løsning... Mine passer med at jeg kan få to æsker ud af 2 ark A4 karton... (man skal jo huske at lave den ene mindre end den anden ;)) Du må sige til, sender gerne en hurtig vejledning... Efter hvad jeg kan huske... Så får boksen folde mærker ovenpå, men det ligner det ikke din har? Så hvis du en vejledning, må du meget gerne sende den til mig:) Så kan jeg prøve mig lidt frem her i weekenden. Er det nemmest hvis du får min mail?
 10. Tillykke med det forestående bryllup Super fin ide med favorit æskerne. Har selv kigget efter sorte bokse i dag, men kan se nu at jeg som barn selv foldede sådan nogen som du har lavet Håber jeg kan huske hvordan man gør, for det var da en meget billigere løsning... Så kan man jo også regulere størrelsen efter indholdet.
 11. Hej Lotus Har du solgt dine sæbebobler holdere? Hvor er det bare nogle super fine DIY-projekter du har lavet
 12. Tillykke med brylluppet. Sikke nogle fantastiske billeder af specielt dig og DIN mand, men også af de andre i kirken og "sessen" Dejligt at kunne følge med din din planlægning og se resultatet
 13. Super fin tråd, du har jo styr på det meste:) hvor har du fundet sæbeboblerne + klistermærker? Dem jeg har set er ikke lige så fine...
 14. 5 måneder til den store dag :)