Madov Photography

Annoncør
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Madov Photography

 • Rank
  madov.net
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://madov.net

Profile Information

 • Køn
  Mand

Recent Profile Visitors

690 profile views
 1. Kære brudepar. Vi har tilpasset vores pakker og priser så de spænder lidt bredere og giver flere valgmuligheder. Du kan nu booke os til bryllupsfotografering helt ned til 3.495,- inkl. moms. Se mere på http://madov.net/priser/
 2. Kære brudepar ! Vi skal lige ha fyldt de sidste pladser i 2016 kalenderen, så vi gi'r 1.000 kr. i rabat på alle vores bryllupspakker ved booking inden 1/5 2016. Og for ikke at snyde nogen, så siger vi det også gælder hvis I skal giftes i 2017 :-) Se mere på http://madov.net, og husk at skrive I har set tilbuddet hos bryllupsklar.dk, vi kører ikke denne kampagne andre steder :-)
 3. Kære brudepar ! Netop nu kører jeg en kampagne hvor I kan få dækket brudens forberedelser gratis (værdi: kr. 2.000,-), ved booking inden 1/3 2016. Se mere på http://madov.net Med venlig hilsen Madov Photography Tlf: 51 39 30 22 http://madov.net http://facebook.com/madovphotography
 4. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
 5. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
 6. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
 7. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
 8. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
 9. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
 10. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
 11. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
 12. Hejsa. Hvis du stadig er på jagt efter en fotograf er du velkommen til at tage et kig på vores website, og se om det er interessant for dig. Vi laver også gerne et godt tilbud til dig :-)
 13. Hejsa. Du er velkommen til at tage et kig på mit website, der kan du finde en del inspiration til hvad jeg plejer at lave for mine kunder. Jeg vil naturligvis også gerne give dig et godt tilbud, hvis det har din interesse :-) http://madov.net Med venlig hilsen Martin Dahl Ovesen Madov Photography Tlf: 51 39 30 22 http://madov.net https://facebook.com/madovphotography
 14. Hejsa. Vi er faktisk ledige 25/7 2015, og netop nu har vi 15% rabat på vores All-Inclusive bryllupspakker. Se mere på http://madov.net. Med venlig hilsen Martin Dahl Ovesen Madov Photography Tlf: 51 39 30 22 http://madov.net http://facebook.com/madovphotography
 15. Kære brudepar. Vi har netop opdateret vores website, og vil gerne fejre det med at give 15% rabat på vores All-Inclusive bryllupspakker. Tilbuddet gælder ved booking inden 1/2 2015, for bryllupper der skal skal stå i 2015 Vores All-Inclusive bryllupspakker inderholder alle et ekslusivt håndlavet bryllupsalbum, mindst 20 takkekort, og 3 indrammede billeder. Se mere på http://madov.net Med venlig hilsen Martin Dahl Ovesen Madov Photography Tlf: 51 39 30 22 http://madov.net http://facebook.com/madovphotography