Madov Photography

Annoncør
  • Antal besvarelser

    21
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Madov Photography

  1. Kære brudepar. Vi har tilpasset vores pakker og priser så de spænder lidt bredere og giver flere valgmuligheder. Du kan nu booke os til bryllupsfotografering helt ned til 3.495,- inkl. moms. Se mere på http://madov.net/priser/
  2. Kære brudepar ! Vi skal lige ha fyldt de sidste pladser i 2016 kalenderen, så vi gi'r 1.000 kr. i rabat på alle vores bryllupspakker ved booking inden 1/5 2016. Og for ikke at snyde nogen, så siger vi det også gælder hvis I skal giftes i 2017 :-) Se mere på http://madov.net, og husk at skrive I har set tilbuddet hos bryllupsklar.dk, vi kører ikke denne kampagne andre steder :-)
  3. Kære brudepar ! Netop nu kører jeg en kampagne hvor I kan få dækket brudens forberedelser gratis (værdi: kr. 2.000,-), ved booking inden 1/3 2016. Se mere på http://madov.net Med venlig hilsen Madov Photography Tlf: 51 39 30 22 http://madov.net http://facebook.com/madovphotography
  4. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
  5. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
  6. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
  7. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
  8. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
  9. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
  10. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
  11. Hejsa. Tillykke med jeres forestående bryllup. I er velkomne til at tage et kig på mit website, og se om det er interessant for jer.
  12. Hejsa. Hvis du stadig er på jagt efter en fotograf er du velkommen til at tage et kig på vores website, og se om det er interessant for dig. Vi laver også gerne et godt tilbud til dig :-)
  13. Hejsa. Du er velkommen til at tage et kig på mit website, der kan du finde en del inspiration til hvad jeg plejer at lave for mine kunder. Jeg vil naturligvis også gerne give dig et godt tilbud, hvis det har din interesse :-) http://madov.net Med venlig hilsen Martin Dahl Ovesen Madov Photography Tlf: 51 39 30 22 http://madov.net https://facebook.com/madovphotography
  14. Hejsa. Vi er faktisk ledige 25/7 2015, og netop nu har vi 15% rabat på vores All-Inclusive bryllupspakker. Se mere på http://madov.net. Med venlig hilsen Martin Dahl Ovesen Madov Photography Tlf: 51 39 30 22 http://madov.net http://facebook.com/madovphotography
  15. Kære brudepar. Vi har netop opdateret vores website, og vil gerne fejre det med at give 15% rabat på vores All-Inclusive bryllupspakker. Tilbuddet gælder ved booking inden 1/2 2015, for bryllupper der skal skal stå i 2015 Vores All-Inclusive bryllupspakker inderholder alle et ekslusivt håndlavet bryllupsalbum, mindst 20 takkekort, og 3 indrammede billeder. Se mere på http://madov.net Med venlig hilsen Martin Dahl Ovesen Madov Photography Tlf: 51 39 30 22 http://madov.net http://facebook.com/madovphotography
  16. Benyt jer af et fantastisk tilbud, og spar 20% på bryllupsfotografering ved booking inden 1. februar. Se mere på http://madov.net/bryllup-priser/ Med venlig hilsen Martin Dahl Ovesen Madov Photography Tlf: 51 39 30 22 http://madov.net http://facebook.com/madovphotography
  17. Hej Tommie. Jeg er ked af at høre om jeres kvaler med fotografen, jeg vil nok mene at fotografen bør være fleksibel, men rådgivende overfor parret i denne situation, det er jo ikke en dag man kan tage om. Overfor mine egne bryllupskunder har jeg den tilgang at parret råder over mig og mit udstyr i den periode der er aftalt, og hvis parret ønsker opstillede parbilleder er det ikke et problem at tage disse. Men, for det er et stort "men", det tager rigtig lang tid, og i de fleste situationer er det enormt vanskeligt at sikre at man får alle med, da gæsterne som regel hellere vil feste med brudeparret end stille op til fotografering. Derfor råder jeg altid parret til at undvære de opstillede parbilleder af gæsterne, og istedet få taget stemningsbilleder under receptionen. Hvis jeg er blevet bedt om at dække festen også, sørger jeg altid for at få fotograferet alle gæsterne inden eller under forretten, og så er det jo ideelt hvis de sidder parvis :-) Mht. familiebilleder eller andre gruppebilleder, brudepiger, søskende og lign. tager jeg altid disse i forbindelse med receptionen, og hvis parret ikke selv beder om det plejer jeg at foreslå det. Jeg kan egentlig ikke helt forstå problemet i det, det er jo ret hurtigt overstået, og ikke en svær teknisk opgave. Mht. posering på de formelle brudebilleder er det jo et samarbejde, jeg har nogle ideer og noget erfaring, brudeparret har måske nogle ideer men sjældent erfaring, de fleste har jo ikke være gift før. Under alle omstændigheder har jeg et antal "sikre" poseringer jeg gerne vil føre parret igennem, men derudover plejer der at være god tid til eksperimentering. Jeg håber du finder ud af det med din fotograf, men skulle det kikse er du velkommen til at tage et kig på mit site, jeg er tilfældigvis ledig d. 14/9
  18. Hejsa. Jeg er ny annoncer her på Bryllupsklar, og vil lige benytte lejligheden til at hilse på jer. I er velkommen til at tage et kig på mit website http://madov.net eller http://facebook.com/madovphotography hvor I kan se flere af mine billeder, samt se lidt om hvad jeg tilbyder indenfor bryllupsfotografering. Heunder kan I se nogle af de seneste billeder.
  19. Tusind tak. I er meget velkomne til at kigge forbi mit website hvor I kan se flere billeder fra samme serier.
  20. Tak for anbefalingen, og tak fordi jeg måtte forevige jeres store dag, det var en rigtig spændende opgave og en sjov oplevelse. Det glæder mig i er tilfredse med resultatet, god vind fremover :-)