aaaa

Nyt medlem
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About aaaa

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Recent Profile Visitors

767 profile views
 1. Hej alle B2B Jeg nærmer mig snart tiden hvor jeg skal ud og prøve kjole. Og der er så mange jeg gerne vil gøre til en del af det. Sagen er at jeg både har en mor, en papmor, en svigermor og en papsvigermor - Alle dem ØNSKER jeg at skulle have tilstede. Det føles også ret vigtigt for mig at min søster er der - og nu har jeg fået en skør tanke om at min bror selvfølgelig også skal med. Men det er jo så dobbelt op af det anbefalede. Jeg synes selv jeg er klar i spyttet og ikke lader mig påvirke negativt af andres holdning. Men måske er jeg bare naiv? Er der nogen der har prøvet at have mange med, og hvordan gik det?
 2. Hej alle B2B Brylluppet skal stå næste år - og jeg er LYKKELIG for det ikke før, for hold da op hvor bliver man hurtigt forvandlet til en bryllupplanlægningsnarkoman - hvor alt PLUDSELIG er vigtigt. Før det var en realitet tænkte jeg ofte mit om kvinder der nørdede både invitationer, dekoration og alverdens.. Men nu forstår jeg Jeg drømmer lidt om at forvandle vores festlokaler (som i forvejen er meget klassisk smukt) til et rigtig eventyr (dog uden figurer ;) ) Men i farver som græsgrøn, turkis, lyserød, glimmer og lyskæder. Jeg kan godt selv læse det lyder åndsvagt og rodet - men ikke oppe i mit hoved! Grøn skal dominere. Nogen der har erfaringer med tylloft? Hvordan det sættes op og hvor lange baner der er blevet brugt? Billedspam gerne af Egne erfaringer - ikke google billeder der er meget højt til loftet og nogle fine lamper som jeg forestille mig skal være under tyllen og så nogle lyskæder hist og her - hvis budgettet holder.
 3. Hej Jeg er så heldig at min kæreste gennem 8 år Endelig har friet til mig. Af hensyn til et lille vidunder der ligger i min mave - og nok kommer ud inden for 14 dage, så bliver brylluppet først afholdt næste sommer. Så der er god tid til planlægning Mange steder jeg er inde og kigger på dem der laver total-arrangementer, der står der 7 timer - og på mig virker det SÅ ærgeligt med en tidsbegrænsning på. Især fordi det i forvejen hurtigt løber op i rigtig mange penge, så skulle det gerne dække hele festen. Er 7 timer tid nok? eller hvordan plejer det at være med at tilkøbe ekstra? Vi vil gerne have fri bar hele festen (ikke kun i 3-4 timer). Vi går dog også og overvejer et havebryllup - hvor det største problem er om man kan regne med vejret - og så har vi kun et toilet. Vi har skåret ind til benet og alligevel bliver vi ca. 80 mennesker - hvad tænker I budgettet er for det? Jeg ved totalløsningen er noget dyrer end en havefest..
 4. Tusind tak for besvarelser Jeg troede faktisk ikke det var muligt at slippe så billigt andre steder end nettet. Men mange tak
 5. Vi står i den skønne situation (grunden kontanthjælpsreformen) at vi nok skal giftes. Det har været en drøm længe, men grundet forsørgerpligten har vi ikke gjort det, men da det nu bliver en realitet for samlevende alligevel, springer vi ud i det. Også for at jeg kan nyde godt af kærestens fradrag MEN det bliver jo lidt et budgetbryllup - og derfor tænkte jeg at finde en kjole på nettet, og synes også der er rigtig rigtig mange smukke. Har kigget mest på dressfirst.com. Men når jeg læser herinde virker det til at være en rigtig dårlig ide. Synes bare en brudekjole hører kirken til, og jeg ville være smadder nervøs for at nogen var mere "prægtig" end mig hvis det ikke er en brudekjole :/ Forstået sådan at jeg som brud selvfølgelig gerne vil skille mig lidt ud fra de andre. Er en kjole fra nettet virkelig en forfærdelig ide? også hvis man fik den tilpasset af en skrædder efter? Andre med nogle gode alternativer eller fif?
 6. hmm okay Så tror jeg i hvert fald jeg lægger ansvaret for underholdningen lidt fra mig. Forstået på den måde at jeg ikke får dårlig samvittighed hvis gæsterne "glemmer" at fyre lidt op i festen. Dog vil vi nok sørge for nogle indslag hist og her. Tak for svar
 7. Mig og min kæreste har lidt bryllupstanker, en del af det for mit vedkommende er at planlægge og lave små regnskaber, skrive ned. Selvom intet er aktuelt eller sikkert endnu Men man har jo lov at drømme. Men hvor meget underholdning finder brudeparret selv på, og hvor meget er gæsternes tjans? Der er jo bare så mange fede indslag at lave, men de skal vel helst komme fra gæsterne. Samtidig så frygter jeg også at vores kommende måske-gæster er totalt fantasiløse og vi så heller ikke selv har planlagt det store, så bliver det jo næsten bare en helt almindelig dag. :/ Jeg forventer ikke noget kæmpestort, jeg vil helst bare have sådan noget lidt casual noget hvor alle hygger sig og har det sjovt. Men der skal jo også lidt indslag til at sætte stemning.