14-06-2013

Medlem
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About 14-06-2013

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 02/17/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  21.06.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Agerskov
 1. Min far døde pludseligt, jeg og familien er i dyb sorg, og jeg har det lidt ligesom dig at jeg ikke rigtig har lyst til at planlægge mit bryllup da han virkelig kommer til at mangle! :'-(. Men jeg har valgt at holde en lille tale til ham, og lægge min brudebuket på hans grav <3
 2. EaCathrine Det er helt perfekt, tak forbi du lige hjælp mig på sporet igen ;-) gybbelgobbel Fordi jeg syns det lyder bedre på engelsk end dansk :-)
 3. Hej Jeg har lavet nogen små æske med frø, og har valgt at der skal et lille citat i som jeg selv har fundet på :-) og nu vil jeg høre jer om det lyder plat, eller forkert sat sammen, eller stavefejl da jeg ikke er den beste til engelsk ;-) plant this seeds, and let them sprout in to your heart, we hope they will bring joy and happiness in to your life, as you do in our lives Det er løjnathjerter derfor jeg nævner hjerter ;-).
 4. Hej Jeg ville lige lave en sjov tråd, og ville høre hvad i skal havde gjort ved jer selv inden brylluppet ? :-) Jeg skal have Spry tan Fodbehandling og hånd behandling Neglak på tær Neglak på hænder Bodyskrub behandling Ansigsbehandling inkl bryn Tand afblejning, rensning, og pusning Hårfjerning :-)
 5. næsbyholm slot har 20% på bryllupsregningen hvis du bestiller inden den 15 maj ;-). Hvis jeg boede i København havde jeg 100% bestilt der
 6. Juko Det handler om at den falske højgravide brud stormer ind, og er dybt fortørnet over at gommen ikke giftes sig med hende isted, og så fortsætte den i den dur ;-). Jeg har været til mange ret kedelige brylluppet, og kunne godt tænke mig at give min kommende Mand lidt røde øre :-). Og så ved jeg at han vil ELSKE det :-)
 7. Rikke Dem vi har Invi vil elske det, og hvis det er en imellem flokken der ikke bryder sig om det, så er det godt det er VORES bryllup!. Og Jeg kunne aldrig drømme om at spørger gæsterne om hvad jeg skal lave til mit bryllup;-).
 8. Hej Jeg har besluttet at lave et lille ekstra hemmeligt sjovt indlæg til mit bryllup ;-). Jeg har kontaktet Gitte brohus og Marianne Rom til at spilde falsk brud. Hvem syns i er Best, håber i kender dem ;-)
 9. mizz-lind Hvem er din fotograf ? :-)
 10. 21 juni 2014 :-)
 11. Til vores bryllup har vi også inviteret nogen uden kærester da vi aldrig har set dem, og det syns jeg fandme er okay, da det er vires bryllup :-). Og så syns jeg ikke dine forældre skal blande sig i JERS gæstelisten :-)
 12. Vi gav 25,000 kr for min og 5000 kr for hans :-)
 13. Hvis nogen lægger inde med pompom'er tager vi gerne imod (vil gerne betale fragten :-)
 14. Hvilken en er Best den i Vejle eller Århus? :-)
 15. Mlauritsen Har du et link til dem der sang, og hvad det kostet? :-)