Flimsi

Medlem
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Flimsi

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 08/08/1992

Profile Information

 • Vielses dato
  15.08.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Høsterkøb Kirke

Recent Profile Visitors

396 profile views
 1. Vi fik vores hos castens. De laver bare sådan nogle smukke smykker og designer også efter ønske! Og de har ret mange vilde ringe til damer som de så har matchet med generering der er mere "almindelige", der så bare har samme overflade eller sådan. https://castens.com/da/smykker/vielsesringe/
 2. Vi har vagt at bruge 3.000 kr på ringe, for det er noget min forlovet synes er vigtigt.
 3. Hun er desværre slet ikke til at tale med.... Det er nu 5 uger siden hun blev sur Da min forlovede i søndags sendte hende en sms (som han plejer) og fortalte hvad vi lavede og spurgte hvordan hun havde det (I en hel almindelig afslappet tone), Svarede hun tilbage: "Vil du ærligt vide hvordan jeg har det eller vil du bare høre det er søndag?" Hun er så tøse-sur det ikke er til at holde ud og fuldkommen umulig at tale med. Jeg må indrømme ta jeg ikke rigtig føler jeg kan gøre mere. Ved selve sammenstødet var hun den eneste der hævede stemmen og allerede da hun blev vred, prøvede jeg at tale situationen ned, men hun valgte at storme væk. Efterfølgende ringede jeg til hende og forklarede hvad mine synspunkter var, og at jeg troede vi havde misforstået hinanden. Hun lod mig dog ikke rigtig komme til orde. Lige siden har hun så været sur og utilnærmelig og sendt hadefulde emails til min forlovede om hvor "Ond" jeg er. Han er nu nået til et punkt hvor han ikke vil sin mor mere fordi hun har overreageret i den grad og går og spreder løgne om mig til bla. hans far (de er skilt). Kort sagt, det hele er kaos og alting omkring bryllup er bare blevet surt og fået karakter af noget som skal overståes.
 4. Ja, noget i den stil. Men en "lykønsknig" der ødelægger festen for bruden er der i mine øjne ikke så meget lykke ved.... Der er ikke problemer ellers. Hun er ikke ovenud lykkelig for mig og jeg bryder mig ikke om hende, men vi har hidtil kunne omgås hinanden høfligt. Så vidt jeg kan forstå er hendes væsentligste problem at jeg direkte sagde "NEJ!" Det er hun vist ikke van til at nogen siger til hende. Desuden var det vist vigtigt for hende da hun blev gift første gang... Et ægteskab som knap varede to år og endte i gråd og tænders gnidsel. Så jeg forstå ikke hvorfor hun er så sikker på at det skal rives for et godt ægteskab. Samtidig vil jeg gerne sy mit slør om til det yderste lag af en dåbskjole hvis jeg en dag skulle være så heldig at blive mor.
 5. Jeg skal også giftes den 15/8 2015 ...Og jeg har kjole og er ved at sy sløret så...
 6. Tusinde tak. Ja, det er blevet lidt af noget surt noget som bare skal overståes, og det er vel ikke hvad nogen håber deres bryllups sal være.
 7. Tak for opbakningen... Vi har ikke nogen toastmaster, men det skal nok blive sagt, og så komme det også til at stå på informationsseddlen som vi sender med invitationerne ud. Lige nu er vi lidt endt der, at vi, som Rikke skriver, ikke orker at skulle tilfredsstille en hel bunke menneskers forventninger. Så lige nu planlægger vi mod at holde vielse og en efterfølgende reception med bryllupskage. Når det så har stået på et par timer sender vi gæsterne hjem og tager på bryllupsrejse for de penge vi elelrs skulle have brugt til fest, lokaler og mad.
 8. Jeg har bare ikke rigtig lyst til at have et riveslør. For det første fordi jeg gerne vil have mig "fine" slør på hele tiden og det sidder ret godt fast i frisuren som nok bliver ødelagt hvis jeg skal til at skifte. For det andet fordi jeg er blevet en smule trodsig; jeg har ikke lyst til at føje hende når hun opfører sig sådan, for så er jeg bange for at det bliver noget hun vil fortsætte med for at få sin vilje med hensyn til andre ting.
 9. Nu har jeg kastet mig over at sy et slør selv, og det bliver ganske smukt. Problemet er bare, at svigermor nu igen har taget problemet med rive/ikke rive op. Da jeg sagde fra overfor hende flippede hun helt ud og stormede tud-brølende ud af vores lejlighed. Hun har ikke villet tale til mig siden og går og fortæller hele resten af svigerfamilien at jeg er en idiot ect. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg sal gøre! Hun ter sig som et forkælet barn, men nu truer hele balladen med at aflyse brylluppet Nogen idéer til hvordan man lige klare den? Mest af alt har jeg lyst til at sige op i med hende, men det er jo lidt svært, man kan vel ikke være bekendt ikke at inviterer hende? Selvom det er det jeg har mest lyst til. Stoler ikke et øjeblik på at hun vil undlade at ødelægge sløret og lave en scene.
 10. Jeg er bare lidt i tvivl om min kjole er "fin" nok... Hvad synes i andre? Kan den gå an som brudekjole og kan man have slør på til den?
 11. hun er lige nu 21 og når at fylde 23 5 dage før hendes bryllup
 12. Det skal nok tilføjes at jeg vælgre andre og væsentligt lavere sko. Det klæder kjolen bedre
 13. Jeg vil da også lige vise min kjole! Den er lidt utraditionel, men vi prøver at holde en "romantisk, afslappet sommerfest". Da vi er studerende begge to er der ikke så mange penge at gøre med, så vi kan ikke holde den helt store fest, i stedet kan vi måske charme lidt med det gammeldags, romantiske landidyl. Desuden er jeg en lidt ung brud Billederne er på model, men jeg har samme talje og højde. Den eneste forskel er at jeg er lidt mere kurvet hvilket kjolen har rigtig godt af!
 14. Jeg har ikke lige nogle billeder af dem endnu Men de er fra bogen "kort og godt" af Mette Voldmester, kan varmt anbefale bogen! Nemme og flotte kort til enhver lejlighed og prop fyldt med gode idéer!
 15. Vi skal også giftes i 2015, og sidder i skrivende stund allerede og nørkler med bordkort (små karton-sko som skal foldes og have sløjfer på). Jeg bruger mine små projekter til at hygge mig med, så jeg ved at det hele er pænt og ikke er klasket sammen to minutter før gæsterne kommer. Jeg har lavet mig en stor kasse hvori jeg lægger de færdig-foldede ting (bordkort, favour-boxes, invitationer). Der kommer også til at ligge strømpebånd, når jeg har syet det, og alt hvad jeg nu ellers finder og får færdigt af småting. Jeg regner med at købe ting som taske, sko og parfume når jeg finder det. Jeg kan aldrig finde det helt rigtige jeg vil have når jeg leder efter det En anden god idé: tjek skobutikkerne for pæne sko på udsalg når konfirmations-perioden er overstået. Rigtig mange butikker sælger billigt ud af pæne, hvide, sko på den tid af året