Majapigen87

Medlem
 • Content count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Majapigen87

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 05/05/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  06.09.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Esbjerg

Recent Profile Visitors

577 profile views
 1. Jeg har købt en ekstra kjole - bare for en sikkerheds skyld, men har ikke givet at bruge for mange penge på den - en enkel hvid kjole fra Nelly.com :-) Min brudekjole er med både stivere, korset og slæb, men da der er dansestrop i burde det jo ikke være noget problem tænker jeg :-)
 2. Hvordan har I lavet en gæstebog? Eller bruger I overhovedet en gæstebog? Synes det er en lidt sød ting at gemme, men så skal den også se ordentlig ud :-)
 3. Ej hvor sjovt, det er det samme som vi skal, må jeg være så fræk og spørge hvor i har fundet lilla kurve henne?
 4. Står i den situation at jeg gerne vil have farvet mit hvide slør, da kjolen er lys ivory, og har fået fortalt at man kan farve det med tevand. Men kan simpelthen ikke finde noget om det nogen steder? Hvor lang tid tager det eksempelvis? Hvilken te?
 5. Er på udkig efter nogle lilla m&m's til favouræskerne (vi hedder Mark og Maja - hvad er så mere passende ;-)) Og har fundet dem på candywarehouse - men da jeg er på mobilen kan jeg ikke se hvilket land butikken er fra? Er træt af at betale gebyrer :-P så vil helst handle med EU land Nogle der kan fortælle mig det? Og evt har erfaringer med butikken? Hvor lang leveringstid er der?
 6. Bruger man virkelig det her i DK? Synes jeg ser dem på alle danske hjemmesider nemlig. Og synes faktisk at de er lidt søde ;) Nogle der bruger ringpuder?
 7. Nogen der kender nogen der kan ligge en kjole op? Det er af noget silkelignende stof. I Esbjerg området?
 8. Hov, vi har da også mini tic tacs, det havde jeg helt glemt ;-)
 9. Tak for svar - vi blev nemlig også enige om at det måtte være snart at den skulle bestilles, der er lige under 6 uger tilbage
 10. Har fundet emnet, det er under Do It Youself debatten, med titlen KÆRLIGHEDEN ER...
 11. Herinde er der et forum der hedder kærligheden er.. Er lige på mobilen ligenu, så kan ikke linke, men er sikker på at du kan finde emnet i søgefeltet - ellers må jeg lige linke når jeg kommer til computeren - de er så søde!
 12. Synes jeg er begyndt at læse flere steder herinde at brudeparret har valgt at lave en tip en 13'er som indslag, evt under receptionen - har søgt herinde, og kan ikke finde nogle emner om dette. Er der nogle der gør det? Og hvilke spørgsmål har I så eks? Hvornår gør i det? Synes umiddelbart at det kunne være et sjovt indslag, men aner ingenting om det :-)
 13. Hvad er jeres indhold i jeres favour æsker, dem af jer der har dem? Vi har indtil videre fundet dette Et plaster med små hjerter på Et trøffelhjerte (eller to) fra frellsen chokolade (min arbejdsplads) Et af billederne fra kærligheden er.. Der er mere plads endnu, er bare tom for ideer? :-)
 14. Det kom vi lige til at snakke om - nogen der ved det?
 15. Har engang set noget blomsterpynt som var en lille sølv hestesko på en pind? men kan ikke finde dem på google. Vil gerne bruge dem i bordpynten på bordene, men hvis jeg ikke finder dem bestiller jeg da bare nogle rigtige hestesko str mini shetland af min smed og maler dem sølv, men det andet var nu nemmere :-)