Fr.Thomsen

Medlem
 • Content count

  458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Fr.Thomsen last won the day on April 30 2014

Fr.Thomsen had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Fr.Thomsen

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.05.2014
 • Type vielse
  Alternativt Rådhus Bryllup med et twist
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,540 profile views
 1. Du skal vælge den kjole du gerne vil have.. For det er vel nu eller aldrig.. Jeg blev gift i Maj .. var 47 år og str. 46. Vi har begge været gift før .. jeg på Rådhuset og han i Kirke så jeg VILLE have en rigtig Hvid Brudekjole denne gang.. for skal IKKE giftes en gang mere. Vi blev gift på rådhuset i Hemmelighed ( i alm pænt tøj) og holdt festen 14 dage efter hvor jeg så tog imod gæsterne i Brudekjole Så hvis der er "normer" for hvornår man "kan" have Hvid Brudekjole på brød jeg da ALLE regler.. For gammel For tyk og så endda til Rådhus Bryllup. med Fest i en spejderhytte. Ikke en eneste ytrede noget om det var forkert
 2. Hvis du finder ud af I satser på en Dj kan jeg anbefale http://dj-hammer.dk/ han holder til i Nordjylland og er rigtig god.. kender ikke hans priser men det kunne du jo forhører dig om.
 3. :loveshower: STORT TILLYKKE MED DAGEN.. :cheerleader3: Hvor ser det hele bare super flot ud.. og må I få den bedste dag i resten af jeres liv..
 4. Hvis I kigger efter en Dj til festen i Nordjylland skulle I tjekke : www.dj.Hammer.dk Kan ikke finde ud af at sætte link ind..
 5. Jeg bestilte et smykkesæt til 91,- kr.. det var ikke noget at råbe hurra for.. rigtig "Bling- Bling" af værste skuffe .. så det var spildte penge.. men betalte ikke noget oveni beløbet på fakturaen.. så min pakke blev åbenbart ikke "opdaget/ opsnappet" Bestilte også noget ved Sofiagaver.dk og der vil jeg så sige at det var meget positivt at modtage..
 6. Gybbel: Jep.. Oz det.. Han er mit multiværktøj.. har endnu ikke oplevet noget han ikke kan..
 7. Så fik jeg en ny ring.. Manden ville først ikke have en ring.. men så lavede han en alligevel.. og den var bare så super flot at han blev bedt om at lave en magen til til mig.. Så nu har vi ens ringe på.. og han har ikke haft den af undtaget da de skulle til gravering..
 8. Disco Bil : Syntes det er lidt sjovt at man skal forsvarer at man har valgt at holde en HELT børnefri fest.. og skal have andres mening trukket ned over hovedet som det eneste rigtige. som hør lige her jeg ved bedst for MIN erfaring er den rigtige. Det kunne jo faktisk være at man kender sine gæsters børn da man har været i selskab med dem flere gange. og som mange siger børn er ikke ens. NEJ netop. og derfor kan man som udgangspunkt IKKE forvente at netop vores gæsters børn opfører sig som de børn andre har været i selskab med vel?. Og hvis den ENE fest uden børn gjorde at nogle venner valgte os fra som venner i Fremtiden var det nok ikke et venskab der ville kunne holde hvis der ikke skulle mere til at de valgte os fra.
 9. Emmely: Ja .. for det ligger ligesom i ordet " børnefri" som uden børn. og JA ved godt at hvis vi havde nogle venner eller familie der stod med en baby ville de melde fra.. men det ville så være deres valg og ikke vores.. som jeg skrev VORES 1 . prioritet var at VORES Bryllup skulle være en voksenfest.. uden børn. Når vi ellers holder noget er det altid med børn.. men denne ENE fest var helt uden børn.. for det var det vi havde valgt at prioritere øverst.
 10. PIFT.. Så flot du ser ud .. Tror også det har meget at sige du stod på den skammel.. Når Kjolen falder som den er ment er det jo noget HELT andet.. Og når man ikke ligefrem er 180- 190 cm høj kommer man bare til at se endnu mindre ud hvis kjolen ligger som en stor "pølse" rundt ens fødder.. Kan godt forstå du er forelsket.. Kjolen er bare SUPER FLOT.. Og jeres ringe er også flotte selvom de er helt enkelte.. Der kan hurtigt gå for meget bling- bling i det når vi snakker om guld.. så hellere holde det enkelt.. det er min smag..
 11. :angry: Ej altså hvor er hun da bare for meget.. Jeg ville simpelthen bare blive noget så rasende.. Hvad bilder hun sig ind.. Jeg ville gøre modsat alle andre.. og fortælle ham jeg ved landet.. alt andet ville i min verden være at holde ham for nar.. og tænk at stå der i f.eks lufthavnen mens han er helt oppe og kører over den store overraskelse han har planlagt.. Jeg har ikke poker ansigt og holder meget hårdt på man ikke må lyve for hinanden i et forhold .. så indtil jeg får fortalt at jeg ved det ville jeg skulle gå og passe på hele tiden med ikke at komme til at sige noget.. det ville jeg altså IKKE .. det er hende der har lavet lort i det så må hun også selv skulle redde den ud.. Jeg ville fortælle det hurtigst muligt... så den stakkels mand ville få vished og ikke stå og føle sig totalt dum når han så finder ud af det ikke har været nogen hemmelighed.. og det gør han på et tidspunkt.. Mænd er altså ikke dumme.. ALT andet er i MIN verden uærligt.. Og ikke lige den måde jeg ville starte MIT ægteskab. og syntes IKKE Svigerinden har nogen som helst RET til at kræve du ikke må fortælle noget.. Hun kan jo ikke selv finde ud af at holde sin mund..
 12. SÅ FEDT... :cheerleader3: Får I så lov at hedde Martinez?..
 13. Nej hvor sjovt.. Var så lidt.. Det var super hyggeligt deroppe.. og det er sikkert ikke sidste gang vi lejer det til en fest.. Er helt sikker på I kan få en derud.. da hun jo tilbød det selv.. vi vidste ikke man kunne det så havde vi valgt det .. men troede man skulle på Rådhuset og på en hverdag.. men hun fortalte at hun havde 2 vielser ude af huset den dag.. så hun ville godt putte os ind .. selvom det så skulle være engang efter kl 18.30.. Så vil da sige hun var MEGET samarbejdsvillig.. Så prøv da at ringe til Hirtshals Rådhus.. Du kan evt se billeder deroppe fra i min planlægningstråd.. syntes jeg fik pyntet fint i forhold til det er en spejderhytte..
 14. Uh jeg syntes så bedst om den første.. farver .. bindingen og det HELE.. Nøj den er bare flot..
 15. Vi holdte vores bryllup i en spejderhytte og fik helstegt pattegris og drikkevarer fra Tyskland. Vi blev gift på Rådhuset d. 5.5 og holdt festen d. 24.5. Da vi blev viet ( en Mandag ) fik vi at vide at hvis vi gerne ville at hun kom ud og foretog vielsen igen overfor vores gæster i spejderhytten Lørdag d.24 ville hun gerne det.. Hun boede selv lige i nærheden nemlig. Så alt efter hvor langt i vil køre var det måske en mulighed for jer. Vi lejede spejderhytten " Gittehus" i Kjul hele weekenden for 3600,- + forbrug (det løb op i 180,- kr) der var soveplads til 46 personer og service til 50 .. 6 toiletter og 3 brusere. Og det er rigtig nemt at komme til fra Motorvejen. Pattegrisen kom fra CL- Partyservice i Øster Brønderslev og kan IKKE rose det nok.. det var bare så lækkert og vi gav 145,- pr person med tilbehør. og så kom de og grillede den færdig på stedet .. I kan finde Hytter på " Hyttefortegnelsen" der kan man se priser og billeder og hvilke der tillader private fester osv.