Fr.Thomsen

Medlem
 • Content count

  458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Fr.Thomsen last won the day on April 30 2014

Fr.Thomsen had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Fr.Thomsen

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.05.2014
 • Type vielse
  Alternativt Rådhus Bryllup med et twist
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,056 profile views
 1. Du skal vælge den kjole du gerne vil have.. For det er vel nu eller aldrig.. Jeg blev gift i Maj .. var 47 år og str. 46. Vi har begge været gift før .. jeg på Rådhuset og han i Kirke så jeg VILLE have en rigtig Hvid Brudekjole denne gang.. for skal IKKE giftes en gang mere. Vi blev gift på rådhuset i Hemmelighed ( i alm pænt tøj) og holdt festen 14 dage efter hvor jeg så tog imod gæsterne i Brudekjole Så hvis der er "normer" for hvornår man "kan" have Hvid Brudekjole på brød jeg da ALLE regler.. For gammel For tyk og så endda til Rådhus Bryllup. med Fest i en spejderhytte. Ikke en eneste ytrede noget om det var forkert
 2. Hvis du finder ud af I satser på en Dj kan jeg anbefale http://dj-hammer.dk/ han holder til i Nordjylland og er rigtig god.. kender ikke hans priser men det kunne du jo forhører dig om.
 3. Hvis I kigger efter en Dj til festen i Nordjylland skulle I tjekke : www.dj.Hammer.dk Kan ikke finde ud af at sætte link ind..
 4. Jeg bestilte et smykkesæt til 91,- kr.. det var ikke noget at råbe hurra for.. rigtig "Bling- Bling" af værste skuffe .. så det var spildte penge.. men betalte ikke noget oveni beløbet på fakturaen.. så min pakke blev åbenbart ikke "opdaget/ opsnappet" Bestilte også noget ved Sofiagaver.dk og der vil jeg så sige at det var meget positivt at modtage..
 5. Disco Bil : Syntes det er lidt sjovt at man skal forsvarer at man har valgt at holde en HELT børnefri fest.. og skal have andres mening trukket ned over hovedet som det eneste rigtige. som hør lige her jeg ved bedst for MIN erfaring er den rigtige. Det kunne jo faktisk være at man kender sine gæsters børn da man har været i selskab med dem flere gange. og som mange siger børn er ikke ens. NEJ netop. og derfor kan man som udgangspunkt IKKE forvente at netop vores gæsters børn opfører sig som de børn andre har været i selskab med vel?. Og hvis den ENE fest uden børn gjorde at nogle venner valgte os fra som venner i Fremtiden var det nok ikke et venskab der ville kunne holde hvis der ikke skulle mere til at de valgte os fra.
 6. Emmely: Ja .. for det ligger ligesom i ordet " børnefri" som uden børn. og JA ved godt at hvis vi havde nogle venner eller familie der stod med en baby ville de melde fra.. men det ville så være deres valg og ikke vores.. som jeg skrev VORES 1 . prioritet var at VORES Bryllup skulle være en voksenfest.. uden børn. Når vi ellers holder noget er det altid med børn.. men denne ENE fest var helt uden børn.. for det var det vi havde valgt at prioritere øverst.
 7. :angry: Ej altså hvor er hun da bare for meget.. Jeg ville simpelthen bare blive noget så rasende.. Hvad bilder hun sig ind.. Jeg ville gøre modsat alle andre.. og fortælle ham jeg ved landet.. alt andet ville i min verden være at holde ham for nar.. og tænk at stå der i f.eks lufthavnen mens han er helt oppe og kører over den store overraskelse han har planlagt.. Jeg har ikke poker ansigt og holder meget hårdt på man ikke må lyve for hinanden i et forhold .. så indtil jeg får fortalt at jeg ved det ville jeg skulle gå og passe på hele tiden med ikke at komme til at sige noget.. det ville jeg altså IKKE .. det er hende der har lavet lort i det så må hun også selv skulle redde den ud.. Jeg ville fortælle det hurtigst muligt... så den stakkels mand ville få vished og ikke stå og føle sig totalt dum når han så finder ud af det ikke har været nogen hemmelighed.. og det gør han på et tidspunkt.. Mænd er altså ikke dumme.. ALT andet er i MIN verden uærligt.. Og ikke lige den måde jeg ville starte MIT ægteskab. og syntes IKKE Svigerinden har nogen som helst RET til at kræve du ikke må fortælle noget.. Hun kan jo ikke selv finde ud af at holde sin mund..
 8. Nej hvor sjovt.. Var så lidt.. Det var super hyggeligt deroppe.. og det er sikkert ikke sidste gang vi lejer det til en fest.. Er helt sikker på I kan få en derud.. da hun jo tilbød det selv.. vi vidste ikke man kunne det så havde vi valgt det .. men troede man skulle på Rådhuset og på en hverdag.. men hun fortalte at hun havde 2 vielser ude af huset den dag.. så hun ville godt putte os ind .. selvom det så skulle være engang efter kl 18.30.. Så vil da sige hun var MEGET samarbejdsvillig.. Så prøv da at ringe til Hirtshals Rådhus.. Du kan evt se billeder deroppe fra i min planlægningstråd.. syntes jeg fik pyntet fint i forhold til det er en spejderhytte..
 9. Vi holdte vores bryllup i en spejderhytte og fik helstegt pattegris og drikkevarer fra Tyskland. Vi blev gift på Rådhuset d. 5.5 og holdt festen d. 24.5. Da vi blev viet ( en Mandag ) fik vi at vide at hvis vi gerne ville at hun kom ud og foretog vielsen igen overfor vores gæster i spejderhytten Lørdag d.24 ville hun gerne det.. Hun boede selv lige i nærheden nemlig. Så alt efter hvor langt i vil køre var det måske en mulighed for jer. Vi lejede spejderhytten " Gittehus" i Kjul hele weekenden for 3600,- + forbrug (det løb op i 180,- kr) der var soveplads til 46 personer og service til 50 .. 6 toiletter og 3 brusere. Og det er rigtig nemt at komme til fra Motorvejen. Pattegrisen kom fra CL- Partyservice i Øster Brønderslev og kan IKKE rose det nok.. det var bare så lækkert og vi gav 145,- pr person med tilbehør. og så kom de og grillede den færdig på stedet .. I kan finde Hytter på " Hyttefortegnelsen" der kan man se priser og billeder og hvilke der tillader private fester osv.
 10. Uh den skide bordplan.. Jeg sad med vores MEGET MEGET længe.. og flyttede folk rundt på kryds og tværs.. for det skulle blive helt perfekt for ALLE.. Jeg tænkte også meget i alder og "festaber" og de mere stille.. Da dagen så kom viste det sig det sådan set var fint nok som jeg havde gjort.. nemlig set meget på deres alder.. og mine piger blev placeret sammen med vores venner på ca samme alder.. De kom så bagefter og sagde det var helt fint at lære dem at kende.. men de ville hellere have sat ved "familien" som de kender og plejer at feste med. Så tror at det er vigtigere at sætte folk efter interesser ( kan snakke sammen fra 1. minut ) fremfor om de passer sammen i alder..
 11. Vi holdt i Lørdags og du kan evt se min tråd hvad der røg til vores. Vi var 35 voksne ( 2 gravide ) ingen børn Vi fik hel stegt pattegris og vil også sige mere øl, (tror ikke så mange mænd drikker Asti , Boble Cider og Mokai til grill ) Der røg til vores bl.a. 8 ks ØL 3 ks Sodavand ( vi havde spiritus så noget blev brugt til at blande med ) 3 1/2 flaske Rød sodavand ( 1 1/ 2 L flasker ) 11 flasker Rødvin 9 flasker Verdi
 12. Hvad gik "galt" : Jeg havde husket forkert ang. hvornår gæsterne skulle komme, jeg stod i shorts og strop trøje i køkkenet da de første kom. troede de skulle komme kl. 18.30 men havde skrevet 18.00 på invitationen. og de første kom kl. 17.40.. så det blev en helt vild kaotisk start for mig. Vi havde brugt MANGE timer på at mixe en playliste til maden med stille musik og en med meget blandet musik til dans bagefter da der ikke var internet deroppe til f.eks spotify. Men det gik helt i kludder på aftenen så alt blev spillet i en blandet sammensurium. VI havde ikke prof fotograf på, og folk hyggede sig bare alt for meget så der er ikke blevet taget ret mange billeder. og glemte selv at få taget et af os sammen med forældre / svigerforældre og sammen med mine Piger og Svigersønner. Opvaskemaskinen deroppe virkede ikke, så køkkendamerne måtte vaske det hele op i hånden. Der var en løs forbindelse i komfuret så da vi skulle have kogt pølser til natmaden slog relæ'et ud og hele hytten blev mørklagt. så Vi kunne kun bruge den ene kogeplade og det var selvfølgelig den mindste og det til den kæmpe gryde vi skulle bruge. Vi løb tør for Jægermeister , skulle have købt 2 flasker. Havde lavet sådan nogle 3- fløjede Menu kort med menuen- drikkevare og fesstregler i. Ingen åbnede dem før jeg rejste mig og fortalte at festreglerne skulle overholdes. Så det var spildte timer. At jeg havde sat mine piger ved bordet sammen med de "unge", de ville hellere have sat sammen med familien. ( men de hyggede sig nu fint nok alligevel ) Hvad gik godt : Alle roste mit DIY og at jeg havde gjort så meget ud af at pynte bordet. At vi havde flere forskellige slags spiritus, da "Damerne" hurtigt bliver træt af at drikke øl og vin er det dejligt at kunne lave en drink. At gæsterne hyggede sig så meget at de ikke sad med deres mobil og var "på" alle andre steder end til selve festen
 13. Har googlet mig grøn i hovedet nu.. og droppet overnatningsmuligheder men fokuseret på plads til mange mennesker og at man kan råde over køkkenet.. Fandt dem her.. Så kan du se om det er noget Asdal Sognegård plads op til 150 gæster Huset Sdr Harritslev optil ca 100 gæster Lendum Kultur og Forsamlingshus optil 200 gæster..
 14. Hej Smukke Tror desværre det bliver svært at finde et sted hvor I kan have egne "kokke".. plads nok OG der kan tilbydes overnatning.. min søster holdt deres bryllup på Tårs Hotel.. der var rigtig fint .. meget plads og man kunne få et "godt" tilbud på overnatning men tror desværre ikke man selv må have kokke med.. Knivholt i Frederikshavn har også store rum og man kan selv have kokke/ mad med har jeg hørt.. men der er der ikke overnatningsmuligheder.. Men holder lige ører og øjne åbne..
 15. De er rigtig fine.. Og dem kan du bruge til rigtig mange farver bagefter.. og Super sød kjole