fruellekær

Medlem
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About fruellekær

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday March 21

Profile Information

 • Vielses dato
  18.06.2016
 • Type vielse
  Velsignelse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Tuse

Recent Profile Visitors

691 profile views
 1. Min søster holdt sit bryllup i Papegøjehaven, ved kongrescentret. Det var et fint sted
 2. Hej Du kan tro jeg glæder mig til min (vores) store dag! I forhold til mad, så tror jeg næsten altid det vil være dyrere at vælge mad udefra, fremfor at lave den selv. Når det et sagt, så er de jo et ret stort arbejde at lave maden selv - og tit er der ting der skal gøres færdige umiddelbart inden det skal spises. Det kan give lidt besvær i forhold til, at man gerne vil være festens midtpunkt og fejres, men ender med at stå i køkkenet med sovs på den hvide kjole 😭 Med planlægning og hjælp fra familie og venner kan det dog sagtens lade sig gøre Jeg kender også et par der holdt et meget lav budget bryllup for nogle år siden. Der havde de inviteret til picnic, man skulle bare selv hmedbringe picnickurv med mad. Så sørgede de for drikkevarer, kage, snack og alt det andet. Jeg var ikke selv med, men har fået fortalt at det var virkelig hyggeligt og afslappet Håber du kan bruge svaret til noget.
 3. God ide med personlige punkter. Det vil jeg lige overveje at flette ind fedt!
 4. Biksede lige hurtigt denne her sammen i sort og hvid... Tænker den evt. kan trykkes på noget guld/glimmer karton, så den passer i temaet (old Hollywood ala great gatsby - med sort, guld, perler og blonder). I spy på dansk.pdf
 5. Selvfølgelig må I det - jeg viser gerne frem. Billederne er fra første prøvning. Elsker bare den kjole!!!
 6. Selvfølgelig må I det - jeg viser gerne frem. Billederne er fra første prøvning. Elsker bare den kjole!!!
 7. Hejsa Jeg har forelsket mig i ideen om små I spy kort på bordene til bryllupsfesten. Jeg synes det er vil være super charmerende at vores gæster er med til at forevige festen. Og vi har ikke fotograf efter receptionen. Men jeg ville gerne oversætte det, men samtidig også beholde charmen. Men hvad skal man kalde "legen"? Gode ideer modtages gerne!?
 8. Hej piger ;) Jeg er så meget i tvivl om hvilke sko jeg skal have til bryllupsfesten... Jeg har fundet flere rigtig fine par, men kan ikke beslutte mig. Håber I måske kan komme med gode råd... Egentlig vil jeg gerne have en sandal på, tænker det let bliver varmt i en lukket sko - festen er 18. juni. Men på den anden side, så har jeg fundet en virkelig fin blondestilet, som jeg lidt har forelsket mig i... Som I kan se, er jeg ret glad for guld og glimmer... Her kommer et par af de sko, som jeg har forelsket mig i.
 9. Jeg synes du ser smuk og glad ud i begge kjoler synes at bæltet til blondekjolen er lidt voldsomt. Tror jeg ville vælge nummer to. Men det handler jo om hvilken kjole du føler dig bedst tilpas i og som du kan se dig selv i hele dagen og føle dig som en prinsesse 👸!
 10. Vi er også gift i forvejen. Det foregik uden nogen vidste noget i forvejen og vores forældre blev først inviteret med på dagen. Så vi har joket lidt med at vi "skylder" en bryllupsfest. Det har jeg tænkt på at bruge i invitationen. Og så skrive noget i stil med: "vi vil fejre vores forening og vi vil blive glade hvis xx vil være med til at gøre dagen helt speciel. Derfor inviterer vi til velsignelse i kirke kl. Xx."
 11. Hej alle, Jeg har købt min kjole. Og Nu er den kommet hjem til Danmark jeg skal snart hente den i butikken. Den skal lige rettes lidt til, så jeg søger en skrædder på midt eller Vestsjælland der kan klare opgaven. Butikken (Nikolai) henviser kun til København og det er altså laaangt at tage frem og tilbage for at hente kjolen... Nogle gode bud?
 12. Personligt synes jeg godt der må være lidt liv i skoene. Jeg ville vælge de sidste, hvis du er til lidt farve, for de er godt nok yndige
 13. Hvor er den fin! Hvordan skal de sendes ud? Som pakker, så de ikke bliver trykkede eller kan I aflevere de fleste?
 14. Vi holder bryllup den 18. juni og jeg planlægger at vente med invitationerne til starten af marts. Men vi har lige fået den fineste STD kort hjem, som vi sender/afleverer personligt i løbet af de næste par dage. Grunden til, at jeg gerne vil vente med invitationerne er blandt andet at vi endnu mangler at få flere detaljer på plads, som gerne skulle med i invitationen