TulleNF

Medlem
 • Content count

  282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TulleNF last won the day on June 21 2015

TulleNF had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About TulleNF

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  10.10.2015
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nørresundby

Recent Profile Visitors

904 profile views
 1. Min helt særlig buket - fik så meget ros, og at folk aldrig havde set så smuk en buket, hvilket jeg heldigvis var enig i.
 2. selvfølgelig - og tak Håber der er nogen, der vil dele deres køb .
 3. Hej, Mangler de sidste småting til vores bryllup. Så søger gode råd og erfaring. Jeg vil gerne have nogle stoflignende. Hvor har i købt jeres, til hvilken pris og kvalitet?
 4. Det tyder rigtig godt, glæder mig til at læse med
 5. Der er ikke noget, der hedder for mange billeder. Mere mere mere
 6. Åh det er så fint det hele - gode billeder og beretning.
 7. Tak for en fin beretning. Er vild med din brudebuket, så flot. Der er mange fine personlige detaljer ved jeres dag, og det gør det bare så meget mere romantisk. Det hele lyder præcist som i ønskede - så stort tillykke igen
 8. Hej - nu er det godt nok 3 år siden. Men faldt over din tråd, og hvis du stadig læser med, så skal du bare vide - WOW, jeres dag var så gennemført og ligner ligesådan en fest, man gerne vil være gæst til
 9. Fedt jeg er igang med at lave noget lign, så glæder mig til at se dine billeder
 10. Noget af det jeg glæder mig allermest til ved vores dag, er øjeblikket hvor kirkeklokkerne lyder og jeg træder ind og skal se min mand, have min far ved min side og se alle dem vi elsker være samlet. Så nej jeg vil ikke gøre det. MEN ift. dig, så tænker jeg ligesom Lisim, at du har svaret allerede. Og det er jeres fest og synes det lyder som nogle meget gode og fornuftige overvejelser.
 11. Jeg havde - da jeg begyndte planlægning - aldrig troet, at jeg ville købe en ekstra kjole. Men efter jeg havde læst lidt herinde.. og så faldt over en virkelig sød en, som jeg også kunne se mig selv bruge ellers, så besluttede jeg mig for at købe en. Den primære grund er, at jeg elsker at danse, og gør mine venner også, så ved vi kommer til at danse natten lang til vores fede band.. og der er jeg virkelig bange for, at det ikke bliver hverken nemt eller yndefuldt i en stor lang kjole især når der bliver blandet alkohol ind i det og andre fulde mennesker. Det kan godt være, at det slet ikke bliver aktuelt, men er egentlig rart at have muligheden synes jeg. Men håber jeg beholder brudekjolen på hele aftenen og natten.
 12. Man kan altid regne med dig Cricht
 13. Hej, Leder efter klistermærker til slikposer - må jeg høre, hvor i har købt jeres ebay, etsy?? og hvad pris i har givet.
 14. kunne jo ikke dy mig og gik ind på hjemmesiden - ej hvor er der bare mange gode. Elsker tale billederne, da man bare kan se, hvor mange følelser der er og så jeres photobooth video... SÅ sjov og dejligt et minde, det må være
 15. Må man spørge, hvad du lejede og til hvilken pris?