frknordam

Medlem
  • Antal besvarelser

    27
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About frknordam

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag 08/26/1990

Profile Information

  • Vielses dato
    18.07.2015
  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  1. min kæreste arbejder på Nørrebro, kommer du der forbi ?
  2. Bor i Ringsted :-) Camilla_krøier hvad skal du have for din stak ?
  3. Hej.. Tænkte om der måske var nogle af jer som er blevet gift eller måske bare har mange magasiner som vil af med nogle af dem, mangler virkelig noget inspiration. Camilla
  4. okey, synes faktisk ikke det er så dyrt... det koster 420 kr. per person inkl brunch dagen efter.. Det med luftmadrassen er ikke et problem for os, da vi ved at alle ikke vil overnatte..
  5. Jeg er 23 min H2B er 29, vi har 2 børn sammen, Marius på 3,5 år og Luna på 1,5 år, og jeg glæder mig til at gå op af kirkegulvet sammen med mine 2 labaner :-)
  6. Hej Piger.. Bliver nød til at slå et slag for Humleorehus, det er de mest hyggelige lokaler, og man føler sig bare godt tilpas fra det første øjekast man tager ind i lokalet.. Vi havde ellers bestemt os for t sted, men da vi så dette, var vi ikke i tvivl længere.. Dog skal man være ude i god til for at booke det, da der er rift om det.. Ejerne af det, er også bare så hjælpsomme, og går 100 % op i at gøre festen til noget helt særligt.. Værelserne man kan leje derude, er også helt i særklasse, hvert værelse har sin charme. Godt nok ligger det i den dyre ende at leje, men det er alle pengene vær :-) Det skal bare opleves !! Camilla http://www.humleorehus.dk/
  7. Kan sagtens følge dig.. Min far betaler vores bryllup Og han har også nogle forskellige ideer, feks. synes han ikke om reception inden, for så "smider man folk hjem", men Vi vil have reception, og dem der bliver inviteret til receptionen ved jo godt at de ikke er de nærmeste, men nogle som man gerne alligevel vil se på dagen, så der har vi trumpfet igennem at det vil vi gerne have.. Vi vil heller ikke have de almindelige fest sange, og det synes han heller ikke om, men sådan kommer det til at blive. så jeg synes helt sikkert at i skal vælge det som i gerne vil have, det er jo jeres dag og ikke deres..
  8. Så er fotografen og musikken også i hus :-) vi har fundet en musiker, som spiller på et stort sort piano under maden, og derefter bliver dj til 6000 kr. (fra 18:00-03:00) fotografen kommer fra mine forberedelser kl. 11:00 og tager hjem efter brude valsen, og hu skal kun have 2500 kr. for hele dagen. Bryllups kagen ved vi også hvor skal laves, nemlig i vores lokale Kvickly, de har en konditor som er sååå dygtig, også skal vi give 2500 kr. for 80 personers kage. det synes jeg er billigt dvs fotograf, musik og kage, bliver tilsammen : 11000 kr. det synes jeg er rigtig billigt, elsker at spare penge :-) også er vi godt igang med indbydelserne !
  9. hov, der er mellemrum mellem !klokken 13:00 og receptionen" undskyld forvirringen, er lidt ny herinde
  10. men teksten bliver nok sådan her.. også vores monigram over, men kan ikke finde ud af at få hele indbydelsen ind igen :-S Vi vil sige JA til hinanden Derfor vil det glæde os at se Claus og Pia Til vores bryllup lørdag d. 18. juli 2015 i Nordrup kirke klokken 13:00 Receptionen finder sted hos brudeparret klokken 14:15 Festen vil blive holdt på Sørup herregård klokken 18:00 Camilla Nordam & Morten Heuseler Frederiksen
  11. kan ikke finde ud af at ligge det ind :-S ville have sendt billed med..
  12. Hej alle sammen tak for alle jeres besvarelser.. var selv lidt i tvivl om bogstavsformen, det var primært H2B der synes det var sjovt og anderledes.. har retet lidt i den, og synes faktisk at den er blevet helt god.. Så tusind tak for alle jeres synspunkter samt rettelser.. det var lige hvad jeg havde brug for.
  13. vi har valgt Sort, Guld og Pink.. min H2B lagde veto på Sort, også blev han vil med guld også.. men vil altså have lidt tøsefarver indover, så jeg lagde veto på pink :-)
  14. Er igang med teksten til vores invitation.. og i må meget gerne læse den igennem, og give til kende hvad i synes om den. Der er 2 sider, den med monogrammet er side 2 vores tema er sort, guld og pink.. der kommer en lille pink sløjfe oppe i venstre hjørne (den side med "joken") Camilla :-)
  15. Bruger man stadig det? eller er det for gammeldags?