Creane

Medlem
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Creane

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Et sted på Fyn
 1. Hvad med DOK5000? i Odense?
 2. Hvor er det nogle virkelig gode input i alle kommer med. Tak for linket til din planlægningstråd Marie E :-) Jeg glæder mig til at følge dig...og se billederne;-) Rasti: Fjeldsted Skovkro lyder sørme billig! Og så endda inkl overnatning. CTDK: Stella Maris ligner og lyder som en drøm...men desværre over vores budget:-( Ipd: Hvor lyder det bare som en træls oplevelse på Brydeland....det ser ellers bare så fint ud og lige sådan noget vi kunne falde for.
 3. For mig ser det altså "bare" ud som om det er billeder der er hængt op i et træ og så filmet enkeltvis og klippet sammen....det bør ikke være så svært
 4. Tusind tak for svar Marie :-) Jeg fortsætter lige... ;-) Har i været og se lokalerne inden i bestemte jer? Kan man det? Det er jo lidt vigtigt at man kan lide stedet indefra også og ikke bare udefra. Hvornår får i nøglerne og hvornår skal i aflevere igen? Har du ikke en planlægningstråd? For jeg vil da super gerne se resultatet:-) Ipd, Tusind tak for input:-) Når du skriver Brydeladen...mener du så Brydegården? Altså det der sommerhus man kan leje som diskobil omtaler? For det er da super rart ikke kun at høre lyserøde omtalelser men også de negative:-)
 5. Tusind tak for jeres input, det er bare super - kom gerne med flere forslag:-) K87fyn Kongebrogaarden kender jeg godt...min konfirmation blev faktisk holdt der i tidernes morgen, og det var virkelig lækkert!! :-).... Jeg kigger nærmere på det, men er bange for det alligevel er i den gale ende af budgettet...og så er det nok også lidt for stort med flere selskaber, og det ønsker vi ikke. Anne A Nyborg Strand har jeg undersøgt, men som diskobil også nævner, er det lidt for stort til os. Vi vil gerne have det hele for os selv. Malu82 Vissenbjerg Storkro undersøger jeg da lige... :-) Marie E, Nyborg Slotsmølle lyder super fin....men jeg kan ikke rigtig finde billeder eller priser? Hvor mange kan der være og hvordan fungerer det - som forsamlingshus eller? Og skal der være ro på et givent tidspunkt? Det ligger jo ret centralt. Ved du om der er runde eller lange borde? Og hvad med køkkenfaciliteter? Sorry de mange spørgsmål, men det ser lidt interessant ud:-) Diskobil, Tak for forslag...jeg har også overvejet at leje et kæmpe sommerhus, men har også godt hørt det der med at der skal være ro...og vi vil gerne feste! Det er ellers lige i vores ånd stilmæssigt og at man bare kan vælte i seng når man vil. Jeg har googlet lidt på feriecentret Skt knudsborg som du nævner...men kan det passe at det er blevet lavet om til asylcenter?? De er nok ikke interesserede i at lægge lokaler til et bryllup;-)
 6. Overskriften siger jo næsten det hele... Jeg søger inspiration til hyggelige feststeder på Fyn hvor der er plads til at minimum 50-70 gæster kan overnatte. Og meget gerne med lidt natur omkring... Stilmæssigt må det som sådan gerne bare være en lade...bare der er plads til overnatning på stedet eller i gåafstand. Om det er forsamlingshusløsningen eller kom-fest-gå hjem løsningen er irrelevant...vi er åbne og alle forslag er velkomne....men budgettet rækker ikke til slotte desværre.
 7. Jeg er kun på forummet fra min iPad, og efter "Bryllupsklar" var offline for et par dage siden, kan jeg nu ikke se billeder i de andre brugeres planlægningstråde!? Der vises bare en blå boks med spørgsmålstegn - temmelig træls. Hvad skal jeg gøre?
 8. Soon2bemrsH hvor har du købt dækkeservietterne og hvad har du givet for dem? Det ser virkelig fint ud!