Malu82

Medlem
 • Content count

  1,565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Malu82 last won the day on June 15 2015

Malu82 had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About Malu82

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 02/08/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  23.05.2015
 • Type vielse
  Kirke, Skt Povls Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Korsør, festsal
 1. Dårlig ide vil jeg sige. Da min fætter blev gift sidste år inviterede de til vielse, fest mm ca 4 mdr i forvejen. Dem der skulle med til vielse og reception fik en e-mail ca 6 uger i forvejen og de følte sig virkelig som B-gæster og følte netop at de kun var kommet med på afbud. Det har skabt stort splittelse i familien. Ved godt det ikke er helt det samme. Men der var virkelig flere som følte sig rigtig dårligt behandlet. Så jeg ville bestemt ikke gøre det. Og så mange afbud kommer der vel heller ikke ;-)
 2. Man skal booke en tid så sys ikke det er kaos. Men det er klart en god ide at have en hjælper med. Jeg fandt min kjole der. Kom af med 2790 kr for kjole, skørt, slør, taske og hårkam :-) i dag er jeg så glad for at jeg ikke havde brugt 15.000 kr på en dyr kjole man kun har på den ene gang. Det er jo selvfølgelig en prioritering. Men jeg elskede min kjole og for os var det en god prioritering :-)
 3. Vi havde købt ind for knap 6000 kr i Tyskland til 60 personer og der blev vidst ikke engang drukket 1/3 af det indkøbte. Men så var der da NOK ;-)
 4. He he der var også panik på med min kjole :-) Jeg bor i Kbh, men skulle giftes i Korsør hvor min mor bor. Vi havde ikke selv plads til kjolen så den hang hos min mor og derfor også der jeg tog til skrædder ca 3 uger før. Hun blev desværre lidt forsinket med tilretningen, så jeg kunne først prøve den igen 5 dage før. Men tog chancen og ventede til to dage før da jeg jo skulle på tværs af Sjælland. Det var ikke skrædderen selv som var der først gang og hende den anden havde været lige ivrig nok til at stramme den ind plus at jeg nærmest ingen bryster har efter et stort vægttab. Den var desværre svær at rette ordentlig til ved brystet. Så da jeg prøvede den torsdag eftermiddag var den altså alligevel ikke færdig! Uden beregning lavede skrædderen dog de nødvendige ændringer og kørte ud og afleverede den hjemme hos mine forældre! Var der så stadig noget skulle jeg bare ringe så ville hun komme igen. Den passede dog heldigvis :-) Så super service og dygtig skrædder. Men det var altså alligevel lidt et "close Call" ;-) Dejligt at det lykkedes for dig at få styr på kjolen alligevel :-) og håber du får en vidunderlig dag når den snart kommer. Det er fantastisk! :-D
 5. Vil bare sige at jeg er enig i det hele :-) det samme jeg selv tænkte...
 6. Vores drenge havde sort jakkesæt og hvide skjorter på. For at bryde det havde de turkise Converse og turkise butterflyes som matchede de turkise slips som min mand, forlovere og min papfar også havde på. Turkis var så en af vores gennemgående farver. Det fungerede rigtig godt og var med til at skabe sammenhæng. Jeg havde også turkis bånd i kjolen til at snører den osv. Vores farver var hvid/elfenben og turkis og pink. (Har desværre ikke lige et bedre billede af drengene lige her)
 7. Der hvor vi skal være, er der gode muligheder for at børnene, kan blive underholdt i form af et børne hjørne. Men ville gerne der var lidt underholdning til dem, mens de sidder ved bordet. Går de da ikke bare til og fra bordet? Vi havde sat børnene så de nemt kunne komme til og fra uden at forstyrre og uden der kom huller så nogen pludselig sad alene fordi børnene var gået. Det er nok svært at lave andet end at tegne ved bordet. Måske mini puslespil og små LEGO æsker....
 8. Jeg vil klart anbefale kun at lave en lille pose og så i stedet bruge kræfterne på et godt børnehjørne. De der poser lyder så hyggeligt. Men IRL bliver det hurtigt svært og dyrt at finde noget de reelt kan bruge og beskæftige sig med en hel aften. Vi havde 12 børn med i alderen 3-12 år. Vi lavede er børnehjørne i kælderen med dvd, spil, blade, tegninger, biler mm. Til om eftermiddagen havde jeg bla købt bolde, spandsæt og havespil på tilbud sidst på sommeren året før. De fik også en lille pose hver da de voksne fik favours. Til drengene var der sæbebobler, små selvlysende kryb og en lille skumflyver, til pigerne var der sæbebobler, prinsesse smykkesæt og perlesæt. Da børnene var færdige med st spise fik de en stor slikpose hver.
 9. Vores drenge på 4 og 8 år var brudesvende og det klarede de til UG. De var meget stolte og det fik dem til at føle sig en del af det hele. Efter anbefaling fra præsten "afleverede" brudepigen dem på første række ved min mor. Vi havde tegnet med st de skulle bære ringene ig sidde oppe sammen med os. Men præsten sagde at det havde han dårlig erfaring med da selve virlsesritualet skulle handle om os og at vi ville ærgre os hvis vi skulle have børn på skødet, svare på spørgsmål eller tørre snotnæser ;-) Jeg er meget glad for at vi fulgte hans råd. De var med hele dagen og det gik bare så fint. I korken var de så "bare" brudesvende og det var nok for dem :-) Det hele er i forvejen meget overvældende for dem. Så bare det at gå ind og ud er nok rigeligt for dem. Men jeg vil klart anbefale en voksen brudepige som kan gå sammen med dem og så "aflevere" dem til en slægtning.
 10. Jeg havde én. Men det var kun for lige at hjælpe med slør og slæb og hendes primære opgave var at hjælpe med vores egne drenge som var brudesvende. De gik ind bag ved os og hun holdt dem i hånden. Ville gerne have haft hende i en pæn kjole som matchede farvetemaet. Men det kunne ikke lade sig gøre pga hendes størrelse...
 11. Vissenbjerg storkro skulle også være rigtig interessant.
 12. Jeg brugte meget grafical.dk og cchobby.dk Fik dem anbefalet herinde. Der var mange som brugte dem... Har også købt lidt i Panduro. Men det bliver hurtigt dyrt hvis man både skal have til indbydelser, bordkort, bordhæfter, kirkehæfter mm...
 13. Lige præcis! Vi har fx valgt at holde det i en festsal hvor nogen sys de brune stole er grimme, der var byggerod udenfor, der var nogen grimme gule vinduer mm. Der var absolut ingen som lagde mærke til det - gæsterne så kun bordopdækningen, pom pom'erne jeg selv havde lavet mm. Kjolen købt på lagersalg hos Lilly, manden og drengenes tøj købt i en outlet og ringene var vidst ca 1800 kr inkl gravering :-) alle sys de var så flotte og blev overraskede over at de "bare" var sølv :-) brudebuket og 6 brystbuketter blev vidst ca 1200 kr. Så meget er jo hvad man gør det til :-) Da vi fik lidt ekstra penge prioriterede vi at bruge nogen af dem på diskobil og det er vi bare så glade for :-D Min ældste søn bliver 9 og holder havefest den sidste lørdag i august. Han drømmer om at diskobil kommer og spille til hans fest hi hi
 14. Jeg ville sys at det ville være skide irriterende at jeg skulle til at flytte plads :-S Men det er jo smag og behag :-) sys altid folk får snakket sammen på kryds og tværs alligevel... Men anderledes og nyt er det da i hvert fald :-)
 15. Vi valgte meget traditionelt at sidde sammen med vores forældre. Vi sad ved langborde. Så jeg havde min mor og stedfar på den ene side og min mand havde sin far og farens dame på den anden side. Så havde vi toastmaster + mand. Min bror/forlover, kusine/brudepige, min mands søster og hendes kæreste/forlover. Vi fik et par sene afbud op til. Ellers skulle der også have sidder nogen venner. Jeg kan i det hele taget kun slå et slag for langborde. Det fungerede rigtig godt hos os :-)