willerbassen

Medlem
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About willerbassen

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  29.08.2015
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  I telt i haven :-)

Recent Profile Visitors

779 profile views
 1. Vi har valgt følgende menu til vores sensommerbryllup her den 29. august :-) Forret: 4 slags antipasti (Oksecarparccio, Vitello tunado, Bruschetta og melon m. parmaskine) Hertil rose og hvidvin Hovedret: Brasiliansk oksefilet Ovnbagte kartofler med timian og mild hvidløg Langtidsbagt tomat og ovnstegte rodfrugter Rødvinssauce Dessert: Surprise anretning (Parfait med vanille og hindbær, panacotta og friske bær) Natmad: Pølser på gril m/brød :-)
 2. Jeg har købt disse i Deichmann :-)
 3. Tak det er jeg klar over :-) Jeg spurgte hvad i andre har valgt... sys det hele lyder ens og det har ikke min store interesse! :-)
 4. For mig er valget af salmer og orgelmusik en by i Rusland.. :-D Jeg har aldrig rigtig tænkt over hvad der bliver spillet.... og den eneste salme jeg er sikker på skal spilles, er "Det er så yndigt at følges ad".. Hvad har i andre valgt at gå ind til og ud til?? Og hvilke salmer har i valgt?? :-)
 5. Hvor ser det fint ud :-) God idé med prøveopsætning.. det tror jeg også jeg skal når jeg har fået købt det pynt jeg mener jeg skal bruge :D
 6. Hej folkens :-) Jeg er så småt begyndt på at købe pynt til vores bryllupsbord :-) Jeg vil rigtig rigtige gerne se hvordan jeres så ud eller skal se ud???? Både bord og oppyntning generelt.. især hvis i har holdt bryllup i telt i haven
 7. Har du flere af disse glimmer skilte tilbage?? Nej de er desværre alle sammen videre til nye brude Øøøøøv :-)
 8. Har du flere af disse glimmer skilte tilbage??
 9. Tak :-) Tror også vi giver den et forsøg.. det koster jo ikke så meget! Og hvis det går galt, så har folk jo stadig billederne på deres telefoner :-)
 10. Hvilken Rema?? :-)
 11. Jeg har ikke, men den, som jeg henviser til, har jeg set fungere udmærket ved et bryllup. Tak :D
 12. Vi har oprettet os i app'en WedPics og en del af gæsterne har tilmeldt sig der - vi har allerede lagt billeder op af vores forberedelser, billeder fra vores forlovelsesphotoshoot m.m. Vi har også både heldagsfotograf + photobooth. Har hørt fra flere at man kan få en del billeder ud af gæsterne ved at bruge en app a la WedPics, bl.a. en herinde fra som vist fik 150 billeder ud af det fra gæsterne. Så det synes jeg da er meget fedt og vi håber på at vores gæster også vil bruge den. Vi gjorde opmærksom på den i invitationen, den vil stå i kirkehæftet + ved en lille seddel som ligger ved hver plads. TAK
 13. Lyder fornuftigt :-) Men da vi ikke har råd til en fotograf til festen og heller ikke ønsker diverse engangskameraer på bordende.. så sys jeg foto app var en god idé! Hvis man dog bare kunne finde et par mennesker der havde prøvet den, som kunne sige FOR/IMOD! Gæsterne tager jo alligevel billeder med deres telefoner, så hvorfor ikke udnytte det... Vi ønsker at kunne dokumentere vores kærlighedsfest på bedste vis. Og hvilken bedre måde findes der, end via øjnene på dem som selv deltager? Men jeg kan forstå at der ikke er nogen der har erfaring med denne app, så vi må jo bare prøve :-)
 14. Jeg skal bruge rigtig mange meter rød løber.. og det billigste jeg kan finde er Bilka 260kr for 6m. Er der nogen som ligger inde med noget??
 15. Tak :-) Ville være rart at vide om det virker nu.. ellers tør man jo ikke rigtig investere i den :-)