Mus84

Medlem
 • Content count

  1,229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Mus84 last won the day on May 31 2015

Mus84 had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Mus84

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  16.05.2015
 • Type vielse
  Borgerlig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus

Recent Profile Visitors

1,730 profile views
 1. Så dejligt med mere skøn beretning. Kigger her ind til tider for at se om der er nyt i din beretning. Smuk dag og vielse. Det hele er så fint og gennemført.
 2. Så dejligt med mere skøn beretning. Kigger her ind til tider for at se om der er nyt i din beretning. Smuk dag og vielse. Det hele er så fint og gennemført.
 3. Dejlig beretning. Du ser så smuk ud. Vil også høre mere...
 4. Skønne billeder. Fantastisk lys og farver
 5. Vi var så glade for dem - de gjorde virkelig noget særligt ved rummet. Sig til, hvis du måske ønsker at købe en af kasserne tilbage - kunne være det var sjovt for dig at bruge dem igen engang Tak for tilbuddet. Overvejer lige.
 6. Hvor er I smukke og lykkelige. Tak for billeder. Glæder mig til at høre og se mere når I er hjemme fra bryllupsrejse. PS. Det er så hyggeligt at se cirkelguirlanderne i brug igen. Viste lige billedet til min mand.
 7. Tillykke med bryllupsdagen. Håber den bliver uforglemmelig.
 8. Stort tillykke med dagen. Håber den var fantastisk og alt hvad I drømte om.
 9. Jaah, beretning. Mere mere mere. Rigtig god indtil videre. Er ked af at høre om jeres toastmaster, håber han har det godt igen.
 10. Uhhh begge er gode idéer! Kan dog ikke finde et simpelt nok fyrtårn, så går efter roret! Tak for input Jeg er nu igang med vores displaybord, som skal være gamle billedrammer med billeder af dem i familien som har været gift i længst tid. Vi har bedt dem om at skrive forskellige ting, som skal stå ved siden af billedet. Eksempelvis hvad hemmeligheden er bag et langt ægteskab eller en sjov anekdote fra brylluppet. Vi har fået så fine tilbagemeldinger på idéen, fordi det har betydet at ægtepar som minimum har været gift i 32 år skal tilbage og lede i fotoalbums, snakke om deres bryllupsdag og tale om hvorfor de stadig er sammen Det er da kommet både fantastiske billeder og historier ud af, som alle så kan læse og hygge sig med til receptionen. Inspirationen er følgende: Genialt. Havde en lignende plan til vores bryllup, men måtte nedprioritere da der ikke var tid nok. Men havde også gemt sådan nogle fine inspirationsbilleder. Tror det bliver så godt. Glæder mig til billeder.
 11. Købte stofservietter i Tyskland via eBay. Mener det var omkring 600 for 80 stk. De har allerede været i brug flere gange. Der er link i min planlægningstråd. Havde prøver hjemme på de stoflignende fra duni. Synes de var grove og ikke så rare at tørre mund med. Den cremefarvede version var meget gullig.
 12. Tak tøser... Og her gik jeg og troede ingen fulgte med, så må jeg vist hellere komme videre ;) Mus, hun hedder Jette. Nu bliver jeg jo nysgerrig. Er du tandlæge, klinikassistent eller lignende? Er tandlæge, arbejdede sammen med hende for fem-seks år siden. Du må hilse mange gange.
 13. Vil gerne anbefale vores fotograf Jane søndberg fra Hammel. Vi var meget tilfredse. Du kan se billeder i mine tråde.
 14. Dejlig beretning. Skønne billeder. Hold op din søster ligner meget en jeg har arbejdet sammen med. Hedder hun tilfældigvis Jette?
 15. Ihh, det lyder som den skønneste dag. Tak for en dejlig beretning. Glæder mig til at se billeder.