Mus84

Medlem
 • Content count

  1,229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Mus84

 1. Så dejligt med mere skøn beretning. Kigger her ind til tider for at se om der er nyt i din beretning. Smuk dag og vielse. Det hele er så fint og gennemført.
 2. Så dejligt med mere skøn beretning. Kigger her ind til tider for at se om der er nyt i din beretning. Smuk dag og vielse. Det hele er så fint og gennemført.
 3. Dejlig beretning. Du ser så smuk ud. Vil også høre mere...
 4. Jaah, beretning. Mere mere mere. Rigtig god indtil videre. Er ked af at høre om jeres toastmaster, håber han har det godt igen.
 5. Købte stofservietter i Tyskland via eBay. Mener det var omkring 600 for 80 stk. De har allerede været i brug flere gange. Der er link i min planlægningstråd. Havde prøver hjemme på de stoflignende fra duni. Synes de var grove og ikke så rare at tørre mund med. Den cremefarvede version var meget gullig.
 6. Tak tøser... Og her gik jeg og troede ingen fulgte med, så må jeg vist hellere komme videre ;) Mus, hun hedder Jette. Nu bliver jeg jo nysgerrig. Er du tandlæge, klinikassistent eller lignende? Er tandlæge, arbejdede sammen med hende for fem-seks år siden. Du må hilse mange gange.
 7. Vil gerne anbefale vores fotograf Jane søndberg fra Hammel. Vi var meget tilfredse. Du kan se billeder i mine tråde.
 8. Dejlig beretning. Skønne billeder. Hold op din søster ligner meget en jeg har arbejdet sammen med. Hedder hun tilfældigvis Jette?
 9. Det er altså hyggeligt at se "vores" slikkrukker i brug igen 😍
 10. Ugen op til: Mandag: var på arbejde som normalt, sidste dag inden bryllup. Dagen sluttede med krammere fra alle kolleger og et par bryllupsgaver. Om aftenen talte jeg i telefon med Bent fra Diskobil for at aftale de sidste detaljer vedr. musikken. Da vi mødtes med giftefogeden fredagen inden var det gået op for os at vores papirer ikke var korrekte. Vi havde udfyldt ægteskabserklæring og modtaget prøvelsesattest, men havde lige overset den meget vigtige detalje at vi selv skulle videresende prøvelsesattesten da vi skulle vies i en anden kommune end bopælskommunen. Min mand prøvede at komme igennem til det rette kontor for at få fremskyndet processen, men uden held. Han sendte i stedet en mail med mange gange undskyld og spurgte om det ikke nok var muligt at nå det alligevel. Tirsdag: Startede dagen hos frisøren hvor jeg fik vokset øjenbryn samt farvet øjenbryn og vipper. Havde en mindre krise da jeg syntes øjenbrynene blev for tynde, efter et par dage og lidt tilvænning var jeg mere rolig, kunne da godt ønske de var lidt bredere, men slet ikke så forfærdeligt som jeg først syntes. Frisøren lavede også gelenegle. Allerede efter et par timer var de yderste mm løse så hele lakken kunne trækkes af i et stykke. Mail til frisøren der lovede at lave dem om fredag morgen inden åbningstid. Da jeg kom hjem fra frisøren var det lykkedes kæresten at komme igennem til det rette kontor vedr at få lavet papirerne til vielsen og de lovede at lave papirerne med det samme. Fik lavet små skilte til at sætte i maden på buffeten. Skrædderen havde nævnt at hun syntes kjolen havde en svag lugt så tænkte den trængte til en vask, den røg en tur i babybadekaret med lidt opvaskemiddel. I blød et kvarter. Nyt vand i et kvarter og så yderlig en gang skyllevand. Det værste vand dryppede af og så draperet på håndklæder henover et tørrestativ. Drivvåd. Tænkte at der var fire dage til så den skulle nok nå at tørre. Onsdag: Endnu en playdate hos babysitterne så børnene kunne vænne sig til at være der. Babypigen var fortsat syg og snottet så hun blev hjemme mens jeg var af sted med den store. Øvede brudevals om aftenen. Brudekjolen var stadig meget våd så fik sat affugter til nede i vaskerummet. Torsdag: vi pakkede tasker med tøj, kasser med alt det vi skulle bruge til vielse, fest, fotoshoot osv. Begge unger var påvirkede af den meget virak så de trængte til lidt kvalitetstid og ro så vi måtte skiftes til at lege med dem mens den anden var praktisk. Vi besluttede med meget kort varsel at tage ud at spise så hele familien kørte på vores stamsted og vi hyggede et par timer og havde tid til bare at være, det var så godt at komme af sted. Brudekjolen var nu stort set tør og affugteren havde opsamlet flere liter vand. Jeg var nu lidt mere rolig, havde nået at frygte hvordan det var at blive gift i en fugtig kjole. Fik sendt lang mail til babysitter om børnenes rytme, praktiske oplysninger osv. Vejrudsigten lovede regn lørdag, lidt øv.
 11. Dejlig beretning. Smukke billeder. I skønne og lykkelige ud. Glæder mig til mere.
 12. Købte på eBay til 10 kr for et sæt, men ellers mener jeg de kan købes i skobutikker.
 13. Skøn beretning. Hvor ser I glade og dejlige ud. Det hele er smukt og gennemført. Elsker jeres Hawaii-bar.
 14. Vi fik taget billeder ved morsgaard i øsende regnvejr, men med paraplyer, ly under træer og udhæng synes jeg billederne blev skønne alligevel. Du kan se dem i min beretning "forårsbryllup 16. Maj 2015" Vi overvejede også godsbanen. Fotografen foreslog botanisk have.
 15. Kommer der ikke snart mere? Dejlig beretning.
 16. Vi gjorde det, og det fungerede rigtig fint. Jeg skulle ikke føres op, vi ville gå ind sammen, så vi ville jo alligevel ses inden vielsen. Tror måske ikke vi havde gjort det hvis vi havde haft traditionelt kirkebryllup. Jeg synes det var smukt og romantisk med vores første møde. Vi tog ringene på til vores locationbilleder selvom vi jo sådan set ikke var viet endnu. Det passede bedre i vores tidsplan med billeder inden vielsen, var glad for ikke at skulle forlade receptionen. Vi er heller ikke så traditionsbundne. Gør det der føles mest rigtigt for jer. Men vi har i hvert fald ikke fortrudt det. Vi havde enkelte tilskuere på til vores første møde, det var ikke planen, men kunne ikke få mig selv til at sige at de skulle gå, men optimalt set ville jeg helst bare have været manden og mig (og fotografen)
 17. Så skulle alle billeder være der.
 18. Så er der billeder i de første indlæg, resten kommer senere
 19. Mange tak, det var en rigtig dejlig dag. Kan da godt se at en del af billederne er "forsvundet" - har bare kopieret over fra min planlægningstråd. I planlægningstråden har jeg efterfølgende fjernet en del af billederne og kan se at de nu også er væk i det kopierede. Skal prøve at få dem lagt ind igen på et tidspunkt.
 20. Den er virkelig også bare SÅ smuk!!! Mange tak og i lige måde
 21. Min fantastiske buket: Fotograf Jane Søndberg
 22. Så er der lidt billeder af takkekort:   Kortene består af en forside med en personlig individuel tekst til hvert kort på bagsiden.     Bag hver forside ligger en bunke billeder, alle har fået minimum to billeder af os og et gæstebillede af dem selv, i nogle kort er der også lidt ekstra billeder.   Rundt om kortet er der et mavebælte hvor der står tak.     Blærerækken med takkekort udover de fem der allerede var afleveret personligt.