mrandmrshansen

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mrandmrshansen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.07.2016

Recent Profile Visitors

553 profile views
 1. Hun sagde det max var 2 uger til et bryllup. Vi havde et engagement shoot sent 2015 hvor vi også blev lovet to uger. Da de to uger så var ovre, rykkede vi og fik at vide der gik en uge mere. En uge senere blev det så rykket endnu en uge, så det i alt tog en måned. På grund af episoden med engagement shoot fortalte vi hende så at vi helst så der blev overholdt den tidsramme hun gav os, og at vi hellere ser hun siger 3 uger og så måske leverer efter 2 end at gøre det omvendt. Jeg ved så også at jeg går meget op i at aftaler bliver overholdt.
 2. det var godt nok lang tid. 150 billeder er da ellers ikke særlig meget. Vi har lige fået mail om at vi får dem senest mandag i næste uge (vi blev gift 30.7) så det glæder vi os meget til
 3. Vi havde brug for noget musik til vores vielse (30-7) og fik fat i en musiker ved navn Alexander Wood. Vi gav 4000 kr for 1½ times musik, hvilket er ret billigt. Han spillede guitar og sang. Han var helt fantastisk, og vi skulle bare nævne hvilke sange vi gerne ville have og så klarede han det. Ham kan jeg varmt anbefale.
 4. Jeg kan se du linker til billeder fra Glamira. Dem købte jeg både forlovelsesring til min kone, samt øreringe til bryllupsdagen, og det gik som smurt, så dem kan jeg sagtens anbefale.
 5. Hej alle, Ved godt det ikke har meget med forberedelse at gøre, men hvor længe ventede i før i fik billederne fra fotografen efter brylluppet?
 6. Tak for svar Vi har dog fundet noget andet online: http://www.hitched.co.uk har en masse gode planlægningsværktøjer
 7. Hej Bryllupsklar. Jeg ved der på siden på et tidspunkt var et værktøj til at lave bordplan med. Eksisterer dette ikke længere? Hvis ikke, er der så nogen der har et godt alternativ?
 8. Tak for svaret Vi vil gerne giftes i Lyngby Taarbæk kommune, men kunne ikke finde noget information online. Giver dem et kald.
 9. Nogen der ved om og hvad det koster at blive borgerligt viet udenfor rådhuset? På forhånd tak.
 10. Vi har besluttet os for at leje via 1stbooking.dk.. Der er udendørs loungeområde
 11. Hej Min kæreste og jeg skal giftes næste sommer, og vil gerne vies et sted der hverken er rådhuset eller kirken. Er der nogen der kender nogle flotte områder i storkøbenhavnsområdet der kunne passe til det?