kvillefrance

Medlem
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kvillefrance

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  25.06.2016

Recent Profile Visitors

1,236 profile views
 1. Min kjole incl skørt, slør og sko kommer til at koste 9000kr i alt. Så det kan godt lade sig gøre. Min er både med tyl, satin og perler og med slæb og langt slør.
 2. Nogle som vil dele skabelon til pocket og indstikskort ? Så ville jeg blive glad
 3. Hvad med Uggeløse kirke 3540 lynge?
 4. Vi skal holde vores bryllup på Aldershvile Slotspavillion i Bagsværd. Det er med mad og det hele, og man kan feste til man ikke gider mere.
 5. Jeg kan ikke finde den
 6. God ide med en gruppe på FB
 7. Hvilke informationer har i på indstikskortene i jeres pocket invitationer ?
 8. Hej. Har nu besluttet at det kan være hjemmelavede pocket invitationer. Er der nogle der ligger inde med en skabelon på en fil, hvor man evt selv kan skrive noget samt til indstikskortene. Så ville jeg blive lykkelig 😉
 9. Hej Birgitte. Jeg skal giftes 25/6-16 og vil i den forbindelse gerne ned under 70 kg, vejer 82 kg nu og er 168 cm høj. Jeg blev hofteopereret i 2013 og kan derefter ikke løbe ret meget. Jeg prøver at få brugt mit Løbebånd hveranden dag, hvor jeg går/løber 3 km på 30 min. Kosten er virkelig svær, synes vi lever nogenlunde sundt, men der kommer til tider lidt for meget usundt i weekenderne. Bruger nogen gange nupo og proteinshakes som måltidserstatning. Har du nogle gode råd ?
 10. Jeg vil også gerne være med. Skal af med 15 kg.