lizbeth91

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lizbeth91 last won the day on May 17 2016

lizbeth91 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About lizbeth91

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 03/06/1991

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København

Recent Profile Visitors

742 profile views
 1. Hej, Jeg har besluttet mig for selv at designe min brudekjole (ikke sy den selv - bare rolig hehe!). Min veninde, der er skrædder, syr brudekjolen som bryllupsgave, men jeg skal selv skaffe stof til hende. Og nu har jeg været på jagt i et stykke tid, men jeg kan ikke rigtig finde noget gennemsigtigt stof. Har I nogle tips? Har været i stof2000 og stofogstil, men de har ikke haft helt gennemsigtigt stof. Jeg ved godt, at jeg nok ikke kan få total see through, men jeg tænkte, at jeg godt kunne finde noget ala Jenny Packhams brudekjole Jocasta. (Altså, bare det gennemsigtige stof uden perler og sten). Indtil videre er det bare ikke lykkedes :/ Har I nogle tips eller kender et sted? P.S. er bosat i København, meeen har familie på både Fyn og i Jylland, så jeg kommer jævnligt rundt omkring i lille DK
 2. At få fat i en præst uden embede havde jeg ikke lige overvejet! Tak! :D Hmm.. hvordan finder jeg sådan én?
 3. Hehe nej, selvfølgelig - nu er det bare sådan, at vi har supermange gode minder fra det andet sogn, hvilket er derfor vi gerne vil giftes der. Det havde vi jo ikke lige tænkt over, da vi flyttede ;) Vi har også spurgt, men fået nej indtil videre.
 4. Hej alle, Min forlovede og jeg vil gerne vies i Bernstorrfs Slothave, hvor vi også skal holde selve bryllupsfesten, men indtil videre kan vi ikke finde nogen præst, der gerne vil vie os der. Vi bor nemlig i Valby, men præsterne der vil ikke vie i en anden kommune, mens Jægersborg sogn, hvor Bernstorrfs Slotshave tilhører, heller ikke vil vie os. Er der mere vi kan forsøge os med eller er en vielse af en præst udelukket? Kan vi blive gift af en præst fra et andet sogn, såfremt præsten gerne vil? I så fald kender I én? :D Vi er underforstået med mulighederne omkring en borgerlig vielse, men dette er ikke førsteprioritet.
 5. Ej, hvor lyder det bare fantastisk Lone! Det er lige præcis det min forlovede og jeg er ude efter. Vi bliver maks 50 mennesker (inkl børn, der jo ikke sidder så meget ned hehe ;) ), så der burde være rigeligt med plads. Og jeg regner heller ikke med, at vi skal sidde særlig meget ned, da vi gerne vil have et lidt utraditionelt bryllup uden 4 retters menu og fire timer og 20 taler senere er man kun noget til hovedretten. ;) Tusind tak for dit svar! :D
 6. Tusind tak for din kommentar, Martin. Carolina Segres billeder er guld værd! Mht. det Kgl. Haveselskab, så kan Paradehuset i Frederiksberg desværre ikke lejes uden catering af deres dertilhørende restaurant. (Dette sted var eller vores førsteprioritet). Og jeg venter pænt på svar fra Dansk vincenter :)
 7. Vi er allerede i fuld gang med at arrangere en rundvisning hos jer ;)
 8. Hej alle, Min forlovede og jeg har et godt kig på Paradehuset i Bernstoffshaven som lokation til vores bryllup. Er der nogen, der har holdt bryllup der før, og som vil dele ud af hvordan det var og måske også lidt billeder? ;) Da vi er bosat i London, kommer vi ikke til at se det foreløbigt (en gang til sensommer), og vi er drønnysgerrige hehe!
 9. Vi taler lige netop om at holde både vielsen og festen i den fælles have. Vi ved, at dette nok ikke er det de fleste vælger, og derfor er en anelse ukontroversielt, men vi har brugt så mange timer i den have med familie og venner, at vi ønsker at tilføje flere gode minder dertil. Vi kender godt til de praktiske ting, som at søge tilsagn hos beboerforeningen og naboer mm.. Vi er mere nysgerrige omkring, hvordan andre har haft det med, at haven ikke har været deres alene. Som du selv nævner vil andre beboer jo fortsat bruge haven og være nysgerrige og kigge. Prismæssigt der er det klart billigere for os at holde havebryllup, forudsat at det bliver i den fælles have, da alle gæster tager en ret med hver især. Vi sparer derfor en hel del ved ikke at bruge penge på catering, kokke, mad osv. Som sagt ønsker vi et low key bryllup
 10. Hej allesammen, Endelig er det blevet min tur til at blive forlovet og planlægge bryllup! Min kæreste og jeg har talt om, at vi gerne vil have et stille og roligt bryllup uden de store dikkedarer, og vi har begge en drøm om et havebryllup. Vores udfordring er dog, at vi ikke har en privat have og ej heller har vores familie og venner - i hvert ikke en have, der er stor nok. (Sådan er det med Københavnerne haha) Vi bor i et lejlighedskompleks, hvortil der er en fælles have. Vi havde lidt overvejet at overtage haven til vores bryllup - inkl. vielse (plus det dertilhørende festlokale). Vi ville gerne høre, om der er nogen herinde, der har prøvet at holde bryllup på denne måde? Og evt. tips, hvordan det var mm. På forhånd tak!