EDZO

Nyt medlem
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About EDZO

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  https://www.edzo.dk

Profile Information

 • Køn
  Mand

Recent Profile Visitors

312 profile views
 1. Nu er jeg godt nok lige udenfor nummer hvad angår "tøser", men vil svare alligevel. Jeg vil foreslå at du kigger tilbage på jeres tid sammen som søstre og hvordan din søster præsenterede hendes kommende mand for dig. Derudover, så kom med nogle gode råd til ham, omkring nogle vaner din søster måske har, som han skal "advares" imod. Rent tidsmæssigt bestemmer du selv hvor længe du vil tale. Der er ikke noget bestemt antal minutter man skal tale - du kan jo også bare rejse dig og udbringe en skål for parret.
 2. Som FrøkenPedersen nævner, så ville jeg også gå efter et skræddersyet jakkesæt, hvis prisen er underordnet. Du eller din gom får et lækkert stykke tøj, som passer ham perfekt og dermed også kan bruges mange år fremover. Der findes flere som tilbyder skræddersyede jakkesæt, blandt andet SuitsYou og Morten Rex fra Herreskrædderriget, hvis det skal være rigtigt lækkert.
 3. Der er mange muligheder. To af dem jeg selv har prøvet som gæst, er Vejlsø Hotel & Konferencecenter (https://www.vejlsoehus.dk/) og Borgdal (https://www.borgdal.com/)
 4. Selvom tråden har nogle måneder på bagen, tillader jeg mig at kommentere på den, da der lige er en lille måneds tid endnu til den store dag En mulighed kunne være at købe noget tøj i H&M eller på Zalando, som andre også har foreslået. Alt efter hvordan stilen skal være til festen, kan det bare være en enkel skjorte og et par bukser til drengen, og en let sommerkjole til pigen - begge dele noget de kan bruge igen senere. Det kan så "bindes sammen", ved at sy eller få lavet et hårbånd til pigen, i samme stof som et sæt matchende butterflies til brudgom og søn.