Guldsmed Alice

Annoncør
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Guldsmed Alice last won the day on April 2 2021

Guldsmed Alice had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Guldsmed Alice

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  www.guldsmedalice.dk

Profile Information

 • Køn
  Det siger jeg ikke

Recent Profile Visitors

834 profile views
 1. Da jeg blev gift boede vi i Ringkøbing, men vi blev borgerlig viet på Als, af en byrådsmedlem af Sønderborg kommune. Men ja ring til den kommunie i skal giftes og forhør jer.
 2. Jeg vil rigtig gerne byde jer velkommen på min nye hjemmeside og i den anledning vil jeg gerne forkæle jer med 10% rabat på mine vielsesringe. Når I bestiller skal I bruge rabatkode Vielsesringe2021. Ønsker noget ganske særlig står jeg også tilrådighed ved at hjemmebesøg, hvor jeg kan vise jer hele min kollektion af vielsesringe og vi kan samme designe jeres drømmeringe. Læs mere på min hjemmeside www.guldsmedalice.dk
 3. Da jeg blev gift for 10 år siden sidst i juli, havde jeg fået familie og venner til at plante ærteblomster og brugte dem til dekorationer, knaphulsbuketter og min egen brudebuket som min mor lavede (en kuglerund brudebuke). På bordene var der også ærteblomster og efeu samt diverse små klaser af bær, som også kom fra familiemedlemmers haver.
 4. Ved ikke om det er aktuelt længere, men jeg laver smykkeworkshop der er en hyggelig aktivitet til polterabend i vinterperioden, fungerer i grunden fint året rundt. Det er udkørende og jeg kan komme derhen hvor I ønsker det skal afholdes. www.guldsmedalice.dk
 5. Ej, hvor er den altså bare fin. Jeg elsker at følge med i processerne. Da jeg skulle giftes for 10 år siden havde jeg også en planlægsnings profil her inde. Det bedste er bare processen og alle de spændende diy sysler :-) Generelt fedt tema :-)
 6. Hejsa alle sammen Jeg er ny annoncør her på Bryllupsklar. Jeg ser frem til at hjælpe jer med smykkerelaterede forespørgsler. Jeg er uddannet guldsmed fra kunstneren og guldsmeden Andreas Exner i Ringkøbing, men bor nu i Vejle, hvor jeg har mit guldsmedeværksted. Jeg laver vielsesringe, unikasmykker, omsmelter gamle smykker til nye smykker, udfører smykkereparationer og redesigner gamle smykker. Derudover tilbyder jeg også spændende smykkeworkshops, hvor I som et polterabendhold er fælles om at lave et smykke til bruden. Samt tilbyder jeg brudepar der har lyst til selv at lave deres vielsesringe, med på mit værksted. I de kommende brudepars søgen eller jagt efter vielsesringe har det været en udfordrende tid at prøve vielsesringe, hvor butikkerne er lukket. Derfor er jeg begyndt at tage på hjemmebesøg, hvor jeg tager min kollektion af vielsesringe med. I som par kan i ro og fred prøve ringene, se på forskellige overflader og modeller. Vi kan også tale om jeres drømmme og forventninger til jeres ringe og jeg vejleder jer også i hvad der vil passe til jeres livstil. Jeg ønsker alle en dejlig bryllupsplanlægning :-)