Elles

Dansk/kurdisk bryllup

2 posts in this topic

Jeg skal giftes med en kurdisk mand, derfor er halvdelen af gæsterne kurdere (som er bosat i Norge, Sverige og Danmark). Nogle der har erfaring med et bryllup med mix af to kulturer?

Det skal siges, at vi har valgt at holde kurdisk forlovelse for 250 mennekser og et dansk bryllup for 80, men jeg vil stadig gerne have at brylluppet bliver et mix, således at desserten fx består af baklava og at der kommer mavedanser som underholdning.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Masser af erfaringer og det er altid sjovt at være med til Hvad enten det så er dansk-iranske bryllupsfester o.l. hvor der danses under middagen (og før) eller mere dansklignende kulturer hvor de største forskelle er sproget og traditionerne. Man kan udmærket kombinere det på den måde som du skriver ovenfor og lade mavedanseren komme på i forbindelse med desserten eller lige efter. Til et selskab på 250 gæster skal der meget styring på og det vil være en fordel at inddrage mere end en toastmaster. Ikke mindst af hensyn til oversættelse m.v. men også for at kunne sikre at antallet af taler/indslag får en fornuftig størrelse og ikke går over gevind.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥