Elles

Medlem
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Elles

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  31.05.2014
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg var i fredags forbi en blomsterhandler, hvor de sagde, at prisen for en brudebuket med bonderoser og almindelige hvide roser ville koste 1000 kr. Det synes jeg, er helt vildt dyrt og ikke noget, jeg gider at bruge penge på. Så min plan er nu at få bundet en ganske almindelig buket og så selv komme silkebånd om. Regner ikke med, at det bliver meget mere end 200-300, da jeg ønsker en lille tæt buket.
 2. Jeg havde en fejl i min forlovelsesring. Blev også rigtig ked af det og panikkede lidt , men jeg ville have en ny, da jeg synes så dyr en ring bare skal være i orden. Jeg synes faktisk, at det var flovt (en underlige følelse at få), at jeg gik i en uge - fjorten dage uden ringen på, og at jeg jo så ville gå rundt med en forlovelsesring, som jeg så ikke havde fået, da min kæreste friede. Trods panik og at var så ked af det, så har jeg slet ikke tænkt de tanker, som jeg troede at jeg ville tænke om den nye ring. Håber du bliver glad for din nye ring, og at du ligesom mig bare glemmer, at der også har været en anden ring inde i billedet
 3. Jeg plejer at sige, at august måned er den tid på året, hvor vejret er bedst - det er varmt og tørt. Jeg vil helt sikkert vælge uge 34
 4. Jeg har planlagt i ca. 1,5 måned. Jeg burde måske have startet før, men synes ikke jeg har stresset over det - får dog også en del hjælp af familien
 5. Vi har valgt at tage hensyn til vegetarer og servere ikke svinekød, da halvdelen af gæsterne ikke spiser det. Dog ingen hensyn til kræsne børn. De hygger sig sikkert fint med at drikke sig mætte i sodavand og spise sig mætte i kage - og lige præcis den dag er det ok
 6. Min mor og svigermor var delvist med til min PA. Jeg fik af vide, at vi skulle i Frederiksberg Have. Da vi ankom stod de klar med mad til os allesammen og var med til de lege osv. der blev afholdt i haven. Da vi tog videre tog de hjem. Det fungerede rigtig godt, at de var med til noget af min PA. Jeg er rigtig glad for at de kunne deltage og det virkede helt fint, at de ikke skulle med videre. Jeg tror, både at min mor og svigermor var glade for, at de kunne få lov til at være med til en del af min PA, men de synes nok også det var fint, at de kunne kører hjem igen når vi skulle lave andre aktiviteter.
 7. Vi har valgt at invitere alle kærester med også selvom vi ikke kender dem. Det har vi gjort fordi vi finder det mest naturligt og fordi at vi sandsynligvis vil komme til at kende kæresterne med tiden. For tre år siden var jeg til mine gode venindes bryllup. Hun har en enormt stor familie og budget holdte ikke til, at alle vores kærester kunne komme med. Hun spurgte alle os piger om det var ok, at vores kærester ikke var med. Det var fint med både os og vores kærester og vi blev spurgt på en rigtig fin måde. Jeg ville ikke selv tage beslutningen om ikke at invitere kærester, men nu når det er et valg i har taget, så virkede det i hvert fald fint for os, at vi blev sat ind i, hvorfor de havde taget det valg.
 8. Vi er begge 26 år og ingen børn. Hvor er jeg egentlig glad for at se, at der er en del der er jævnaldrende med os. Vi er nogle af de første der bliver gift i vores omgangskreds og jeg har en oplevelse af, at en del (primært mænd) synes det er tidligt at blive gift.
 9. Jeg ringede til Midt- og Vestsjællands politi i går, som sagde, at jeg skulle ansøge om at få lov til at sende dem op hos Luftfart Styrelsen (eller ja, hvad det nu hedder). Politiet sagde, at de næsten altid gav afslag ved ansøgninger om at sende dem op, da man kune må sende noget op til en vis højde og det kan man ikke selv styre med lanternerne. Så jeg har opgivet
 10. Okay, tak for svaret
 11. Jeg ved ikke, hvad vores toastmaster skal/vil sige, han har vidst mere styr på toastmasterrollen end vi selv har:) Jeg har tænkt på, hvem toastmasteren skal sidde sammen med? Vi har runde borde. Skal han sidde sammen med os eller er det "ligemeget"?
 12. Hej Da jeg nok ikke vinder i lotto inden brylluppet, og får råd til et tennisarmbånd i hvidguld og med diamanter, har jeg overvejet en løsning som dit armbånd:) Hvor i landet bor du? Er det sølv?
 13. Jeg synes der er rigtig flot at bruge noget andet end ris, men laver i det selv og fortæller gæsterne, at i har gjort det selv, således at de ikke også laver nogle?
 14. Den ved Illum er lukket, men den ved Magasin er stadig åben. Har lige været forbi i dag
 15. Kender i til nogle guldsmede på sjælland, gerne Københavnsområdet, der laver ringe i omkring str. 80 (måske lidt større)?