Kastberg

Bryllupsrejse til England - Erfaringer?

2 posts in this topic

Som overskriften lyder, har vi snakket om at vores bryllupsrejse skal gå til England. Der iblandt York, men vi vil også gerne se andre dele af England :)

 

Er der nogen af jer der har erfaringer med at køre rundt derovre og evt. starte i nord og lande i Leeds, og flyve hjem fra London? Eller med at køre rundt derovre i det hele taget? 

 

Hvad ville I se, hvis I ikke havde været der før?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har lige været på bryllupsrejse i Irland. Ikke england, jeg ved, men måske lidt det samme planlægningsmæssigt. 

 

Vi fløj fra Hamborg til Dublin og blev én nat i Dublin. Derefter lejede vi en bil og kørte til Killarney. Vi stoppede på vej og så "Rock of Cashel" og så landede vi på vores hotel. En super lækker, 5-stjernet resort hotel lige ved søen i Killarney og med bjergene i baggrunden! Det var SÅ flot og med vilje at vi valgte én rigtig lækker hotel på turen. Her havde vi to overnatninger, spiste god mad, sengen var helt vildt dejligt at ligge i, deres pool og spa område var fantastisk! Og så ligger det bare rigtig godt i forhold til at køre Ring of Kerry turen. Vi kørte ud til en ø hvor vi så havet, cliffs, og smuk natur. Vi så historiske steder og hvad vi nu ellers synes var lækkert på vejen. 

 

Derfra kørte vi nord til Galway. På vejen stoppede vi ved de berømte Cliffs of Moher og the Burren. Igen, smuk natur og landskab. Vi spiste på en lille pub, frokost, og ankom til hotellet om aftenen. I byen spiste vi på en pub og ellers nød aftenen i sådan en sjov by. Næste dag tog vi på rundtur derfra i Connemara. Besøgte en gammel kloster og Viktoriansk have, spiste på en lækker fiskerestaurant ved kysten og på vej hjem stoppede ved en sød craft village hvor lokale malere, guldsmede, glaskunstner osv. solgte deres kunst. Om aftenen spiste vi igen i Galway. Næste dag tog vi en tur ud til Aran Islands, og inkl. i prisen var lån af en cykel (hvis man havde lyst til det, ellers kunne man gå eller tage en bus rundt) og gå på opdagelse på den lille ø. Den er ikke særlig stor, så man kan cykle hele øen på en dag, og se de gamle ruiner osv. Næste dag kørte vi tilbage til Dublin. 

 

I Dublin havde vi 5 dage og dem brugte vi på sightseeing. Guiness Storehouse, Book of Kells, Trinity College, Joanie Johnston skib, EPIC emmigration museum, en dag besøgte vi Newgrange (som er ældre end Stonehenge!), osv. Vi spiste på lækre restauranter og drak øl og hørte musik om aftenen på pubber. 

 

For os, var det en perfekt tur. Det bedste var at planlægge det sådan at vi kun boede på 3 hoteller i alt, og så køre ud derfra. Det gav meget mindre stress end hvis vi skulle bo et nyt sted hver eller hver anden aften. 

 

Det er ikke så slemt at køre på venstre side af vejen, det gik faktisk meget let. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥