Chrischris

Bryllups lokation

3 posts in this topic

Vores drømme bryllup er et have bryllup. Men dette er ikke muligt da min mand havde en hjerneblødning for 4 måneder siden og der vil være for meget arbejde med opsætning af telt osv. Til hans overskud kan klare det. Derfor er vi ude i løsning nr. 2. Som er et skønt lokale, hytte eller andet nær natur og meget gerne hvor vores gæster kan overnatte, men hvor vi selv står for mad, pynt, drikkelse osv. Kender nogen et lækkert sted?? Til rimelige penge? 

Vi har idag været ude og se skåstrup strand (en meget lækker spejder/koloni/kursus hytte)som bare er et fantastisk sted ned til  vandet. Men der koster 11500 kr. For en weekend. Og det er lige i overkanten til vores budget. Så er der nogen der kender til en lækker lokation nær natur på Fyn så ville jeg blive mega glad. 

 

Bonus info: vi er meget nede på jorden og meget natur mennesker og alt behøver ikke være perfekt .

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har lejet et feriecenter til vores bryllup, dog på jylland :) Prøv at se om der findes nogle ovre på fyn, vi søgte bl.a. også på hytter i starten. Der kan man stå for det meste selv, overnatte, og nogle har en vis charme over sig :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi skal holde vores bryllup på Skovgården ved Vejlbyskov- Y's Mens Club ejer og udlejer stedet. Se evt. Billeder i min bryllupsplanlægning.

 

Mvh, Stine

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

Annonce ♥