Mikkefine2

Brud for anden gang❣️

2 indlæg i dette emne

Hej! Jeg er ny her i forummet, men skal giftes for 2 gang i 2020, glæder mig sindssygt, glæder mig mere end jeg gjorde til mit første bryllup. 

Min kæreste og jeg har kendt hinanden i 22 år men jeg har aldrig ville være kæreste med ham, men han har rendt efter mig i alle 22 år.

Vi mødtes så igen her i sommer, og siden har det gået stærkt, vi er flyttet sammen og får ring på her d 23/12-18 ( da den bliver special lavet ).

Er igang med kjole hos min syerske da den også bliver syet efter mit ønske, kirken og præsten og næsten lokalet er på plads. 

Har lige min datters konfirmation til maj næste år, efter der står den udelukkende på bryllup og forberedelser osv. 

Er der andre der er 2 gangs brud herinde, hvis der er, hvad er forskellen fra første gang og nu?

 

mvh

Mikkefine2

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min erfaring fra mange bryllupsfester hvor det har været 2. (eller 3....) gang for gom eller brud siger mig at der ikke er nogen forskel :) Forstået på den måde at der vil være nogle som siger "at denne gang skal den bare have alt hvad den kan trække" og andre er mere "afslappede"  og vil bare holde det helt nede på jorden. Dette handler mere om hvem man er som person og forskelligheder, som det er tilfældet for bryllup og bryllupsfester generelt.  

Det er sket ikke bare få gange at vi er blevet kontaktet af brude (eller gomme) vi har spillet bryllup for før som skulle giftes for 2. gang (med en ny partner). Der har vi altid spurgt dem om det virkelig var det de ønskede. Ud fra en formodning om at man som 2. gangs brud eller gom måske godt ville noget helt andet, som distancerede sig fra første gang. I det ene tilfælde var der tale om en pige/mangeårig bruger herindefra som var ret tæt på os, da hun havde været gift med en af vores DJs (som faktisk kom ind hos os via kontakten til hende). Han valgte så ikke at behandle hende (og os) særligt pænt med det resultat at forbindelsen blev kappet fra begge sider. Hun og hendes "nye" partner var så ikke et øjeblik i tvivl om at det var mig der skulle spille til deres bryllup og jeg tog også med til selve vielsen. Naturligvis kan det ikke sammenlignes med hvad det var for hende/dem men for mig var det en stor og speciel oplevelse fordi jeg vidste hvad hun havde været igennem og samtidig vidste at hendes nye partner var/er indbegrebet af tryghed og stabilitet. Men derudover var det ikke anderledes end hvis det havde været første gang for begge parter.       

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥