Sign in to follow this  
Followers 0
Fattigrøven

Gode råd modtages

4 posts in this topic

Kæresten og jeg skal giftes i august næste år. Pt er vi begge på dagpenge og har ikke så.meget at gøre med. Men skaæ nok få sparet lidt op. Men.. vores ønske er bare at holde en fest hvor vi seæv får en god dag og forhåbentlig gør gæsterne også. Vi er helt enige om at vi gider ikke det traditionelle 3 retters menu.  Det bliver en buffet med en hovedret. Men hvad skal vi sætte på den buffet???? Må meget gerne være noget jeg selv kan lave nogen dage/dagen før noget af det. Vi har begge været gift før så derfor vil vi har have en skøn  dag. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Er lidt i tvivl hvad du mener med "buffet med en hovedret".

Om du mener at det kun skal være en slags kød med tilbehør eller du bare mener hovedretsbuffet? 

 

Hvis det er det første så måske tortillasbuffet - oksekød i krydret tomatsovs (lidt til den tørre side), tortillas evt flere slags, tacoskaller, gouakamole, grønt, forskellig ost og nogle lækre stærke souser. 

Eller mørbradgryde (med fløde og bacon så det er lidt luksus) med ris, kartofler, surt og salat. 

Afhængig af hvor mange gæster og hvor meget ovnplads så mørbrad m bacon, flødekartofler og salat. 

 

Hvis snakker en buffet med forskellige ting så vil følgende alle kunne fryses ned og kun skal varmes:

Tærter (grøntsags, bacon, skinke, laks, ost i forskellige kombinationer) frikadeller (gerne forskelligt krydret)  lasagne,  alle mulige sammenkogte retter. 

 

Desuden kan de fleste ting til salat skæres dagen før og opbevares i køleskab,  bare det ikke blandes før på dagen. 

 

Og husk så at tænke plads i fryser, køleskab og ovn ind i planlægningen

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helstegt gris er i øvrigt meget populært som billig bryllupsmiddag, men det kræver selvfølgelig et sted at lave det. 

Jeg tænker ikke 2.sals altanen er godt nok. :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vil sige at det er meget populært også som "ikke-billig" bryllupsmiddag. Har været ude til rigtig mange bryllupsfester hvor menuen har bestået af forret samt stegt pattegris og så self. rester til dessert. Klart at foretrække fremfor det røde kød man ofte oplever rundt omkring :)

  

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥