Kastberg

Bar til bryllup - Nedkølingsdilemma...

4 indlæg i dette emne

Som overskriften lyder, vil vi gerne have en bar til vores bryllup :balloon:

 

Vi har nogle dispensere på 8 liter. Vores bekymring er om vi kan holde dem kolde en hel aften, da de ikke kan stå i et køleskab.

 

Hvis vi hælder isterningerne i, vil den ende med at blive udvandet i længden og dem skal vi blive ved med at hælde i, tænker også vi får et problem på et tidspunkt med at der ikke er plads til flere... Det vil vi gerne være fri for, da det også ødelægger drinksene...

 

Vi tænkte lidt på om et køleelement eller to, ville kunne holde den kold hele aften. Men her kommer min bekymring så. Jeg er bange for de ikke er tætte og vil derfor ikke ligge dem direkte i.

 

Tror I at man ville kunne vakumpakke dem i en pose og at det så holder tæt, så det der kølevæske ikke kommer i alkohollen der er i dispenserne? :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Et køleelement bruger man jo igen og igen. Lægger dem i fryseren, tager dem op og lægger ved mad, vasker den af og smider dem i fryseren igen. Det er selvfølgelig ikke udelukket, men hvorfor skulle de dog begynde at lække fordi de kommer i alkohol?

Tror det er vigtigere at tjekke at de er godkendt til direkte kontakt med fødevarer(mærket med kniv og gaffel) da nogle er lavet af materiale der ikke er godkendt til madvarer (det er jo sjældent man lægger dem direkte i maden uden indpakning imellem)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer