Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/17/2013 in all areas

 1. AnnikaE

  Hvilken duft?

  anbefaler også "Forbidden Euphoria" fra Calvin Klein... den er sååååååå super ellers anbefaler jeg "Armani Mania" fra Giorgio Armani... den er såååå god - generelt alt fra Giorgio Armani ;)
  1 Points
 2. Guest

  Hvilken duft?

  Jeg har fulgt lidt med i tråden, for jeg leder også efter en dejlig duft. Så jeg siger også tak for de mange gode forslag. I dag var jeg i magasin og en sødd pige fandt alle de dufte i har nævnt herinde, så jeg kunne dufte til dem. Synes især godt om Dior og Escada så de er røget på min ønskeliste. Når nemlig lige at have fødselsdag inden brylluppet. Ser her var en oplagt gaveide.
  1 Points
 3. Musenberg

  Hvilken duft?

  Åhhh jeg elsker STELLA men det er en af dem jeg bruger til hverdag, derfor ville jeg ikke have den på til brylluppet
  1 Points
 4. pernut

  Hvilken duft?

  Mine 2 yndlings er også Miss Dior og så Naciso Rodriguez. Men jeg synes også de er lidt for "tunge" til den dag. Lige pt overvejer jeg Hypnose fra Lancome eller Stella Mccartney.. Mest Stella.
  1 Points
 5. LEAntropisk

  Hvilken duft?

  Den lysegrønne miss dior er også skøøøn!
  1 Points
 6. Guest

  Hvilken duft?

  Chanel Chanel er fantastisk
  1 Points
 7. Centenary

  Hvilken duft?

  Jeg vil anbefale Chanel Mademoiselle... Den regner jeg stærkt med at have på til brylluppet...
  1 Points
 8. Mamasan

  Anderledes og sød gæstebog

  FEDT! Den idé er jeg også ret sikker på vi hapser. Ser virkelig godt ud
  1 Points
 9. Så er det vist blevet tid til at lave få skrevet lidt mere om dagen Har lige en fridag tilbage inden jeg starter på job igen i morgen, nu som gift kvinde Lørdag: Startede med at jeg vågnede kl. 7.30, men var simpelthen så træt så tillod mig lige at sove til kl. 8.15 i stedet Så stod jeg ellers op. Min svigermor og svigerinde var allerede igang ude i køkkenet for at få lavet noget af alt det mad til receptionen klar. Jeg var bare så GLAD og kan huske at jeg gik rundt i en lykkerus og kiggede alt maden igennem, gik ind i fastsalen og så det hele i dagslys (og fik også lige taget et par ekstra billeder) og bare tænkte at om lidt, så starter det hele, alt det vi har ventet på så lang tid! Jeg fik min lillesøster vækket (og det var altså ikke nemt ) da vi skulle til frisør sammen kl. 9.30 og begge skulle nå i bad først. Jeg kan huske at jeg lige nåede at råbe jeg skal giftes ud over hele huset inden vi gik i bad Vi blev faktisk lidt tidspresset til sidst da karbaddet var så lang tid om at fylde op! men fik lige lagt neglelakken imens badet blev fyldt. Vi havde aftalt at vi ville bytte morgengaver om morgenen så den stod klar og ventede på mig da jeg kom op til badeværelset. Jeg fik denne fantastiske halskæde, hvor der er en sten i og bagpå er indgraveret ELSK :
  1 Points