Tina23

Medlem
 • Content count

  514
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tina23

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 10/03/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  23.06.2007
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Storkøbenhavn
 • Interesse
  Vielsesdato: 23. juni 2007
 1. FLOT FLOT FLOT Det er jo forresten 'vores' kirke... :fløjt: :fløjt:
 2. Hej Katja Min mand er smed og ville uden problemer kunne lave sådanne spyd... Jeg viser ham lige billedet og spørger hvordan, hvormeget og hvor hurtigt. Hvor mange skal du bruge???
 3. Hej allesammen Det er idag, præcis 4 uger siden jeg blev gift med drømmemanden Jeg har hverken opdatrert min tråd eller skrevet min beretning endnu - men lidt billeder kan I da lige få!!!
 4. ANNAPERENNA.... Du er simpelthen for sindsyg!!! Der er snart ikke det, du kan diske op med eller ved noget om...
 5. Hej... Jeg kaster helt sikkert min... Hvis det stod til mig, ville jeg nok kaste den allerede efter kirken - så ville jeg nemlig slippe for at holde styr på den!!! Alligevel synes jeg jo at det er en rigtig smuk tradition, at lægge den på en nær afdøds gravsted - men det har jeg ikke, så hvorfor ikke køre den hele vejen og få lov og give den gas og kaste løs...??? Jeg vil sq gerne se alle mine tøser slås om buketten!!!
 6. Hej... Vi har som så mange andre selvfølgelig også serveringspersonale... Vi havde selv regnet med ca. 100 kr. i timen og det var også hvad de 'forlangte' Vi får en kogekone 'af familien' som ingenting forlanger, men selvfølgelig blivber tilbudt den samme timeløn som de andre. Og de andre serveringspiger og mand skal ca. være der i 12-15 timer.
 7. Hej... Vi har valgt 4 salmer og har derfor fået afvide at hele kirkehandlingen vil tage ca. 35 min. Hvis vi kun havde valgt de obligatoriske 3, havde det afkortet den med 10 min. Håber I får en fantantisk dag
 8. Hey... Sådan havde vores præst det også... Hun ville ikke have det for langt væk, fra selve dagen. Hun mener nemlig at der er mange brudepar og især mænnerne der kan glemme hvad det liiiiiiiige er de skal og hvornår, hvis det ligger for langt fra selve vielsesdagen. Vi var hos hende i tirsdags og skal vies på Lørdag... :wacko: :wacko: :wacko: Det gik fint og vi fik en hyggelig sludder. Tror vi har styr på det og ellers har vi sq da noget at tale om, om 25 år!!!!!!!!!
 9. Hej... En god concealer, lidt løs pudder - helst så lys som muligt. Igen lidt foundation og så slut af med en pudder i din tone.
 10. Hej... Fik lagt prøve make-up af min veninde i tirsdags Jeg fik først concealer på - Dior Så den nye spray foundation fra Dior - Skinflash. Den er blevet ny favorit, den er SÅ nem og dækker optimalt. Så en løs hvid pudder fra Chanel - Kan ikke liiiiige huske hvad den hed. Så lidt mere pudder/rouge - Chanel Sluttede af med mørkebrun øjenskygge - Dior og pink gloss til læberne - Lancôme Øjenbryn er selvfølgelig retttet til og tagnet op. Det holdte hele aftenen og natten - nåede nemlig aldrig at tage det af.
 11. Hej Dejligt med en 'Brudens mor' her på siden... Min mor har valgt en supersmuk kjole til dagen. Den er støvet grøn og med et lille slæb. Hun var meget bekymret for om, det var for meget. Jeg sagde dog at Brudens mor gerne må flippe lidt ud den dag. Jeg er min mors eneste datter - så hun får ikke flere chancer for at være brudens mor. Hun bliver supersmuk og glæder mig over, at hun virkelig har WOW-kjole.
 12. Hej... Vi må heldigvis godt smide med ris Men har købt sæbebobler til børnene (...og sikkert nogle af de voksne!) Vi overvejede faktisk også blomsterblade - men synes nu alligevel det ville blive for meget. Når riskastningen er overstået, slippes der 60 hvide balloner fri. De er bundet med et langt stykke gavebånd i festlige somerfarver. Tror det bliver sååååååå flot og der vil selvfølgelig komme billeder af det i min beretning senere.
 13. Hej... Det kommer selvfølgelig an på, hvilken 'ting' du skal bruge dem på...?? Men hvad med lim fra en limpistol??? Det synes jeg man kan se mange steder - f.eks. på kunstige roser. Held & Lykke
 14. Hej... Vi har inviteret 45 stk. til festen og 35 stk.til receptionen - ialt 80 stk. Vi regner selvfølgelig med lidt flere, da jeg ved at der er nogle af mine veninders mødre, søstre osv. vil dukke op. Regner med at printe 100-120 stk. Ellers mener jeg som Hannah, at de så må nøjes med en salmebog.
 15. Jeg regner med at vælge ---Miss Dior Cherié--- fra Chistian Dior