Tina23

Medlem
 • Content count

  514
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tina23

 1. FLOT FLOT FLOT Det er jo forresten 'vores' kirke... :fløjt: :fløjt:
 2. Hej Katja Min mand er smed og ville uden problemer kunne lave sådanne spyd... Jeg viser ham lige billedet og spørger hvordan, hvormeget og hvor hurtigt. Hvor mange skal du bruge???
 3. Hej allesammen Det er idag, præcis 4 uger siden jeg blev gift med drømmemanden Jeg har hverken opdatrert min tråd eller skrevet min beretning endnu - men lidt billeder kan I da lige få!!!
 4. ANNAPERENNA.... Du er simpelthen for sindsyg!!! Der er snart ikke det, du kan diske op med eller ved noget om...
 5. Hej... Jeg kaster helt sikkert min... Hvis det stod til mig, ville jeg nok kaste den allerede efter kirken - så ville jeg nemlig slippe for at holde styr på den!!! Alligevel synes jeg jo at det er en rigtig smuk tradition, at lægge den på en nær afdøds gravsted - men det har jeg ikke, så hvorfor ikke køre den hele vejen og få lov og give den gas og kaste løs...??? Jeg vil sq gerne se alle mine tøser slås om buketten!!!
 6. Hej... Vi har som så mange andre selvfølgelig også serveringspersonale... Vi havde selv regnet med ca. 100 kr. i timen og det var også hvad de 'forlangte' Vi får en kogekone 'af familien' som ingenting forlanger, men selvfølgelig blivber tilbudt den samme timeløn som de andre. Og de andre serveringspiger og mand skal ca. være der i 12-15 timer.
 7. Hej... Vi har valgt 4 salmer og har derfor fået afvide at hele kirkehandlingen vil tage ca. 35 min. Hvis vi kun havde valgt de obligatoriske 3, havde det afkortet den med 10 min. Håber I får en fantantisk dag
 8. Hey... Sådan havde vores præst det også... Hun ville ikke have det for langt væk, fra selve dagen. Hun mener nemlig at der er mange brudepar og især mænnerne der kan glemme hvad det liiiiiiiige er de skal og hvornår, hvis det ligger for langt fra selve vielsesdagen. Vi var hos hende i tirsdags og skal vies på Lørdag... :wacko: :wacko: :wacko: Det gik fint og vi fik en hyggelig sludder. Tror vi har styr på det og ellers har vi sq da noget at tale om, om 25 år!!!!!!!!!
 9. Hej... En god concealer, lidt løs pudder - helst så lys som muligt. Igen lidt foundation og så slut af med en pudder i din tone.
 10. Hej... Fik lagt prøve make-up af min veninde i tirsdags Jeg fik først concealer på - Dior Så den nye spray foundation fra Dior - Skinflash. Den er blevet ny favorit, den er SÅ nem og dækker optimalt. Så en løs hvid pudder fra Chanel - Kan ikke liiiiige huske hvad den hed. Så lidt mere pudder/rouge - Chanel Sluttede af med mørkebrun øjenskygge - Dior og pink gloss til læberne - Lancôme Øjenbryn er selvfølgelig retttet til og tagnet op. Det holdte hele aftenen og natten - nåede nemlig aldrig at tage det af.
 11. Hej Dejligt med en 'Brudens mor' her på siden... Min mor har valgt en supersmuk kjole til dagen. Den er støvet grøn og med et lille slæb. Hun var meget bekymret for om, det var for meget. Jeg sagde dog at Brudens mor gerne må flippe lidt ud den dag. Jeg er min mors eneste datter - så hun får ikke flere chancer for at være brudens mor. Hun bliver supersmuk og glæder mig over, at hun virkelig har WOW-kjole.
 12. Hej... Vi må heldigvis godt smide med ris Men har købt sæbebobler til børnene (...og sikkert nogle af de voksne!) Vi overvejede faktisk også blomsterblade - men synes nu alligevel det ville blive for meget. Når riskastningen er overstået, slippes der 60 hvide balloner fri. De er bundet med et langt stykke gavebånd i festlige somerfarver. Tror det bliver sååååååå flot og der vil selvfølgelig komme billeder af det i min beretning senere.
 13. Hej... Det kommer selvfølgelig an på, hvilken 'ting' du skal bruge dem på...?? Men hvad med lim fra en limpistol??? Det synes jeg man kan se mange steder - f.eks. på kunstige roser. Held & Lykke
 14. Hej... Vi har inviteret 45 stk. til festen og 35 stk.til receptionen - ialt 80 stk. Vi regner selvfølgelig med lidt flere, da jeg ved at der er nogle af mine veninders mødre, søstre osv. vil dukke op. Regner med at printe 100-120 stk. Ellers mener jeg som Hannah, at de så må nøjes med en salmebog.
 15. Jeg ser engang imellem Q-tv og også det nye - skøn som du er, på kanal 4. Der er de storforbrugere af Emmas Lingeri - pøleskindene, som jeg kalder dem. Det et sådan en laber en, med ben i... Men det gør underværker under kjolen. Er der nogle af jer, der har overvejet noget lign.?? Jeg ville selvfølgelig skifte til noget lækkert, på hotellet inden...
 16. Jeg regner med at vælge ---Miss Dior Cherié--- fra Chistian Dior
 17. Hej Tina Jeg har en Matas-dulle af en veninde, der er en haj til alt dt der dulleri. Vi bor selv i Taastrup, mindre end 5 km. fra Glostrup. Jeg vil gerne prøve at høre hende, om hun kunne være interesseret og pris. Hvis du ikke har hørt fra mig mandag, så smid mig lige en PM - for så har jeg sikkert allerede glemt det
 18. Hej igen igen Det med str. vil jeg give dig ret i. Da jeg var inde for at prøve, havde de kun en i EKSTRA LARGE og den kom på og virkede da også, men var alligevel ikke helt tilfreds. hvis jeg bukkede mig til siden, rynkede stoffet (altså den sad ikke stramt nok!). Jeg vidste ikke hvad str. hun havde lokkede mig til at prøve. Da jeg 'brokkede' mig over, den ikke virkede NOK - sagde hun at hun havde en i MEDIUM, men tidligere på dagen havde haft en kunde, der var lidt mindre end mig og som havde opgivet... Jeg mente at "vil man så kan man" og fik den på. Da ekspidienten kom retur, blev hn vist lidt overrasket og sagde derefter, at hendes tidligere kunde vist bare havde været doven!!! DEN SAD PERFEKT!!!! Så min er ihvert fald også købt en str. 'for lille' men sidder 100 % som den skal og det fik jeg ret i, fra ekspedientens side også. Hvis man synes det er hårdt at komme i 'skindet', så bare frem med glidecremen og skohornene!!! http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/haha.gif
 19. Hej... Fik mit med, da jeg købte min kjole!!! SLÅ DEN... Min kjole er dog købt på udsalg, men har f***** også en værdi af 14.000 kr. - så det var sgu da det mindste.
 20. Kære Louise -lig tillykke med den store dag. Det hele - trods de 2 brølere, ser ud til at have været en fantastisk dag. I er smukke og klæ'r hinanden... Håber minderne vil være hos jer resten af jeres dage...
 21. Hej allesammen... Har været hos min veninde idag, som har lavet polter-forberedelser hele dagen, sammen med min anden bedsteveninde. Hun er elendig til at holde noget hemmeligt Ihvert fald sådan noget som dette. Nåh, men jeg punkede hende hele aftenen og til sidst spurgte jeg om der var nogle ting, jeg skulle have med... Hun kunne fortælle at jeg ville få udleveret en liste med 'items' jeg skulle have med til dagen! Derefter besluttede hun at jeg ligeså godt kunne få den nu, da der ingen fare var for at jeg gættede det!! LISTEN: 1 ballon 1 rulle tape 1 målebånd 1 pose ris 1 papirblok 1 kuglepen Jeg må IKKE have lyserødt på, men helst noget blåt/turkis og uden mønster. Den med ballonen, har jeg selv gættet lidt på... Kunne jeg måske hentes et eller andet sted?? Altså stå og ligne en klovn på et offentligt sted med den her ballon i hånden? Overvejde også lidt om jeg skulle hve større babser med alle de ris
 22. Hej Tror sgu også noget af det, er til for at forvirre mig!!! Men jeg kunne forestille mig, at blokken og kuglepennen, er fordi de skal teste min viden i et eller andet. De plejer nemlig at sige, "du tror du ved alt og er så p***** påståelig!"
 23. Hej Katja Jeg fik afvide i butikken, at man kunne tage den udenpå - men egentlig kan man vel gøre som der lyster! Jeg tror måske også, at det fyld der evt. er i BH'en bliver mast fladt eller at den måske skal købes i en anden str. en nødvendigt, for at der netop er plads til BH'en... Men ved det ærligt talt ikke! Men prøv dig frem i butikken, til du finder den løsning der virker bedst for DIG
 24. Hej Camilla Jeg har svaret i et emne længere oppe på siden. Jeg har købt en 'kjole-model' uden klap forneden. I det indlæg jeg har svaret i, er der billede med. Det er nøjagtigt den jeg har købt... Den holder alt inde og jeg lignede f**** én der lige havde tabt 5 kg. Den ruller ikke foroven og bliver hvor den skal. Min tilkommende synes faktisk den er rimelig sexet - han var lidt bekymret! Det lyder jo heller ikke videre charmerende, men den er dejlig og er allerede blevet en af favoritterne. Jeg har dog kun prøvet den herhjemme endnu og stadig med mærket på! Go for it...!!! OK. Kjolemodellen bliver nok ikke noget for mig, for jeg bruger en a-skål, og de små piger kan vist ikke klare at blive trykket en milimeter længere ind!!! Uha, kan stadig ikke beslutte mig.... Men tak fro svaret! Knus fra Camilla Hej Camilla - igen Jeg er selv en B-skål og ikke just veludstyret!!! ;) Men det er ikke så slemt, da det jo faktisk er meningen, at man tager en BH udover eller som mig, kan få ssyet falske skumgummi-babser ind i kjolen.
 25. Hej... Vi har også valgt at bruge mange sider i vores hæfter... Vi har som så mange andre også brugt A4 og vendt siderne på langs. Al teksten er centreret på hver side. 1. side (forsiden) - står der bordhæfte i toppen og i bunden gæstens navn. 2. side - velkomstsang 3. side - gaveæske-beskrivelse/digt. 4. side - menu 5. side - vinen med beskrivelse, årgang og område + oste/pølse bord. 6. + 7. side - bordbeskrivelse. 8. side - velbekommesang + kaffe & bryllupskage + bruden kaster sin buket (tradition) 9. side - brudevalsen (ikke klippe i krawat) + efter brudevalsen + musik (der kan ønskes numre) 10. side - feststedets historie 11. side - fest'regler' (dans på bordene...!!) 12. side (bagsiden) - digt Ved godt det ser ud af rigtig meget og lyder måske også lidt vildt - men det er ikke så slemt når man sidder med hæftet i hånden.