minimums

Medlem
 • Content count

  592
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About minimums

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 07/11/1978

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Almind
 • Interesse
  Jeg kan godt lide at male og sy og i det hele taget lave nogle kreative ting, men der er ikke så meget tid da jeg har to små drenge på 2 ½ og 7 måneder.
 1. Det var da de skønneste sko, dem kan du sagtens have på. Det fede ved dem er at du også kan også bruge dem bagefter.
 2. Jeg vil ikke overtale dig til at tage på polterabend hvis du VIRKELRIG ikke har lyst, men jeg synes altså at du skal overveje det en gang til. Min polterabend var helt fantastisk og der var så sjovt og hyggeligt. Det var superfedt at se at mine venner og min familie kunne med hinanden og så havde de mødt hinanden inden brylluppet. Hvis dine venner og familie kender dig ved de også at de ikke skal udsætte dig for noget farligt, men forestil at I alle sidder og får lagt makeup, eller har en fælles dansetime - kunne det ikke være sjovt og hyggeligt. Bare min mening.
 3. Den kjole sidder da fuldstændig fantastisk.
 4. Mange vælger draperinger ved livet for at skjule deller ( det gjorde jeg ), men det har du jo slet ikke brug for med din talje. Jeg synes alle tre kjoler er flotte, men vælge lige nøjagtig den du synes er flottest for du kan bære det...... Hvis jeg havde din krop ville jeg prøve en kjole der sidder rigtig tæt til hele vejen ned......jeg vil vædde med at det ser fantastisk ud på dig. Held og lykke med kjolejagten, det er er så skønt...
 5. Jeg har prøvet den samme kjole og den sad fantastisk. Den er enkelt og smuk. Jeg købte den dog ikke da min mor syede min.
 6. Jeg er en si....
 7. Den kjole er da bare for skøøøøøn.....hvor er den flot og med helt fantastisk mange flotte detaljer........den sidder som syet til dig og sikke en barm du får.....wauuuuw....kan virkeligt godt forstå du MÅTTE eje den....
 8. Jeg har selv prøvet den første og den gør noget helt fantastisk for kroppen......men den anden er godt nok også flot, svært, svært valg.
 9. Jeg købte mine sko ved Feet Me og de var fantastiske at have på. Så fik jeg dem da til halv pris for der var 2 par for 1 pars pris......ups så måtte jeg jo have to par sko.
 10. Jeg havde toiletkurve til mit fantastiske bryllupe for 2 uger siden og en ting jeg manglede i den var nylonstrømper. Der var en af min gæster der ødelagde sine strømpebukser og hun kunne altså godt have brugt et par og så selvom det havde været de allerbilligste der findes... Så hermed er et tip givet videre.....nylonstrømper.
 11. Mine forældre med på polter, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig.......min søskende fint nok.....mor, nope never....
 12. Stakkels mand, men hils og sig det er SÅ fedt når man har gjort det og får ros af gæsterne.
 13. Hvor er du skøn i den kjole.
 14. Til at starte med vil jeg sige at det er helt i orden ikke at holde tale hvis det vil ødelægge din dag....... Det næste jeg vil sige er at jeg var også i syv sind om jeg skulle holde en tale eller ej pga nervøsitet - har det også meget skidt med at sige noget foran andre mennesker. Jeg blev dog enig med mig selv om at jeg ville gøre det da jeg var bange for at komme til at fortryde det senere. Nu er jeg superglad for at jeg gjorde det og det var faktisk ikke så slemt, jeg var helt høj af den gode stemning. Det gik rigtig godt og jeg havde lavet en tale med noget at det sjove og det alvorlige, blandet det tilpas så jeg ikke kom til at tude. Kun en enkelt gang var jeg ved at tude, men så skålede vi lige og så var det ovre. Lige inden min tale startede tog jeg en ordentlig indånding så gæsterne var klar over at jeg var nervøs og det hjalp faktisk på nernverne. Du skal helt selv bestemme hvad du vil og lige meget hvad er det helt fint, du er nemlig bruden så du bestemmer helt selv Håber I får en fantastisk dag, tale eller ej.
 15. Hvor ser du dog fantastisk ud.....