prinsesse

Medlem
 • Content count

  403
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by prinsesse

 1. Hurra, min søster skal giftes, og jeg har fået lov til at være en stor del af planlægningen. Desværre har hun givet mig en kæmpe udfordring... De vil nemlig ikke vies i en kirke. Hvad gør man så? har I ikke nogle gode forslag? De skal giftes i juni måned, og det skal helst være i nærheden af køgebugt, da festen skal holdes i greve. Kender nogle smukke steder, og hvad gør vi hvis det regner. Er der andre ting vi skal være opmærksomme på??? de af jer der ikke blev viet i en kirke, hvad gjorde I?
 2. En kanal rundfart lyder da også super romantisk. Men det er desværre udelukket, fordi det ligger for langt væk i forhold til hvad de har af ønsker i transporttid. Indtil videre kigger vi lidt på mosede fort og på rest. Fregatten i hundige havn. De har nemlig et lille lokale på 1. Sal med udsigt over havnen, som sagtens kunne arrangeres så der både bliver "alter" og "indgang for bruden" som hvis det have været i en kirke. Men nu må vi se hvad de beslutter sig til.
 3. Tak, det er bestemt vigtigt at have med. åh, det er ikke helt nemt når det ikke må holdes i en kirke ...
 4. Vi betalte ikke for vores prøvemiddag. Og den var bestemt lige så lækker til brylluppet som til prøven
 5. Tak. Haven er udelukket af mange forskellige årsager, men fortet, skov osv. Er klart muligheder. Nu må vi se hvad de siger
 6. HVis du bor i nærheden af københavn, kan jeg anbefale at gå en tur ned af nørrebrogade. de har rigtig mange søde små pige kjoler.
 7. Hej alle I skønne tøser. Snart skal min kollega have tvillinger, og vi der arbejder tæt sammen med ham vil gerne give en lille gave. Problemet er bare at den skal være lidt kreativ eller anderledes, så den klassiske sparkedragt er fuldstændig udelukket. Den skal helst være brugbar mens de er små, så de kan få gavn af den med det samme. Vores budget er ca. 300,- (måske en lille bitte smule højere) hvilket jo sætter sine naturlige begrænsninger. eftersom ingen af os andre har børn, er vi lidt i tvivl om hvad der kunne være rart at have når man har babyer, og som man måske ikke nødvendigvis allerede har. Så kom frisk med alle jeres kreative bud.
 8. hurra.... det var også på tide. det er længe siden jeg blev færdig med den sidste bog. Tror jeg venter lidt med at fortælle manden det, for jeg er helt væk fra samfundet i mens jeg er igang med bøgerne :-)
 9. Hvis du endnu ikke har fundet på noget, kan du også bruge champagne propper. Skær en rille i toppen, og sæt et stykke karton med navn på gæsten i rillen. de er super enkle og rigtig søde. Jeg er ved at samle ind til en fest vi skal holde næste år, så hvis du mangler nogen må du endelig sige til.
 10. Du kan finde nogle i sølv her Ved godt de ikke er sorte, men der er super flotte. og så fås de i 3 størrelser.
 11. jeg har muligvis nogle små glaslysestager du kan få billigt. men hvad farve skal de være?
 12. Jeg synes bedst om billede nr. 1 og 3. nr. 1 er nok det der vil betegnes som mest almindeligt til takkekort, men man må jo gerne være utraditionel idag Vi har valgt at lave et lille hjørne, og sætte alle de bryllupsbilleder vi får fra folk i en ramme på en lille kommode ligende ting. Det bliver så godt når vi får købt rammerne, mit eget lille bryllupshjørne
 13. Mit bedste bud er at vaske den igen et par gange inden brylluppet. Tilsidst må overskudsfarven da komme ud.
 14. Hold da op, tænk at man kan være så taktløs. Jeg ville ringe og tale med hende. så er det ude af kroppen, go du kan forhåbentligt koncentrere dig om noget andet. Ved du om hun har tænkt sig at tale om jeres barnløshed? For hvis jeg husker rigtigt, er det et følsomt emne for jer, og det er måske ikke så rart at hun nævner det, hvis I ikke ønsker det under prædiken.
 15. det hjælper nogen gange også at fortælle dem hvor stressede man bliver over at de stadig ikke har løst opgaven. og hvor meget det ville hjælpe på dit humør og stress niveau at det bliver afklaret. det virker i hvert fald her, når jeg har prikket længe nok til ham.
 16. Hej. Du kan få det lavet ´hos tina´ i Greve. Min veninde har fået det lavet der, og hun var godt tilfreds med det. hjemmesiden er www.hostina.dk
 17. Jeg kender desværre også til denne problemstilling. Vi blev gift for 2½ år siden, og har ihærdigt forsøgt at blive gravid lige siden brylluppet, desværre uden held. Vi har nu været igang med fertilitetsbehandling i ½ år, men endnu har der ikke været gevinst. Det har aldrig været en hemmelighed at jeg elsker babyer, og derfor har folk nok også forventet at vi fik børn med det samme. I halvdelen af de små sedler vi fik til brylluppet og først måtte læse året efter havde folk nævnt at vi nok allerede havde fået et barn. Vi har valgt at kun meget få (min søster og hendes kæreste, mit arbejde og min mands chef) ved noget, fordi vi synes det er privat, og ikke ønsker at folk og især familie skal snage omkring projekt baby. Dermed synes jeg ikke at det er et tabu emne, for jeg ved at der er en del der er meget åbne omkring det. Desuden ved vi at hvis vi fortæller om det til familien, vil det blive nævnt på facebook af en i familien, og alle i pågældenes omgangskreds vil få det at vide, og det ønsker vi ikke. Vi er ikke engang sikre på at familien får det at vide på et senere tidspunkt. Når folk spørger får de derfor næsten altid svar som: - vi har simpelthen så travlt lige nu, at det ikke passer ind - vi er i fuld gang med karrieren - vi har ikke travlt - det kommer når det kommer Jeg ved godt at mange spørger af almindelig nysgerrighed og ikke mener noget ondt med det, men det ændrer ikke ved at når den samme person igen og igen har spurgt og fået det samme svar, at det begynder at blive opfattet som snagende og temmelig irriterende. Man skifter nok ikke mening fra måned til måned. Jeg synes også at der er forskel på hvordan man bliver spurgt, og vores svar afhænger meget af hvordan vedkommende spørger. Det er utrolig hårdt at gå igennem fertilitetsbehandling, og at I tilmed har mistet fostre kan jeg slet ikke forholde mig til. Det må gøre så ubeskriveligt ondt. Så find ud af hvad I gerne vil. Hvis I vil være åbne omkring det, vil I sikkert få lidt ro på den front, men hvis I ikke ønsker det, så bagataliser det. Efter 2 år, er folk begyndt at stoppe med at spørge os hele tiden, og det er rart ikke at få spørgsmålet hver anden uge. de får det alligevel først at vide når jeg er 3 måneder henne. Jeg håber I snart har heldet med jer, og at I får lidt ro for alle spørgsmålene.
 18. De kan også findes her og der koster de kun 10,- for en pakke. det er da værd at tage med
 19. Jeg skal til bryllup i Grenå, og eftersom jeg kommer fra sjælland, kender jeg ikke frisørerne her. Kan I anbefale en god frisør i grenå? det skal være en der er dygtig til langthårsopsætning.
 20. Jeg kan klart anbefale søndergård Hair Design på slotsgade. Jeg kommer selv fra Sjælland og holdt brylluppet på Fyn, så jeg var nok i kontakt med halvdelen af odenses frisører inden jeg besluttede mig. Jeg fik super service både til prøveopsætning og på selve dagen. jeg kan ikke huske hvor meget jg betalte, men jeg synes prisen var rimelig for min håropsætning + makeup. og begge dele holdt hele dagen/natten. Hvis du taler med denne salon, skal du spørge efter anita, det var hende der satte mit hår.
 21. du kan også finde en her og der er plads til gravering
 22. Vi havde bla. små hjerte flydelys i vores gavepose. de vakte vist stor begejstring. derudover havde vi købt en lille flaske vin til hver (de helt små der er i mini barer) parfumeprøver chokolade med monogram til mændende havde vi også lagt en lille flaske whisky i, da der til alle tøserne var "sponsor" gaver fra mit firma :-)
 23. Du kan også finde nogen her
 24. Jeg har en, og jeg er rigtig glad for min. jeg bruger den især hvis jeg skal have en bluse på, hvor man ikke må se stropper, eller ryggen er bar. Den gør at jeg ikke føler mig så bar, som hvis jeg kun havde haft min bluse på. Men har jeg en fest kjole på, bruger jeg den ikke. Der er stoffet ofte så tykt, at man alligevel ikke kan "se igennem". Som en anden skriver løfter de ikke, så om man synes de er gode eller dårlige afhænger nok af ens barm
 25. Jeg er egentlig lidt uenig med mange af de andre kommentarer du har fået. Det er meget muligt at dine forældre/svigerforældre har valgt at yde et tilskud, men jeg mener dermed ikke at det så berettiger dem til også at bestemme over jeres bryllup. De har valgt at give jer pengene/betale for nogle af tingene, og det går jeg ud fra har været ganske frivilligt. Jeg synes du bør tale med din kommende mand om at du mangler lidt opbakning fra hans side, og så melde ud til forældre og svigerforældre at det er jeres bryllup, og at I ønsker at gøre det på jeres måde uanset hvad de synes, men at I samtidig sætter pris på at de har lyst til at give jer tilskuddet. Men som andre også foreslår er det nok meget smart at have et godt argument eller 2 i baghånden. forstår de det ikke, synes jeg I skal takke nej til pengene og gøre som I har lyst til. det betyder at I selv skal betale, men også at I får lige præcis det bryllup I ønsker jer.