prinsesse

Medlem
 • Content count

  403
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About prinsesse

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  2200
 1. En kanal rundfart lyder da også super romantisk. Men det er desværre udelukket, fordi det ligger for langt væk i forhold til hvad de har af ønsker i transporttid. Indtil videre kigger vi lidt på mosede fort og på rest. Fregatten i hundige havn. De har nemlig et lille lokale på 1. Sal med udsigt over havnen, som sagtens kunne arrangeres så der både bliver "alter" og "indgang for bruden" som hvis det have været i en kirke. Men nu må vi se hvad de beslutter sig til.
 2. Tak, det er bestemt vigtigt at have med. åh, det er ikke helt nemt når det ikke må holdes i en kirke ...
 3. Vi betalte ikke for vores prøvemiddag. Og den var bestemt lige så lækker til brylluppet som til prøven
 4. Tak. Haven er udelukket af mange forskellige årsager, men fortet, skov osv. Er klart muligheder. Nu må vi se hvad de siger
 5. Hurra, min søster skal giftes, og jeg har fået lov til at være en stor del af planlægningen. Desværre har hun givet mig en kæmpe udfordring... De vil nemlig ikke vies i en kirke. Hvad gør man så? har I ikke nogle gode forslag? De skal giftes i juni måned, og det skal helst være i nærheden af køgebugt, da festen skal holdes i greve. Kender nogle smukke steder, og hvad gør vi hvis det regner. Er der andre ting vi skal være opmærksomme på??? de af jer der ikke blev viet i en kirke, hvad gjorde I?
 6. HVis du bor i nærheden af københavn, kan jeg anbefale at gå en tur ned af nørrebrogade. de har rigtig mange søde små pige kjoler.
 7. Hej alle I skønne tøser. Snart skal min kollega have tvillinger, og vi der arbejder tæt sammen med ham vil gerne give en lille gave. Problemet er bare at den skal være lidt kreativ eller anderledes, så den klassiske sparkedragt er fuldstændig udelukket. Den skal helst være brugbar mens de er små, så de kan få gavn af den med det samme. Vores budget er ca. 300,- (måske en lille bitte smule højere) hvilket jo sætter sine naturlige begrænsninger. eftersom ingen af os andre har børn, er vi lidt i tvivl om hvad der kunne være rart at have når man har babyer, og som man måske ikke nødvendigvis allerede har. Så kom frisk med alle jeres kreative bud.
 8. hurra.... det var også på tide. det er længe siden jeg blev færdig med den sidste bog. Tror jeg venter lidt med at fortælle manden det, for jeg er helt væk fra samfundet i mens jeg er igang med bøgerne :-)
 9. Hvis du endnu ikke har fundet på noget, kan du også bruge champagne propper. Skær en rille i toppen, og sæt et stykke karton med navn på gæsten i rillen. de er super enkle og rigtig søde. Jeg er ved at samle ind til en fest vi skal holde næste år, så hvis du mangler nogen må du endelig sige til.
 10. Du kan finde nogle i sølv her Ved godt de ikke er sorte, men der er super flotte. og så fås de i 3 størrelser.
 11. jeg har muligvis nogle små glaslysestager du kan få billigt. men hvad farve skal de være?
 12. Jeg synes bedst om billede nr. 1 og 3. nr. 1 er nok det der vil betegnes som mest almindeligt til takkekort, men man må jo gerne være utraditionel idag Vi har valgt at lave et lille hjørne, og sætte alle de bryllupsbilleder vi får fra folk i en ramme på en lille kommode ligende ting. Det bliver så godt når vi får købt rammerne, mit eget lille bryllupshjørne
 13. Mit bedste bud er at vaske den igen et par gange inden brylluppet. Tilsidst må overskudsfarven da komme ud.
 14. Hold da op, tænk at man kan være så taktløs. Jeg ville ringe og tale med hende. så er det ude af kroppen, go du kan forhåbentligt koncentrere dig om noget andet. Ved du om hun har tænkt sig at tale om jeres barnløshed? For hvis jeg husker rigtigt, er det et følsomt emne for jer, og det er måske ikke så rart at hun nævner det, hvis I ikke ønsker det under prædiken.
 15. det hjælper nogen gange også at fortælle dem hvor stressede man bliver over at de stadig ikke har løst opgaven. og hvor meget det ville hjælpe på dit humør og stress niveau at det bliver afklaret. det virker i hvert fald her, når jeg har prikket længe nok til ham.