lateda

Medlem
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lateda

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. kan kun tilslutte mig Rold Storkro! Det er helt perfekt! Maden er i top, serveringen suveræn og området fantastisk! Bare sørg for at få "kælderen" som har egen udgang til en masse små bambier! SKØNT SKØNT SKØNT
 2. I butikken hvor vi købte min mands smoking fik vi et par tights med hjerter bagpå med gratis! En fin gestus når man køber hele outfittet samme sted (incl. sko!)
 3. Skønt strikket slips din far har på! Min far bar noget lignende!
 4. Kan helt klart anbefale Bonde Brothers (fra Århus). De spillede til vores byllup i Nordjylland og var helt kanon! Vi gav 6000 for 3 timer.... og det var inklusiv kørsel og alting! De er vildt gode!!! Vi havde bare stille akustisk musik på cd under middagen, og det fungerede perfekt. Så skruede toastmasteren bare ned inden de forskellige indslag. Der var selvfølgelig nogle sange, men min mands fætter er klassisk musiker, så vi havde arrangeret med feststedet at de havde stillet deres klaver ind i lokalet, og så satte han sig over og spillede når det var tid til det. ) Fungerede ganske glimrende! Lateda
 5. endnu et billede af bordet
 6. vores bordpynt
 7. vores bryllupskage
 8. blomster i kirken
 9. lige nogle billeder fra vores bryllup med det hvide tema.
 10. Vores kage.... med jordbær, hvid chokolade og rom!
 11. Vi blev viet kl. 14.00. Der var så arrangeret hestevogntransport til os, så vi var ikke fremme på feststedet hvor vi skulle skære kagen for før kl. 15.30. Efter kageforskæringen tog vi ud for at få taget billeder og kom tilbage til kl 17 hvor velkomstdrinken blev serveret. Vi gik til bords kl. 17.30 og var færdige med at spise kl. 23.30. Musikken skulle spille fra 23-02, men vi rykkede det hele en halv time uden problemer. Kl. 23.30 passede det lige at den sang vi havde indspillet på vores polterabend kunne blive afspillet, og derefter var der almindelig morskab blandt gæsterne efterfulgt af bryllupsvals og slør/strømpeklipning. Vores band spillede således til ca. 2.30 hvor der blev serveret natmad. Kl. 03.30 kom vores barnepige med sønnike, og det var ligesom det der gjorde at de sidste gæster gik hjem/i seng. Således varede vares fest ca. til kl. 4. En lang dag.... men ih hvor ville jeg gerne gentage den hvis jeg kunne!
 12. Vi holdt det på Rold Stor Kro og fik en kuvertpris på 662 kr excl avec og forbrug af øl, vin og vand efter maden. Med andre ord var der i hver kuvert indeholdt følgende: Buffet med øl vand og kaffe om eftermiddagen Bryllupskage til ovenstående Velkomstdrink Forret (røget laks med purløgscreme og plukket salat) Mellemret (champagnesorbet) Hovedret serveret 3 gange (Helstegt krondyrkølle med enebær og rosmarin, portvinsauce, garniture, syltede tyttebær og nye kartofler) Dessert (nøddekurv med is, sorbet, frugt og coulis) Hvid, rød og dessertvin ad libitum Natmad (hjemmelavede grovboller med pålæg) Derudover er der på Storkroen altid inkluderet blomsterdekorationer på bordene og en bus til transport til og fra festen i en bus for gæster indenfor 50 km. Vi valgte selv at stå for blomsterne, så vi kunne koordinere det sådan at det stemte overens med brudebuketten og afbestilte også bussen. I stedet fik vi en gratis prøvemiddag og 3 værelser til rådighed! Skønt at kunne forkæle vores forældre med en gratis overnatning efter brylluppet! Vi skulle endvidere betale 475 i nattillæg pr. tjener pr. time efter kl 2, og det løb ialt op i 1900, men vi havde et brag af en fest, så det tog vi som det kom. Vi kom samlet set op på en kuvertpris på 835 kr alt inklusiv! Ved at det kunne gøres billigere andre stedet, men vi ville ikke holde det andre steder, og det var indenfor de 34-38000 vi havde budgetteret med til feststedet! Håber du kan bruge alt mit sludder til noget.
 13. Vi valgte Bonde Brothers ligeledes fra Århus. De er 2 og tager 6000 for 3 timer. men de er alle pengene værd! Bestemt anbefalelsesværdige!!!
 14. Hi hi hi... den frugtbod kender jeg godt! Vi var der for 3 år siden og min bedre halvdel var ved at få et pjosk da han opdagede at en lille bakke jordbær kostede 25$. De er jo snedige nok og sætter kun prislisten op helt oppe ved kasseapparatet! Men ..... lad være med at købe frugt der.... det er vilde overpriser! ) Lateda
 15. Mini-Lift Eclat Beauté kr. 149,- "Askepot ampuller". Ampul der øjeblikkelig udglatter huden og fremmer en flot udstråling. Kaldes "Askepot ampul" fordi den anbefales at bruge lige inden man skal ud! Man kan også brug ampullen under make-up, som vil fremstå med et meget flottere resultat og holde endnu længere.