lateda

Medlem
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af lateda

  1. kan kun tilslutte mig Rold Storkro! Det er helt perfekt! Maden er i top, serveringen suveræn og området fantastisk! Bare sørg for at få "kælderen" som har egen udgang til en masse små bambier! SKØNT SKØNT SKØNT
  2. I butikken hvor vi købte min mands smoking fik vi et par tights med hjerter bagpå med gratis! En fin gestus når man køber hele outfittet samme sted (incl. sko!)
  3. Skønt strikket slips din far har på! Min far bar noget lignende!
  4. Kan helt klart anbefale Bonde Brothers (fra Århus). De spillede til vores byllup i Nordjylland og var helt kanon! Vi gav 6000 for 3 timer.... og det var inklusiv kørsel og alting! De er vildt gode!!! Vi havde bare stille akustisk musik på cd under middagen, og det fungerede perfekt. Så skruede toastmasteren bare ned inden de forskellige indslag. Der var selvfølgelig nogle sange, men min mands fætter er klassisk musiker, så vi havde arrangeret med feststedet at de havde stillet deres klaver ind i lokalet, og så satte han sig over og spillede når det var tid til det. ) Fungerede ganske glimrende! Lateda
  5. endnu et billede af bordet
  6. vores bordpynt
  7. vores bryllupskage
  8. blomster i kirken
  9. lige nogle billeder fra vores bryllup med det hvide tema.
  10. Vores kage.... med jordbær, hvid chokolade og rom!
  11. Vi blev viet kl. 14.00. Der var så arrangeret hestevogntransport til os, så vi var ikke fremme på feststedet hvor vi skulle skære kagen for før kl. 15.30. Efter kageforskæringen tog vi ud for at få taget billeder og kom tilbage til kl 17 hvor velkomstdrinken blev serveret. Vi gik til bords kl. 17.30 og var færdige med at spise kl. 23.30. Musikken skulle spille fra 23-02, men vi rykkede det hele en halv time uden problemer. Kl. 23.30 passede det lige at den sang vi havde indspillet på vores polterabend kunne blive afspillet, og derefter var der almindelig morskab blandt gæsterne efterfulgt af bryllupsvals og slør/strømpeklipning. Vores band spillede således til ca. 2.30 hvor der blev serveret natmad. Kl. 03.30 kom vores barnepige med sønnike, og det var ligesom det der gjorde at de sidste gæster gik hjem/i seng. Således varede vares fest ca. til kl. 4. En lang dag.... men ih hvor ville jeg gerne gentage den hvis jeg kunne!
  12. Vi holdt det på Rold Stor Kro og fik en kuvertpris på 662 kr excl avec og forbrug af øl, vin og vand efter maden. Med andre ord var der i hver kuvert indeholdt følgende: Buffet med øl vand og kaffe om eftermiddagen Bryllupskage til ovenstående Velkomstdrink Forret (røget laks med purløgscreme og plukket salat) Mellemret (champagnesorbet) Hovedret serveret 3 gange (Helstegt krondyrkølle med enebær og rosmarin, portvinsauce, garniture, syltede tyttebær og nye kartofler) Dessert (nøddekurv med is, sorbet, frugt og coulis) Hvid, rød og dessertvin ad libitum Natmad (hjemmelavede grovboller med pålæg) Derudover er der på Storkroen altid inkluderet blomsterdekorationer på bordene og en bus til transport til og fra festen i en bus for gæster indenfor 50 km. Vi valgte selv at stå for blomsterne, så vi kunne koordinere det sådan at det stemte overens med brudebuketten og afbestilte også bussen. I stedet fik vi en gratis prøvemiddag og 3 værelser til rådighed! Skønt at kunne forkæle vores forældre med en gratis overnatning efter brylluppet! Vi skulle endvidere betale 475 i nattillæg pr. tjener pr. time efter kl 2, og det løb ialt op i 1900, men vi havde et brag af en fest, så det tog vi som det kom. Vi kom samlet set op på en kuvertpris på 835 kr alt inklusiv! Ved at det kunne gøres billigere andre stedet, men vi ville ikke holde det andre steder, og det var indenfor de 34-38000 vi havde budgetteret med til feststedet! Håber du kan bruge alt mit sludder til noget.
  13. Vi valgte Bonde Brothers ligeledes fra Århus. De er 2 og tager 6000 for 3 timer. men de er alle pengene værd! Bestemt anbefalelsesværdige!!!
  14. Hi hi hi... den frugtbod kender jeg godt! Vi var der for 3 år siden og min bedre halvdel var ved at få et pjosk da han opdagede at en lille bakke jordbær kostede 25$. De er jo snedige nok og sætter kun prislisten op helt oppe ved kasseapparatet! Men ..... lad være med at købe frugt der.... det er vilde overpriser! ) Lateda
  15. Mini-Lift Eclat Beauté kr. 149,- "Askepot ampuller". Ampul der øjeblikkelig udglatter huden og fremmer en flot udstråling. Kaldes "Askepot ampul" fordi den anbefales at bruge lige inden man skal ud! Man kan også brug ampullen under make-up, som vil fremstå med et meget flottere resultat og holde endnu længere.
  16. Mangler meget lidt. Faktisk kun: *Hente gemalens smokingbukser *Hente brudekjolen *På køretur med fotografen i Rold Skov for at se mulige locations *Til prøvemakeup-lægning *Til prøveopsætning hos svigermor *Aflevere bordkort og bordplan til restauranten *Havde de sidste detaljer på plads med pasning af bettemanden That's it.
  17. vil lige være med og smide et billede af mine sko også sko.doc
  18. Hvad med Rold Storkro? Ved at det er på den "forkerte" side af Fjorden, men der er masser af overnatningsmuligheder, det ligger i de skønneste omgivelser og maden er kanon! Vi skal være 43 i kælderen deroppe, og der er masser af plads - og man sidder og kigger direkte ud på bambierne!
  19. Nå..... så gør han det igen - det drog til en svigerfar jeg har! Større fjols og egoist finder man næppe! Idioten har nu besluttet sig for at han vil komme i sit gamle slidte og mølædte jakkesæt som er 18 år gammelt! For som han siger..... man køber da ikke nyt tøj til et almindeligt bryllup!!! Vi havde en snak med ham for noget tid sigen, og min tilkommende spurgte sin far, om han skulle ud og have en smoking. Uha nej.... det skulle han da ikke for det var ALT ALT for dyrt. Vi fortæller ham så, at man faktisk kan få en ganske pæn smoking for 1000 kr, og så vender det! Så vil han da ikke komme anstigende i så billigt tøj !!?? (øh nå...... Mister Bilka-tøj går ikke i billigt tøj??? Ikke at der som sådan er noget galt med billigt tøj, men hold dig sgu da til din første udtalelse gamle narrehat!!) Næh nej..... fyren vil komme anstigende i det jakkesæt han købte for 2000 kr for 18 år siden til min svigerindes første bryllup. Men okay.... det har jo nok været et ganske særligt bryllup, for man køber jo ikke nyt tøj til et ALMINDELIGT bryllup!!!!! Hvad giver I???? Lateda
  20. For at tage der fra en ende af, så jo... han har en kone... eller de vil sige... de er ikke gift og de har seperat økonomi ( på 23. år!) Hun siger også han skal tage at købe noget nyt, men i og med at de har hver deres økonomi, kan hun jo ikke tvinge ham.... selvfølgelig med mindre hun køber det til ham, men det er hun desværre også for nærrig til! Men altså.... jeg prøver at tale med hende og ser om hun ikke kan få ham overbevist. Nej det er ikke for min skyld at han skal købe noget nyt! Min kommende er altid blevet svigtet af sin far - han gad ikke passe ham da han var lille, han gjorde hvad han kunne for at gøre livet surt for min kommendes mor, og han bagateliserede alt og alle blot for at hævde sig selv! men her de senere år er forholdet blevet lidt bedre, så derfor mente min kommende at han skulle have buddet til brylluppet. Det har så resulteret i at "svigerfar" forventer at være forlover for min kommende (for sådan gør man jo siger han!!), men vil altså samtidig kun møde op i sit ynkelige gamle og grimme jakkesæt! I tror det er løgn, men seriøst.... manden er ikke rigtig klog! Når han ikke sender mails og sms'er til os i stribevis, så sidder han og laver statistikker over hvor god han er til det ene og det andet (primært hans sport), og samtidig fremgår det tydeligt hvor dårlige alle andre er. Derudover er han begyndt at male og tror seriøst han er den næste van Gogh! Til jul og fødselsdage de sidste 2 år har min kommende fået "hjemmegjorte billeder" (ja jeg får jo ikke gaver, det bruger han ikke!) men det holder da heldigvis nu hvor vores søn er kommet verden. Når han får børnebørn frafalder hans egne børns gaver nemlig!
  21. Det har ikke huller i, men det er falmet, så det er på det nærmeste mørkegråt! Desuden..... jo der er sgu noget i vejen med at han tager det på! Det er flere numre for småt og kan ikke knappes, men det indser han ikke!! han ligner en hjemløs i det! Han kan simpelthen ikke være bekendt ikke at tænke på din søn den ene dag!
  22. Selvfølgelig kan du det! Jeg har selv en prinsessering som forlovelsesring og en alliancering som vielsesring!
  23. Hej Du tager til den der ligger mellem Nørresnede og Engesvang (på A-13) eller til Brud og Festgården i Demstrup! Det er sådan lige de bud jeg umiddelbart har! Lateda
  24. Jeg tror jeg har været i en kjole der minder om den hos Brud og Festgården i Demstrup! Min kjole er lidt i samme stil, dog uden slæbet og perlerne. Hvis du bor i Jylland er det nok værd at smutte forbi derude og se om de kan hjælpe dig! Lateda
  25. endnu en kjole..... min er dog hvid.