farmer

Medlem
 • Content count

  390
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About farmer

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 06/22/1983

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Gørding/sydjylland
 1. vi gjorde ikke.. altså satte det ud :0) for det frøs 4 grader den aften.. men vi satte en sedddel på døren, og øl og sodavand + vores kamera lige inden for døren!! det er da det mindste man kan gøre når nu man "ikke må" invitere folk indenfor..
 2. Jeg syntes det er rigtig flot!!! ikke spor for meget
 3. min bror fik en "timeout" knap af konens veninde, til deres bryllup.. for det mente hun han kunne få brug for, når sådan konen gik i selvsving..:0) Ved ikke hvor den er fundet henne, men den er ret sej..
 4. Her er vores:
 5. Jeg lavede skilpadecremen sammen med skovbær mouse.. og det smagte fantastisk og pernille har ret, man skal bare ikke spare på skilpaderne, så kan det sagtens smages.. Uhhmm
 6. Ja hun er fantastisk dygtig og så deler hun lystigt ud af opskrifter, how-to beskrivelser og meget mere på hendes hjemmeside!! den er guld værd!! Jeg er så vild med hendes side..
 7. Hvis det er en dag vi begge kan, kan vi bare følges ad. Jeg bor i Esbjerg og kan sagtens ligge bil til.. /Maria Lyder bare rigtig godt!!! afventer en dato, så kan vi lige snakkes ved..
 8. venter lige på en dato.. så vil jeg lige overveje det!! bor næsten i Esbjerg, så der er et lille stykke vej, men er helt sikkert interesseret :0).. "kom til" at lave min egen bryllupskage.. så nu står der to veninder og tripper og siger jeg skal lave deres også... :0) Meen... så skærpes kravene til mig selv jo lidt, vil jo gerne give mine veninder en perfekt kage.. så kunne være fedt med et kursus
 9. Jeg gav min mand en fotomontage samt et flot messing skilt til døren , med "familien Frisgaard Sørensen" og så et mindre med vores 3 navne og plads til den lille ny vi venter... Det var meget vigtigt for ham at vi endelig fik samme efternavn alle tre og blev "en rigtig familie".. så gaven var oplagt til ham :0)
 10. det var en rigtig god ide´.. diskret og enkel..
 11. hva.... er der en som overvejer at få en mere?? ;) Altså ja og nej Ville gerne vente til efter brylluppet, men det er vist mere af praktiske grunde Så det er bare hvis nu jeg lige kom til at blive gravid alligevel Så ville jeg jo lige høre med kjolen :17: Ej tror nu vi venter med at prøve, (måske) Ha ha.. lyder præcis som mig for nogle mdr. siden og jeg var i 12 uge til vores bryllup.. og jeg kunne sagtens være i min kjole, faktisk kunne man ikke se det, selvom jeg allerede gik i ventetøj så maven var der, den blev bare helt væk i kjolen..
 12. Kjolen er købt hos brudegården i gørding (jylland, nær esbjerg) jeg var bare helt solgt da jeg fik den på!! :0) godt nok var den brugt, lejet ud én gang.. men jeg måtte bare eje den!! mener det er en Romantica - model, men tror den er fra en gammel kolektion... Dejligt at høre at du kunne lide beretningen.. Alle de skønne billeder er taget af min mor som er total amatør-billed-nørd :0)...
 13. Hey tøser.. jeg venter stadig på billder af den endelige opstilling, den glippede desværre for fotografen (amatør, min mors mand, skulle kun tage billder i forsamlingshuset,mens vi ikke var der).. Håber inderligt at nogle af gæsterne har teget billeder af kagen ,men har ikke fået dem alle endnu Har et enkelt fra da vi skar en af kagerne for fredag aften: Ikke den pæneste kage, men den havde aget lidt skade under transporten, derfor valgte vi at skære i den..
 14. Og damernes: Kan også klar anbefale en tur i Tiger/søstreneGrene.. der købte vi bla. make up, sysæt skopuds osv. til ingen penge
 15. De var et stort hit til vores bryllup, men de blev nok snakket mere om end brugt.. men de blev da brugt!! Her er herrekurven: