farmer

Medlem
 • Content count

  390
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by farmer

 1. Uhh.. skal til bryllup på lørdag!! Glæder mig helt vildt!! Vil i se hvad jeg har lavet?? Først er der gæstebogen: Det er lidt svært at se, men pynten er lavet i 3D
 2. Så blev det min tur til at skrive en lille beretning.. bliver nok mest billeder, men det har i vel ikk enoget i mod?? VORES HISTORIE vi lærte hinanden at kende gennem Landboungdom, da jeg startede på landbrugsskole i 2000. Først blev det ikke rigtig til noget (jeg havde en anden kæreste, min første) men efter ca. 1 år, kom vi "tilfældigvis" til at være sammen. (d. 14 feb 2002) har senere vist sig at Mikael var dybt forelsket i mig fra dag et, men det havde jeg lige for travlt til at opdage blink.gif var t, rods alt kun 18 år... Nå men da vi så havde værret sammen til den her fest, tog den ene dag ligesom den anden, og efter 5 mdr. flyttede vi sammen. vi blev forlovet på vores 1 års dag.. så romantisk!! mikael overraskede mig med ringene på dagen. Efter følgende har vores fælles liv bare udviklet sig med lynets hast og d. 11 nov 2006 fødte jeg vores skønne datter, Astrid. Det bedste og største vi nogensinde kommer til at opleve sammen. I nov. 2007 købte vi Mikaels mors hus.. lille nedlagt landbrug, lige udenfor byen, som vi er i fuld gang med at renovere. Her trives vi alle tre i bedste velgående, og planlægger nu bryllup 14 feb. 2009, vores 7 års dag. Kunne smpelthen ikke være anderledes med vores historie, end vi skulle giftes netop denne dag. Valentinsdag, men i højeste grad også VORES dag.
 3. vi gjorde ikke.. altså satte det ud :0) for det frøs 4 grader den aften.. men vi satte en sedddel på døren, og øl og sodavand + vores kamera lige inden for døren!! det er da det mindste man kan gøre når nu man "ikke må" invitere folk indenfor..
 4. Jeg syntes det er rigtig flot!!! ikke spor for meget
 5. min bror fik en "timeout" knap af konens veninde, til deres bryllup.. for det mente hun han kunne få brug for, når sådan konen gik i selvsving..:0) Ved ikke hvor den er fundet henne, men den er ret sej..
 6. Her er vores:
 7. Jeg lavede skilpadecremen sammen med skovbær mouse.. og det smagte fantastisk og pernille har ret, man skal bare ikke spare på skilpaderne, så kan det sagtens smages.. Uhhmm
 8. Ja hun er fantastisk dygtig og så deler hun lystigt ud af opskrifter, how-to beskrivelser og meget mere på hendes hjemmeside!! den er guld værd!! Jeg er så vild med hendes side..
 9. Hvis det er en dag vi begge kan, kan vi bare følges ad. Jeg bor i Esbjerg og kan sagtens ligge bil til.. /Maria Lyder bare rigtig godt!!! afventer en dato, så kan vi lige snakkes ved..
 10. venter lige på en dato.. så vil jeg lige overveje det!! bor næsten i Esbjerg, så der er et lille stykke vej, men er helt sikkert interesseret :0).. "kom til" at lave min egen bryllupskage.. så nu står der to veninder og tripper og siger jeg skal lave deres også... :0) Meen... så skærpes kravene til mig selv jo lidt, vil jo gerne give mine veninder en perfekt kage.. så kunne være fedt med et kursus
 11. Jeg gav min mand en fotomontage samt et flot messing skilt til døren , med "familien Frisgaard Sørensen" og så et mindre med vores 3 navne og plads til den lille ny vi venter... Det var meget vigtigt for ham at vi endelig fik samme efternavn alle tre og blev "en rigtig familie".. så gaven var oplagt til ham :0)
 12. det var en rigtig god ide´.. diskret og enkel..
 13. hva.... er der en som overvejer at få en mere?? ;) Altså ja og nej Ville gerne vente til efter brylluppet, men det er vist mere af praktiske grunde Så det er bare hvis nu jeg lige kom til at blive gravid alligevel Så ville jeg jo lige høre med kjolen :17: Ej tror nu vi venter med at prøve, (måske) Ha ha.. lyder præcis som mig for nogle mdr. siden og jeg var i 12 uge til vores bryllup.. og jeg kunne sagtens være i min kjole, faktisk kunne man ikke se det, selvom jeg allerede gik i ventetøj så maven var der, den blev bare helt væk i kjolen..
 14. Kjolen er købt hos brudegården i gørding (jylland, nær esbjerg) jeg var bare helt solgt da jeg fik den på!! :0) godt nok var den brugt, lejet ud én gang.. men jeg måtte bare eje den!! mener det er en Romantica - model, men tror den er fra en gammel kolektion... Dejligt at høre at du kunne lide beretningen.. Alle de skønne billeder er taget af min mor som er total amatør-billed-nørd :0)...
 15. jeg startede i går.. her godt i gang med hindbærmoussen, chokolade og nougat står over vandbadet...
 16. Hey tøser.. jeg venter stadig på billder af den endelige opstilling, den glippede desværre for fotografen (amatør, min mors mand, skulle kun tage billder i forsamlingshuset,mens vi ikke var der).. Håber inderligt at nogle af gæsterne har teget billeder af kagen ,men har ikke fået dem alle endnu Har et enkelt fra da vi skar en af kagerne for fredag aften: Ikke den pæneste kage, men den havde aget lidt skade under transporten, derfor valgte vi at skære i den..
 17. Og damernes: Kan også klar anbefale en tur i Tiger/søstreneGrene.. der købte vi bla. make up, sysæt skopuds osv. til ingen penge
 18. De var et stort hit til vores bryllup, men de blev nok snakket mere om end brugt.. men de blev da brugt!! Her er herrekurven:
 19. Fordi min familie er så nemme at imponere!! og jeg æælsker ros... Nej pjat (jo lidt hihi) jeg syntes bare det var rigtrig sjovt og jeg elsker at være kreativ, så for mig var det faktisk en god ting at have noget "at putte fingrene i". .de sidste dage op til brylluppet, det var ren afslapning for mig.. og så fik jeg jo kagen lige som jeg havde ønsket mig.. Gitte
 20. det var også lige min tanke, at du nok ikk ehar det nede ret meget, da det jo så ville blive beskidt!! det er måske ned i kirken, og når i fotografere, men ellers er det vel hægtet op.. super smuk kjole i øvrigt!! WAUUU...
 21. super fin løsning.. jeg gjore selv det samme.. eneste "ulempe" er at man bliver lidt oveladt til sig selv, fordi alle fokusere på gommen, jeg stod bare helt alene med min datter på armen, men ak det overlevede jeg sagtens, men nogle kunne måske blive lidt ked af det, hvis man ikke er forberet på det!! :0) det er lidt brat at komme fra rampelyset og ud i "kulden".. Håber i får et fantastisk bryllup..
 22. Til vores eget bryllup var der børn i alle aldre og det hæmmede batemt ikke festen... vore egen datter på to år var med hele dagen (med dagplejemoderen som gæst/barnepige), der var også en lille på 3 mdr. hun var dog meget ked af det (kolik) så moderen tilbragte det meste af tiden i garderoben, yngste deltager var bare 4 døgn gammel og hun ødelage bestemt ikke noget!! jeg følte ike hun tog fokus overhovedet!! kun de 5 min jeg selv fik lov at låne hende, var helt opslugt!! :0) på den anden side har jeg selv været barnepigen på værelset, og passet min brors datter på 8 uger.. det kan lade sig gøre, men kun hvis moderen er indstillet på det, jeg hentede bare min svigerinde når jeg mente det var tid, eller hun kom når hun lige kunne smutte.. Jeg kan godt forstå din bekymring, men mener også at den er ubegrundet!! selvfølgelig kommer festen ikke til at handle om baby, og hvis din søster har det bedst med at have sit barn i nærheden, kan jeg ikke se det ødelægger noget for dig... Et lille barn har stort behov for sin mors nærvær og jeg syntes det er egoistisk at sætte dine behov over et lille sagesløs barn. Det er en ulige "kamp" som kun du har mulighed for at afgøre (eller barnets mor, hvis hun taler for sit barn og bliver hjemme) Fortæl os hvor det ender..
 23. åhh ved ikke hvad det hedder, men det er sådan en slags silkeagtig noget, meget levende i det, gav 60 kr. pr. rulle med 9 m. så det var ikke galt!! dugene er lejede!! Og tak for de søde ord.. jeg skal nok lige skrive hvis jeg finder ud af hvad det hedder..
 24. et glad og lykkeligt brudepar efter en lang og fantastisk dag...