LuluAnne

Medlem
 • Content count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LuluAnne

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 01/24/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Lokation
  Næstved
 • Interesse
  hehe... lige pt... MIT KOMMENDE BRYLLUP :)
 1. Jeg vil lige anbefale markus Grigos bryllupskager... Hvis man ikke er til lagkage med marcipan/sugarpaste er hans kager geniale nemlig! Min mand (som er kok) lavede selv vores kage (stærkt inspireret af grigo) netop fordi vi ikke er pjattede med de forskellige tarditionelle typer bryllupskager vi afprøvede inden! Hos Grigo er råvarerne i top... bundene kan være alt andet end almindelige "lagkage" bunde og fyldet en lækker mousse med friske bær... Men bedst af alt er overtrækket som hverken er marcipan eller sugarpaste og derfor ikke kvalmende sød! De er desuden super flotte og kvidhvide! ;) De er jo så hverken de billigste eller dyreste kager!
 2. Jeg lavede som sådan ikke dekorationer... Til receptionen havde jeg mange små vaser og fade i forskellige former i glas og hvid opal som jeg bare havde vand og blomster i... til selve middagen havde vi et langt bord hvor vi havde seks hvide vaser (vi var kun 25) i forskellige former hvori jeg havde en slags hvide blomster pr vase... Altså ikke dekorationer men snitblomster i vaser.... Min mor laver dog tit dekorationer og det tager ikke alverdens tid så det passe rnok meget godt... har man først lavet én så ved man jo hvordan de resterende skal bygges op -når det er sagt så bruger man jo altid mere tid end man tror!
 3. jeg ville i hvert fald tage imod et tilbud om at have en kender med derind- min søster og jeg som bestemt ikke var hjemmevante følte os meget meget udstødte! Og fik som sagt af vide at de ikke så velvilligt på os som ikke var fagfolk og det var ikke alle boder der ville sælge med moms--- Jeg handlede blomster for ca. 500,- og er sikker på at jeg kunne ha gjort mine hoser grønne hos den lokale blomsterhandler på torvet og fået det til næsten samme pris.... så skal man jo bare være villig til at give opgaven fra sig! Jeg vidste ikke HVILKE blomster jeg kunne tænke mig... de sku bare være hvide og så skulle jeg ha mest for pengene så derfor ville jeg gerne selv gå og vælge forskellige slags! (og der ER jo meget at vælge blandt inde på grønttorvet ;) )
 4. Hej! Jeg tillader mig lige at skrive... Har du handlet på grønttorvet tidligere eller skal du prøve det for første gang?? Jeg skriver fordi jeg tog dertil med min søster da jeg også havde hørt om den famøse time som man kan handle i som privatperson- havde også læst det på deres hjemmeside MEN det var en RÆDSELSFULD oplevelse... Først og fremmest må man ikke parkere i området -så man skal altså gå langt med sine blomster under armen på vej ud! Men værst var dog følelsen af at være meget LIDT velkommen derinde.... Det var svært at få svar på hvordan man skulle opføre sig og flere steder sagde de der havde standen at de ikke var glade for at vi ville købe noget som privatpersoner! Jeg var meget ked af opevelsen og villet klart ha ønsket at jeg havde haft en INSIDER med til at guide mig---- Tror nemlig måske det kan være en helt anden oplevelse hvis man har én med som kender til det hele derinde så man ikke føler at alle glor og ønsker én til langtbortistan! ;)
 5. Hvornår skal brylluppet stå og hvor mange gæster ? Jeg vil gerne anbefale min mand som er verdens bedste kok! (eller i hvert fald i MIN bog) Med ham får i det ypperste til de penge i vil betale Du skriver tjenere.... hvor formelt skal det være? ....Vi bor i Næstved så det er jo dejligt tæt på..........
 6. Min brudebuket og to knaphulsblomster kostede den nette sum af 150,- Gommens lillesøster er lige startet i lære som blomsterdekoratør og hun lavede dem i forretningen så hun fik vist en ret god pris
 7. Det lykkedes os at købe alt til manden på under en måned -og få ALT på udsalg undtaget vesten... Jonas er ikke til kravat og vest med broderier så det sværeste var faktisk at finde noget HELT enkelt... Men det lykkedes og min Jonas var simpelthen så lækker.... skjorte og sko købte vi hos Hugo Boss i magasin til halv pris... jakkesæt inklusiv diverse tilretninger hos Wagner for den nette sum af 780,-!!!! vest hos Tøjeksperten til fuld pris.... slipset var en gave jeg havde købt med hjem fra Milano sidste år -lækkert gucci slips.... han blev helt igennem maskulin og lækker i sort...
 8. Vores bryllupskage var med bær... det var brownies-bunde og herpå var lagt jordbær, hindbær, blåbær og brombær og så overhældt med en mousse af hvid chokolade tilsmagt med hyldeblomst saft.... meget lækkert! Også flot effekt med de skønne hele bær som man tydeligt så når vi skar kagen op....
 9. rexona antiperspirant roll on har væretdet allerbedste tip for mig.... jeg prøvede også med alm spraydeo men det holdt ikke lige så længe... faktisk ik ret længe på mine lårbasser... med roll on er man snasket lige efter og det skal lige tørre lidt men derefter er det bare PERFEKT!!! Det holdt hele min bryllupsdag selvom jeg egentlig havde påregnet en "refill"
 10. jeg har det også meget nemt meget meget varmt... Og jeg var august brud i kjole med ærmer og stort skørt! -UDEN problemer! Mit skørt var ovenikøbet af den slags uden ringe da jeg synes det er flottest og mest fyldigt uden ringe.... OG vi holdt vores reception i et drivhus af en glaspavilion! ) selvfølgelig var det til tider lidt varmt men ikke noget jeg blev videre generet af! Jeg tror ikke det handler så meget om kjolens størrelsen som dethandler om hvilket materiale kjolen er syet i!! ) Er man en person som let får det varmt er mit bedste råd at holde sig til tøj i naturmaterialer! Det råd gir jeg både i kraft af at jeg arbejder i tøjbutik men også af egne erfaringer....Min kjole var i silke -men havde den fx været i polyester havde jeg sikkert slet ikke kunne holde ud at være i den--- Mange knus og held og lykke med kjolejagten!
 11. Og så danser vi brudevals ... Vi nåede det lige inden midnat!
 12. Nå ja... jeg skiftede mit tre meter lange slør ud med en ponpon til receptionen )
 13. Såskærer vi kagen for -jonas havde selv lavet den og den smagte FANTASTISK!
 14. så fik man sig et lille kys bagefter....