Betina-86

Medlem
 • Content count

  439
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Betina-86

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Her er lige et billede af vores dekorationer Synes selv de er rustikke, feminine og sådan lidt "gammeldags/landidyl"
 2. Hej Piger, Min søster og svoger skal giftes i marts, og vi skal derfor arrangere polterabend for dem. De har først meldt det kommende bryllup ud kort inden jul, så derfor har vi ikke så lang tid til at planlægge. Hvad har I af gode idéer til polterabend for både mænd og kvinder, som skal afholdes i feb./marts? Jeg har læst flere tråde, hvor der jo er masser af gode idéer, men jeg synes vejret/årstiden sætter nogle grænser. Herudover skal der afholdes på falster, og der er derfor ikke mulighed for fx. sumobrydning, megabordfoldbold, osv., da der ikke er sådan noget i nærheden.. Så kom endelig med gode idéer hvis I har nogle..
 3. Vi har givet 8.500 for vores ringe i 18 kt. rødguld. I dameringen er der 3 diamanter. Vi købte dem på messe og det var derfor et messetilbud, alm. pris var lidt over 10.000, kan ikke huske hvor meget.
 4. Til vores bryllup i juni havde vi en pølsevogn til natmad. Vi havde bestilt igennem http://www.reception-natmad.dk/Vores_boder/vores_boder.htm Vi gav 7.125 for 65 personer (inkl. personale, kørsel/transport og pølser/bøfsandwich ad libitum i 2 timer). Vi havde dog valgt en perronvogn så den kunne komme ind i forsamlingshuset og det var lidt dyrere end en almindelig pølsevogn. Vii undersøgte rigtig mange priser, og de ligger meget tætte i pris. Tror derfor ikke det kan findes ret meget billigere.
 5. Vi har mulighed for at spare 7-8000 kroner op om måneden. vi kunne derfor spare sammen på et år, hvilket passede fint, da vi blev gift 13 måneder efter jeg friede til min mand. Vi fik min kjole og slør af mine forældre, da de ville give mig den. Jeg var ellers ikke meget for det, da jeg ved at vi har flere penge i hverdagen end de har. Men de insisterede. Kjolen og slør kostede lige omkring 7000.
 6. Vi fik vores bryllupskage som dessert, og det var det bedste valg vi overhovedet kunne have taget. Vi gik til kaffebord og fik bryllupskage, chokolade og frisk frugt. Til drikkelse fik vi asti, kaffe, the, bailey, grand manier og cognac. Vi fik derfor klaret kaffe og dessert på samme tid. Det gav os faktisk 1 times længere fest, ift hvis vi skulle have haft dessert og efterfølgende skulle ind og have kaffe.
 7. Min mand holdt heller ingen tale for mig. Han er ikke så god til at formulere sig og til at tale foran mange mennesker. Jeg havde det egentlig helt fint med det, det var overhovedet ikke noget jeg tænkte over 'manglede' på dagen. For mig var det vigtigste, at jeg ved at han elsker mig.
 8. Vi havde nu også ekstra lys på bordene ;)
 9. Vi lejede forsamlingshus, da vi så havde mulighed for at få alt som vi gerne ville have det.. Vi ville have en fest hvor vi kunne gi den gas og feste igennem.. Vi havde så også dj der spillede til alle gæster gik hjem, og natmaden var 'pølser-ad-libitum' serveret fra pølsevogn fra kl. 01.00-03.00.. Tros de fleste gæster dog hjem omkring kl. 3, men der var nogle der holde ud lidt længere..
 10. Vores menukort så sådan ud: Jeg blev selv godt tilfredse med dem, og vi fik meget ros for dem.. De gav en rigtig hyggelig ekstrabelysning..
 11. Jeg har i hvert fald stødt på den både i føtex og bilka, så der er jeg næsten sikker på du kan få den..
 12. Håber virkelig du modtager den i morgen, ellers har du heldigvis torsdag at løbe på også.. Dejligt når en butik yder så god service. Og super super dårlig service i butikken. Godt du købte strømperne et andet sted
 13. Prøv at se det link jeg har smidt længere oppe.. Der har de dem i x-small, ved dog ikke hvor små de er i blonden.. Men du kunne måske skrive tildem og høre om de har et mål på det?
 14. Jeg er ret sikker på at de er til at finde i mindre isenkræmmere og af og til i fakta.. Og ellers føtex, bilka, kvickly osv.. De har den altid..
 15. Den er da super flot.. Et par prøvekager mere og et sprøjtekursus, og så er du da bare klar til at lave den perfekte kage til jeres store dag.. Synes nu ellers dine bomber ser fine ud, men de er selvf. ikke så tudelige på billeder