Bolette

Medlem
 • Content count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bolette

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 11/22/1986

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nordsjælland
 1. Vil endnu engang anbefale alexanderflemming.dk Kender ham personligt og ved hvor meget han går op i kvaliteten, og hvor flotte hans billeder er. Er rigtig ked af at jeg ikke kendte ham, da jeg selv blev gift, for ville med GARANTI have brugt ham. Selvom min farbror er en knalddygtig hobbyfotograf, vil jeg hyre Alexander når vi engang når til at skulle holde barnedåb, for vil elske at have hans arbejde hængende på væggene herhjemme.
 2. Vi havde dette smukke lys på bordet til vores bryllup. Vi fik det i gave af min mor og søster, som havde købt det på en ferie på Gran Canaria.
 3. Hov glemte helt at sige, at vi også fik 3 brudepigebuketter med. 2 til voksne brudepiger og en enkelt til min 12-årige kusine.
 4. Min brudebuket, som var det de kaldte en rådhusbuket. Men der var blomsterne altså på ståltråd, for at buketten ikke blev for tung.
 5. Vi brugte 2910 kr på ALLE blomsterne, og 600 kr. på leje af 10 rigtig flotte hvide duge, som vi efterfølgende afleverede beskidte, da rengøringen var med i prisen. Vi fik 5 aflange blomsterdekortioner, 4 brystbuketter og min brudebuket, og jeg gik ikke efter prisen, men kvaliteten. Så mener da godt man kan gøre det for 5000 kr. Midt på bordet ser du en af vores blomsterdekorationer. Smider lige et et billede af min brudebuket i næste post. Hvis du vil se brystbuketterne, er der nogle billeder under min bryllupsberetning.
 6. Ihh... tak. Hvor er du sød.
 7. Ja... at regnen stoppede redede en stor del af dagen, da gæsterne var nødt til at være udenfor under receptionen. Fik godt nok lidt sved på panden, da jeg hørte om uheldet på motorvejen. Frygtede jo netop at gommen eller gæsterne kunne være indblandet. Til alt held gik vi fri, og fik vores store dag.
 8. Det var så beretningen om vores helt fantastiske dag. Håber I nød det bare en brøkdel af hvad vi gjorde.
 9. Da vi ankom til hotellet havde vi svært ved at finde vores værelse, og rendte i et godt stykke tid rundt og ledte. Da vi endelig fandt det, var det tid til at få pillet alle hårnålene ud, og komme i bad. Hvor var det skønt, at få håret ned på plads igen. Vi smuttede i seng, og nåede lige, at få halvanden times søvn, inden vi stod op, og udvekslede morgengaver, inden vi blev hentet af min mor, og kørt tilbage til festlokalerne. Jeg gav Michael et skilt til vores dør, med vores nye fælles efternavn, og af ham fik jeg et pandora armbånd, med en kirke som vedhæng. Kl. 8 søndag morgen serverede vi morgenmad, og folk begyndte langsomt at ankomme med tømmermænd. Da der var allerflest var Michaels onkel hurtig, og foreslog at vi i fællesskab tog teltene ned. Vi forsatte efterfølgende i nogle timer, inden vi måtte overgive os til trætheden og tage hjem. Resten af oprydningen foregik mandag.
 10. Festen er gået i gang, og jeg tror desværre folk er blevet for fulde til at taget flere billeder, for det sidste vi har er dette, hvor gommen får en lille svingom med sin søster.
 11. Vi havde hyret en af mine kammerater fra folkeskolen til at stå i baren (han er normalt bartender hver week-end, så han vidste hvad han lavede.) Han havde hjulpet mig med at få lavet nogle drinkskort, så folk kunne få smagt nogle forskellige drinks. Det viste sig at være et stort hit.
 12. Dansen med min far.
 13. Og dér blev han så sat, efter de havde klippet hans strømper.