Bolette

Medlem
 • Content count

  159
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bolette

 1. Vil endnu engang anbefale alexanderflemming.dk Kender ham personligt og ved hvor meget han går op i kvaliteten, og hvor flotte hans billeder er. Er rigtig ked af at jeg ikke kendte ham, da jeg selv blev gift, for ville med GARANTI have brugt ham. Selvom min farbror er en knalddygtig hobbyfotograf, vil jeg hyre Alexander når vi engang når til at skulle holde barnedåb, for vil elske at have hans arbejde hængende på væggene herhjemme.
 2. Hej alle og velkommen til min bryllupsberetning. Jeg har desværre ikke så mange billeder fra dagene op til brylluppet, da vi (som alle andre) havde ustyrligt travlt, derfor har jeg kun lige lidt kort tekst om den sidste uge inden, men tilgengæld en hel masse billeder fra selve dagen. ***************** Vi startede allerede lørdagen inden brylluppet, hvor min far og jeg, tog til Tyskland, for at købe en masse drikkevarer. Vi fik købt stort set alt, og blev dermed 6000 kr. fattigere. Om mandagen tog jeg med min far i Metro, og fik købt resten vi manglede, af langtidsholdbare ting. Jeg havde tidligere på dagen hentet min kjole i Lilly sammen med min brudepige, som samtidig fik fundet den helt perfekte brudepigekjole. Vi var også hurtigt et smut i Magasin, hvor jeg fandt en lip-gloss. Tirsdag, onsdag og torsdag fik vi ordnet en masse praktiske ting, som f.eks. at sætte bordplanerne i menuhæfterne, bage kransekagerne, fik sidste brudevals-undervisning, afleveret vores kat i kattepensionen og en masse andre småting.
 3. Vi havde dette smukke lys på bordet til vores bryllup. Vi fik det i gave af min mor og søster, som havde købt det på en ferie på Gran Canaria.
 4. Hov glemte helt at sige, at vi også fik 3 brudepigebuketter med. 2 til voksne brudepiger og en enkelt til min 12-årige kusine.
 5. Min brudebuket, som var det de kaldte en rådhusbuket. Men der var blomsterne altså på ståltråd, for at buketten ikke blev for tung.
 6. Vi brugte 2910 kr på ALLE blomsterne, og 600 kr. på leje af 10 rigtig flotte hvide duge, som vi efterfølgende afleverede beskidte, da rengøringen var med i prisen. Vi fik 5 aflange blomsterdekortioner, 4 brystbuketter og min brudebuket, og jeg gik ikke efter prisen, men kvaliteten. Så mener da godt man kan gøre det for 5000 kr. Midt på bordet ser du en af vores blomsterdekorationer. Smider lige et et billede af min brudebuket i næste post. Hvis du vil se brystbuketterne, er der nogle billeder under min bryllupsberetning.
 7. Ihh... tak. Hvor er du sød.
 8. Ja... at regnen stoppede redede en stor del af dagen, da gæsterne var nødt til at være udenfor under receptionen. Fik godt nok lidt sved på panden, da jeg hørte om uheldet på motorvejen. Frygtede jo netop at gommen eller gæsterne kunne være indblandet. Til alt held gik vi fri, og fik vores store dag.
 9. Det var så beretningen om vores helt fantastiske dag. Håber I nød det bare en brøkdel af hvad vi gjorde.
 10. Da vi ankom til hotellet havde vi svært ved at finde vores værelse, og rendte i et godt stykke tid rundt og ledte. Da vi endelig fandt det, var det tid til at få pillet alle hårnålene ud, og komme i bad. Hvor var det skønt, at få håret ned på plads igen. Vi smuttede i seng, og nåede lige, at få halvanden times søvn, inden vi stod op, og udvekslede morgengaver, inden vi blev hentet af min mor, og kørt tilbage til festlokalerne. Jeg gav Michael et skilt til vores dør, med vores nye fælles efternavn, og af ham fik jeg et pandora armbånd, med en kirke som vedhæng. Kl. 8 søndag morgen serverede vi morgenmad, og folk begyndte langsomt at ankomme med tømmermænd. Da der var allerflest var Michaels onkel hurtig, og foreslog at vi i fællesskab tog teltene ned. Vi forsatte efterfølgende i nogle timer, inden vi måtte overgive os til trætheden og tage hjem. Resten af oprydningen foregik mandag.
 11. Festen er gået i gang, og jeg tror desværre folk er blevet for fulde til at taget flere billeder, for det sidste vi har er dette, hvor gommen får en lille svingom med sin søster.
 12. Vi havde hyret en af mine kammerater fra folkeskolen til at stå i baren (han er normalt bartender hver week-end, så han vidste hvad han lavede.) Han havde hjulpet mig med at få lavet nogle drinkskort, så folk kunne få smagt nogle forskellige drinks. Det viste sig at være et stort hit.
 13. Dansen med min far.
 14. Og dér blev han så sat, efter de havde klippet hans strømper.
 15. Da vi havde fået spist bryllupskage, takkede toastmasteren for en god aften, og vi begav os ned i underetagen for at danse brudevals. Toastmasteren nåede lige, at minde mig om, at skifte til riveslør, men det havde ikke været nødvendigt, da alle syntes, at mit slør var så flot, at de ikke rive det i stykker. Vi fik danset, og Michael fik klippet sine sokker til stor morskab for alle, særligt da han havde fået lilla neglelak på tæerne. Herefter fik jeg en dans med min far, og baren blev åbnet. Alle festede og havde det sjovt hele natten, og kl 4 blev vi smidt ud af vores toastmaster, som mente at vi trængte til noget søvn. Selv forlod han stedet kl 7.30 som den sidste, og begav sig over på den nærtliggende campingplads sammen med sine hyttekammerater, hvor de fik spillet en god gang minigolf. Hvor ville jeg gerne have haft dét foreviget på et foto.
 16. Det koncentrerede brudepar skærer kagen for.
 17. Der blev serveret ostebord, og efterfølgende bryllupskage. Vores topfigur havde Michael valgt, og han er jo ikke helt uden evner, så han havde fundet på, at det skulle være den hvor bruden trækker en siddende gom af sted. Men med en lille ændring. Gommen fik nemlig en lille bærbar computer på skødet, så der ingen tvivl var om, at den forestillede Michael og mig.
 18. Vores toastmaster
 19. Der var ligefrem kø
 20. Nogle af de adskillige kysserunder.
 21. Så blev det langt om længe min tur til at holde tale. Der var ingen andre end toastmasteren og mig selv, som vidste, at jeg skulle holde tale, og jeg havde klart meldt ud, at dét skulle jeg i hvert fald ikke. Så folk blev vist noget overraskede over at jeg ville sige noget. Jeg kom godt igennem den, og efterfølgende var der afslutningsvis en sang fra min mor og søster. Sangen fra min mor og søster.
 22. Det flotte bryllupslys, som min mor og søster havde med hjem fra Gran Canaria.