d.d84

Medlem
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About d.d84

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 12/10/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  05.09.2009
 • Type vielse
  Kirke
 • Lokation
  Greve
 1. Vi er nok oppe omkring de 55.000 nu.. Vi startede ud med et budget bryllup, senere satte vi et max på 40.000,-, og nu er vi så på 55.000,- ca. Vores største post er vores vielsesringe,.. De koster den nette sum af 16.000,- (hvilket ikke var meningen, men havde heldigvis en del penge til overs fra ferie kontoen.. ;) ).
 2. Jeg har sagt til min kommende mand at han ikke behøver holde tale for mig.. jeg ved at han har det dårligt med sådan noget og at han vil være nervøs hele dagen.. Men tror nu han holder den alligevel.. Har så sagt til ham at han "bare" kan rejse sig og sige - jeg elsker dig, Hvis han gerne vil sige noget men ik for meget.. Men det er helt op til ham.. Jeg er bare lidt bange for at han gør de fordi man skal, og ikke fordi han har lyst, for jeg ønsker ikke at han skal være nervøs over det inden.. Dagen skal bare være perfekt for ham..
 3. Hej Sarah.. Faldt over din tråd, da jeg så du skulle giftes samme dag som mig.. Hvor er det hele bare gennemført og smukt.. Og din kjole... den er jo intet mindre end fantastisk.. Håber vi får skønt vejr på dagen.. ;)
 4. Vi skal synge 3 salmer.. 699: Glæderig og underfuld 706: I blev skabt som mand og kvinde 703: Det er så yndigt..
 5. Det lyder præcis som vores.. Der er hele tiden liiiige lidt mere..
 6. Er der nogen der ved om de der fuglevenlige ris smitter af?? For de kan jo ik vaskes inden, da de opløses i vand..
 7. Vi skal have buffet, og stiller et i A4 str, i hver sin ende af bordet på et lille staffeli.. Vi laminere bordkortene inden. Staffelierne kan evt. købes i panduro til 69 kr stk. Tror vi laver dem selv..
 8. Jeg har en ring som jeg skal have på på dagen. Jeg købte den for noget arv efter min mormor og morfar, som betyder meget for mig..
 9. Sikke nogle flotte invitationer.. Her er vores..
 10. Jeg skal have min med mig hele dagen, og have taget en masse smukke billeder af den. Næste dag skal jeg så tilbage til kirken, og ligge den på fællesgraven, hvor min mormor og morfar ligger begravet. Da jeg ikke kan have dem fysisk med, skal de være med på den måde. De har og vil altid betyde meget for mig, og ville have nydt dagen og planlægningen op til.
 11. Nyt: Kjole, slør, sko, diadem mm. Gammelt: En ring jeg købte for arven efter min mormor og morfar. Lånt: ???? Have no idea.. Blåt: Bånd i strømpebåndet.
 12. Men hvad skal man låne??
 13. Jeg havde bestilt tider 5 steder, det var ca. 4 mdr. før brylluppet.. Men det allerførste sted, var nr. 4 kjole jeg prøvede lige mig.. Kunne ikke forestille mig at det ku være andre end den.. Så måtte aflyse alt andet..
 14. Hejsa :)

  Så fandt jeg dig vidst :)

  Så jeg jo ikke helt alene mere *GS*

 15. Jeg skal også gå op af gulvet til Canon in D.. Den er såå smuk, og giver mig en meget bedre følelse inden i, end here comes the bride..