Karen giftekniv

Medlem
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Karen giftekniv

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. Ved du hvad.... De kære forældre og svigerforældre vil gerne have, at deres børn gør alt på sammen måde som de. De kan ikke helt acceptere, at deres børn er blevet voksne og selvstændige, og allerværst - alt det de ikke nåede eller fik gjort, vil de gerne udleve gennem deres børn. De "gamle" må lære at give slip
 2. Generelt skal man ikke bruge familien/gæsterne til foto/video job. Det er ikke rimeligt, at en gæst skal opleve hele festen gennem en sort/hvid søger, samt stå til ansvar for, at alt kommer med, Hvis det tilmed er et fremmed kamera, kan den stakkels gæst komme til at lave det værste l... uden at vide af det. Hvis man vil have gode billeder eller video, så hyr nogen der kan, og nogen som kun har focus på at få det bedste ud af dagen.
 3. Men så bliver du jo 18 år inden brylluppet - er "problemet" så ikke løst ?
 4. Bertoni på Fisketorver er super - vi har netop købt der, og det skulle også lægges op/ned, ind/ud, og dar var fejl på både jakke og bukser (stoffejl), men alt blev lavet 100%, uden bøvl og til tiden. Troelsstrup har der i mod behandlet os som idioter. da vi engang kom og skulle have dyre jakkesæt til 3 mænd - det blev der ikke nogen handel ud af.
 5. Der er bare nogen der ikke forstår det... og nok heller aldrig får der lært. I vores familie har vi en der ALDRIG giver besked, men vi ved han kommer - selv til et bryllup giver han ikke en lyd fra sig. Og så er der dem der melder afbud fra bryllup 5 dage før - uden grund
 6. Når man først hat været i "systemet" én gang, bliver adressen gemt, og kommer der mere til samme adresse, ryger det til side til kontrol. Og pas på med det. Visse ting kan blive MEGET dyrt. Nye toldregler gør, at f.eks. medicin der kan sidestilles med "nakotika" (sovemedicin, smertestildende mv.) ryger direkte til politiet, og det koster 3 år på straffeattesten + en bøde på mindst kr. 6.000,00
 7. "Du Er" er med News. Søs Fenger er nok "Inderst Inde" :-)
 8. Pas på ! Den med prøveplader duer ikke. En bil på prøveplader må KUN bruges til kørsel til/fra værksted, og i forbindelse med salg. Bliver man standses, er det fuld afgift + bøde. Det samme gælder delvis for veteranbiler (hvad mange ikke er klar over). En veteranbil er normalt forsikret til en lav præmie, og er den det, må den kun bruges til veterankørsel (træf, løb/udstillinger mv.). Hvis der sker en skade på bilen, og det er i forbindelse med f.eks. bryllupskørsel, betaler forsikringen ikke en krone. Husk også på, at mange har deres dyre biler registreret på gule plader, og de må heller ikke bruges til bryllupskørsel. Altså flere gode grunde til at kontakte et seriøst firma, når der skal køres.
 9. . Nej. Underskriften på rådhuset er juridisk bindende, og I er "rigtig" gift. Din veninde gjorde det rigtige. Hun blev "rigtig" gift, og dermed var det økonomiske omkring huset på plads. Og når de tilmed venter barn, var der endnu en oplagt grund til at få tingene på plads. De har nu sikret hinanden, og så kan de holde fest og velsinelse, når tid og råd kommer.
 10. Kært barn, mange navne Kærlighedsfest eller "bare en fest" - når dagen er omme, har I holdt en fest, men I er ikke gift, og ligemeget om I "føler" jer gift, så er I det ikke. At I siger ja "på en anden måde" betyder kun noget for jer, og i tror og føler jer gift, men I er det ikke, og din "mand" kan pakke sin kuffert og skride, uden at skulle tænke på noget som helst Hvis I på et tidspunkt skal have lån til hus eller bil, står I med yderligere problemer, da I set med bankens øjne, er to personer der ikke hæfter solidarisk. Uden at vide det, og uden at blande mig i noget, mener jeg der må ligge noget til hindre for, at I bliver "rigtig" gift. Papirgangen er såre simpel, og I skal ikke tænke på, om det nu er den ene eller den anden der ejer dit og dat. Og hvis du allerede har særeje på din arv, så er der vel ikke noget, der kan stå i vejen for et "korrekt" bryllup
 11. Jeg forstår det SLET ikke nu. Det lyder som et økonomisk valg, og hvis det er det, hvorfor så bruge en masse penge på en fest ? Uden særeje (og hvad der til det medfølger af papirarbejde og advokatudgifter), står I lige så dårligt, som nogen der aldrig har set hinanden før. At det er lovligt, og at præsten går med til det, er én ting, men når dagen er omme, har I holdt en fest, og det er så det. Jeg har selv kendskab til "et par" der aldrig blev gift på papiret. De fik en søn, og da han var 15 år gammel døde faderen. Sønnen arvede ALT, og hans mor måtte gå fra huset. Sønnen hyggede sig i et års tid, så var formuen fra hus, bil og indbo brugt op på druk og fester.
 12. Når jeg spørger ind til den kirkelige del, er det fordi jeg for nogle år siden hørte om et par, der ville holde stort bryllup med kirke og det hele, men de ville ikke sige ja i kirken, de ville altså ikke tilspørges, og det sagde præsten nej til. Her var der klar besked fra kirken om, at de måtte følge kirkens "regler" hvis de ville bruge kirken til deres bryllup.
 13. . Jeg forstår den ikke helt. Kan man gå i kirken, og bede præsten være skuespiller ? Hvis I alligevel går i kirken, hvorfor så ikke lige sige ja samtidig ? Hvorfor planlægge bryllup med så kort deadline - for anden gang ? Det juridiske tager ikke lang tid. Få fat i en advokat, og så er den klaret. I vil gerne holde fest, og I vil gerne i kirken - hvor ligger problemet ? Undskyld, men for mig ser det ud som I vil holde bryllup, uden at gøre det, eller at I ikke er klar til at sige JA. du har fuldstændig misforstået det. Det er netop fordi, vi er klar til at sige ja til hinanden, at vi gør det på denne måde. Det ville bare ikke være smart for os at under skrive dokumenterne. Præsten vil ikke være skuespiller, men tale om den kærlighed vi har til hinanden og binder os sammen. Hun vil netop tale om det som kirken står for og det kan jeg ikke se har noget med skuespil at gøre. Tværtimod er det så ægte og så rent som det kan blive. Det er ikke et stunt vi stiller op, men vores kærlighed og vores bryllup. . Det jeg bla. spurgte ind til var, om præsten vil gå med til at "gifte" jer, uden den rituale den (at tilspørge jer) ? Og hvordan kan man kalde det et bryllup, når man ikke har sagt ja til hinanden ? Juridisk er I jo ikke gift efter denne dag, og bliver der blandet børn ind i billedet, må I en tur til Statsforvaltningen, for at fastslå fadderskabet. I er heller ikke økonomisk sikret, hvis der sker den ene part noget, men I kan få lavet testamente - men så er papirgangen til et bryllup altså noget mere enkelt.
 14. . Jeg forstår den ikke helt. Kan man gå i kirken, og bede præsten være skuespiller ? Hvis I alligevel går i kirken, hvorfor så ikke lige sige ja samtidig ? Hvorfor planlægge bryllup med så kort deadline - for anden gang ? Det juridiske tager ikke lang tid. Få fat i en advokat, og så er den klaret. I vil gerne holde fest, og I vil gerne i kirken - hvor ligger problemet ? Undskyld, men for mig ser det ud som I vil holde bryllup, uden at gøre det, eller at I ikke er klar til at sige JA.
 15. Der kan nu godt være kort tid mellem ulykker Citat: Ing.dk "fredag 30. mar 2012 kl. 06:45 Mekanikerne hos SAS i Oslo har ekstra travlt i dag. I går kolliderede to SAS-fly nemlig, men ved to separate tilfælde og med bare 40 minutters mellemrum"