karina & Brendan

Medlem
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About karina & Brendan

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 10/20/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  08.05.2010
 • Type vielse
  Kirke - Skt. Pauls Kirke i Sønderborg
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København S
 1. Her er noget, som jeg jo desværre også har rigtig, rigtig dårlig erfaring med :-( Hvis du vil have hele smøren, så kig evt. i min planlægningstråd. Jeg er så forarget over manglende service i de brudebutikker og har også klaget til den pågældende butik! Jeg fatter ikke, hvordan det er muligt at yde en SÅ dårlig service i butikker, hvor man lægger SÅ mange penge. I dit tilfælde har butikken desværre nok retten på deres side - kjolen er ved udsalgsvarer - "købt som beset", går jeg ud fra? De har derfor ingen pligt til at tage den tilbage, men jeg synes måske godt, man kunne udvise lidt goodwill til bruden. Du vil jo stadig gerne købe et produkt i deres butik!! Jeg synes efterhånden, at markedet for brudekjoler er så dårligt, at der virkelig trænger til at blive ryddet op i den branche! Jeg stod med en kjole 12 timer inden brylluppet og måtte til at finde en, der kunne sy perler på samt fjerne pletter på min til trods for, at jeg havde bedt skrædderen om det 4 gange!!!!! Det var dog næsten 'den mindste' skade, der var sket med min kjole.
 2. Kunne ikke have sagt det bedre end Milstarn! Det bliver ofte kedeligt og/eller er der ikke tid til at pakke op på dagen, og så skal man have andre til det. Vi pakkede op dagen efter, da vi endelig var lidt alene med bare det nærmeste familie, og så slipper man også for de der øjeblikke, hvor man ikke rigtig ved, hvilken grimasse man skal putte på, når man eksempelvis som os, fik en træfigur af et brudepar, som på INGEN måde passer ind i vores stil, og min mands reaktion var "Who gave us THAT dust collector?" HA HA HA :-)
 3. Superfin! Hvor køber man de der tandstikker med plastik udenom??
 4. har lige modtaget mine favourboxes fra Hong Kong, men nu er jeg kommet lidt i tvivl om, hvad jeg skal putte i dem. Ved, der tidligere har været en tråd om dette, men kan desværre ikke lige finde den. Alle ideer er velkomne! :-)
 5. Ej, hvor er de fine! Hvor har du fået dem lavet henne?
 6. Rugbrødet kan købes i en kæde "German bakery" eller sådan noget lignende. Der ligger bl.a. et på George Street i Sydney :-) Bare lige til info, hvis man savner det for meget!!
 7. Lægesystemet er nok noget, som jeg har UTROLIG meget erfaring med, da jeg var syg uafbrudt i 5 mdr. af mit ophold. Startede med en forkølelse og endte med en operation for bihulebetændelse, og følte mig godt behandlet hele vejen. Tegn en god rejseforsikring ved enten Gouda, Europæiske eller dit eget rejseselskab og kig efter, hvad de forskellige dækker. Jeg rejste med alm. ulykkesforsikring (ingen bagage, da det, jeg ville få tilbage, var nærmest på størrelse, hvad man skulle betale i selvrisiko og vurderede således, at jeg heller ikke havde noget, der var så dyrt, at jeg ikke kunne erstatte det selv). Jeg tegnede en ved Europæiske, og betalte 3.500 for et helt år, og de penge må siges at være givet godt ud, da en CT scanning, som jeg fik alene koster AU$300 og selve operationen løb op i AU$4.000!! Man ringer bare til en læge som herhjemme, og normalt betaler man så bare regningerne under lægebesøget (almindeligvis ligger på omkring $60-$65 for en alm. undersøgelse), og så får man pengene igen af forsikringsselskabet. Ved operationen klarede Europæiske dog det hele, så de betalte mit ophold på forhånd. Ja, september kan både være varm og kold - jeg var i Australien, da de havde den koldeste vinter og ringeste sommer i 50 år eller noget i den stil ;-) Men jo, det burde være forår. Med mulighed for at bade, så har jeg vist ikke selv været i Newcastle, men de fleste strande er der ingen problemer med. Længere nordpå kan der være problemer med bluebottles http://www.australianfauna.com/bluebottlejellyfish.php, som man lige skal passe på, men ellers er strandene ret gode...... på de forskellige surf-beaches kan det dog godt være temmelig 'rough', og understrømmen kan til tider være så stærk, at de fraråder folk at gå ud, men det vil jo altid være skiltet. Måske vil det være en god idé for jer at leje en bil eller købe en billig brugt? Som Anette nævnte, er 100 km ingenting - vi kørte engang nærved 6000 km på 14 dage. Hvis du har lyst, så lavede jeg en blog over noget af vores ophold i Sydney, som jeg da kan sende dig et link til? Giver dig måske også en bedre fornemmelse af nogle af de steder, I kan tage hen på ferie etc. Bare spørg løs, hvis der er andet. Jeg tager gerne en tur down memory lane ;-) Karina
 8. Hej Amalie! Først og fremmest - GLÆD dig! Australien er intet mindre end fantastisk! Min kæreste, som er australier og jeg boede dernede i 2007, da jeg fik en praktikplads på handelskontoret i Sydney, og det er klart en af de fedeste oplevelser! Jeg er sikker på, at du får et fantastisk ophold i Newcastle. Nu har jeg ikke lige fulgt med i, hvorlænge I skal være i Australien, og hvornår I tager af sted. Hvis I skal af sted i vinterhalvåret, så husk et par varme sweatre og en varm jakke. Selvom AU aldrig når de temperaturer, vi har haft i vinter i DK, så bliver det koldt!!! Og endda ret koldt, fordi husene/lejl. ikke er så isolerede. Mht. madvarer, så blev kænguru nærmest en ugentlig ret hjemme hos os - elsker smagen og især på grillen! Ellers er der jo alle mulige frugter, som jeg er sikker på, I nok skal stifte bekendtskab med i både supermarkederne og på markederne. Vi gik meget ud at spise, mens vi boede der - netop fordi det er billigere end herhjemme, og så var det oftest nemmere at mødes med andre inde i byen. Jeg synes ikke, jeg oplevede, at der var ting, som jeg ikke lige kunne købe (ikke udover de sædvanlige, når man rejser som gær, creme fraiche og fløde, som ikke smager helt ligesådan....så med enkelte kager, kunne det godt blive en udfordring :-) I kommer jo nok til Sydney ind imellem - og hvis du har lyst til at mødes med andre danskere i området, så eksisterer der en klub for unge danskere, som opholder sig i Sydney/omegn. Den hedder Young Danes og er styret af generalkonsulatet. Du kan finde den på Facebook eller ved at skrive til generalkonsulatet - tjek www.gksydney.um.dk. Hvis du vil have rejsetips eller lignende, så siger du bare til. Jeg havde rigtig meget ferie det år, vi var dernede, så har været lidt rundt omkring og kan helt sikkert komme med ideer. I får et fantastisk ophold - det er jeg sikker på! Tror slet ikke, du skal bekymre dig om, hvad du skal foretage dig ----- der er SÅ mange ting, man kan lave, og oppe omkring Newcastle ligger der nogle fantastiske naturområder!! Havde det været muligt, og havde det ikke været, fordi jeg skulle tilbage dengang og afslutte min uddannelse i Danmark, var vi klart blevet dernede. Der går nok ikke så mange år, før vi rejser derned igen....det er intet mindre end et fantastisk sted! Mange hilsner, Karina
 9. Man kan jo aldrig safeguarde sig helt imod hverken kontraktbrud eller brudte aftaler. Dog ville jeg aldrig betale alle pengene, inden jeg stod med det reelle produkt i mine hænder - netop, da man så giver dem alle muligheder for ikke at gøre arbejdet færdigt.
 10. Prøv at tjekke denne hjemmeside: http://www.alt-til-din-fest.dk/music/?gcli...CFUVB3god6CTOdQ Jeg fik selv rigtig mange henvendelser på vores forespørgsel, og mange gode i blandt. Valgte så i stedet et 5 mands band fra Århus, som jeg synes, var lige i øjet..... ;-)
 11. Uhh, undskyld jeg lige blander mig, men hvor har de fundet disse kjoler henne? :-) Me like!!
 12. Kære Zillas, Jeg har en voksen brudepige til mit bryllup og sidder lidt med håret i postkassen, da jeg endnu ikke har fundet en kjole, som matcher farvevalg eller for den sags skyld passer til en brudepige. Mit tema er lilla, og således skal kjolen også være det. Nuancen er lidt ligegyldig. Har I nogle forslag til, hvor man kan købe sådan noget? Det kan både være en kort samt en lidt længere kjole. Vi bor i KBH, mener for den sags skyld også tit i Odense og i Sønderjylland, så kom blot med forslag. Tusind tak! Den fortvivlede brud
 13. Årh, den kjole sidder jo bare PERFEKT på dig!!! :-) Den er noget så fin, og hvor ser du smuk ud.....som der var en, der skrev i min tråd, at når bruden stråler sådan, så er det den helt rigtige kjole :-) Ej, hvor jeg glæder mig til at få min kjole hjem og prøve den igen!!!
 14. Findes der ingen pavillioner ved/omkring silkeborg-søerne? Under en bro eller lignende kunne også være en mulighed - det tænker vi i hvert fald.
 15. Ih, jeg synes, der er mange gode forslag. Jeg har overvejet lidt frem og tilbage, hvad det skulle være. Først var jeg ude i en wellness-weekend med spa-oplevelser, men så igen - det er jo egentlig mest mig, der vil det. Samtidig vil jeg også gerne give ham noget, som bare er hans. Jeg har tænkt lidt på et 'friendship-bracelet' fra Links of London, fordi min kæreste er simpelthen også min bedste ven! (Corny - I know!) http://www.linksoflondon.com/gb-en/online-...p-bracelet-wide Synes også, ideen, om et vedhæng med noget australsk til en halskæde, var en god ide. Hmm, det må jeg vist lige tænke noget mere over.